Munca noastra n-ar fi posibila fara sprijinul extraordinar al unor oameni, al unor companii si organizatii. Sprijinul acestora a transformat vieti, a schimbat radical sisteme. Chiar donatiile si sponsorizarile de mai mica anvergura, financiare, in bunuri sau servicii sunt de importanta vitala pentru bunul mers, sustenabilitatea si succesul proiectelor noastre.

Poti deveni si tu sponsorul si partenerul nostru! Pentru orice propunere de parteneriat, colaborare sau initiativa referitoare la organizatia PRO STEM CELL, pentru implicarea activa in proiecte de sprijinire a persoanelor cu dizabilitati din Romania, nu ezitati sa ne contactati.

sponsori

dutescu-cleaning

delta-plus

alvvimar-comimpex

logo_conarg.gif

biff_international

logo_vasicos

daperom_grup

mg-self-plast

amat_sa

imedica elmion-srl  lazar-international
     

parteneri

Implicarea companiilor in parteneriate alaturi de noi a permis identificarea si solutionarea permanenta a nevoilor persoanelor cu dizabilitii pentru care am activat. Le multumim partenerilor nostri si suntem determinati sa construim parteneriate de succes cu alte companii!

Licinium

FNAPDR

EuroMedical

Centras

StiriONG

Reteaua-Medicala

houston

admr

Impreuna

eMedic.ro   ROmedic.ro i-medic 
 Explore-MedicineTV s-tv medipedia 

Atingerea obiectivelor PRO STEM CELL, unele dintre ele chiar ambitioase, depind in mare masura de sprijinul pe care ni l-au oferit sponsorii si partenerii nostrii. Pe aceasta cale incercam sa le multumim tuturor pentru colaborarea deosebita de care au dat dovada!

Promoveaza-ne pe site-ul tau

Impreuna spre o lume mai buna!