Galerie foto

Click aici pentru Galeria Foto!

Concursul foto "In toiul verii 2010" s-a incheiat ieri 14.09.2010.

Dorim in primul rand sa multumim, tuturor celor care si-au facut timp sa participe, dovedind ca sunteti cu totii niste oameni minunati.

Cum va spuneam in comentarii - pagina 1 si 2, din cauza unor oameni "de bine" a trebuit sa stam sa verificam voturile primilor clasati.

Dupa verificari, anulari si descalificari (nu am mai scazut voturile incorecte de pe pagina concursului, nu cred ca mai are rost) iata clasamentul final:

 

Vot public:

Fotografia castigatoare in urma voturilor voastre si a marelui premiu, un aparat foto digital Samsung ES17, 12.2MP este Summer Love apartinand lui Petru, care a acumulat un numar de 25 voturi.

Felicitari Petru si asteptam sa ne arati lumea in 12.2 MP!

Locul secund si implicit a premiului de popularitate, un set sapca si tricou, este Dragoste de vara incarcata de Roddy, care a strans un numar de 12 voturi.

Bucura-te de dragoste personalizata, Roddy!

Restul clasamentului:

3. manana - 11 voturi

4. vmirela - 9 voturi

5. ihdsimmeu - 8 voturi

6. ivanofg - 8 voturi

7. alexius - 8 voturi

8. BRUNETA - 7 voturi

9. Camelia - 6 voturi

10. andreea_ioana - 6 voturi

11. vasilica68 - 6 voturi

12. lumi27 - 5 voturi

13. Ionut - 5 voturi

14. victoras - 5 voturi

15. andreutza15 - 4 voturi

16. bgdknight - 4 voturi

17. Gheorghe 43 - 3 voturi

DESCALIFICAT "valentin32tgv" cu fotografia "In tabara Agata Christie PH" pentru frauda la vot, nerespectand regulile de votare chiar in ultima zi a concursului, adica ieri Frown

Va salutam, va mai asteptam pe la noi... chiar si in fiecare zi... sa incingem discutii diverse pe forum sau chat Cool

Acestea fiind spuse va multumim pentru participare, pentru votare si interes, felicitari castigatorilor si speram ca la urmatoarele concursuri ProStemCell.ro, sa gasim solutia ideala de a scapa de vanatorii de concursuri si voturi Undecided

Sa traiti bine! Tongue out

COMMENTS 

Postat la
%b %14, %2011
Postat de
Petru
wow
Multumesc pentru felicitari.
Postat la
%b %14, %2011
Postat de
Roddy
wow
E prima oara cand am castigat ceva la un concurs. Multumesc celor care m'au votat :* si felicitari Petru!
Postat la
%b %14, %2011
Postat de
Petru
update
Am niste probleme cu calculatorul si n-am putut raspunde cum s-ar fi cuvenit. Inca odata multumesc pentru felicitari si multumesc tuturor celor care m-au votat. :D

Felicitari tuturor participantilor si in special pentru Roddy.

O mentiune vreau sa fac pentru valentin32tgv cu care am tinut legatura permanent , inca de la inceputul votarii si care a primit primul vot de la mine. Imi pare rau ca a fost neglijent in ultima zi si a incalcat regulamentul. Dupa cum mi-a spus chiar el, cu ocazia concursului si-a facut noi prieteni pe forum si asta este chiar esenta forumului - sa creeze un cerc de prieteni.

Am speranta ca se vor posta pe forum mai multe idei de concursuri si de imbunatatire a regulamentelor. Sanatate tuturor.

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează