Celule Stem Multimedia Celule Stem

Hongyun Huang - Un doctor miraculos sau doar o amagire?

Filmul este un documentar realizat de BBC Horizon in 2005.

Citeşte mai mult...

Recoltarea de maduva osoasa si evolutia in Medicina Regenerativa

Daniel Kraft ne arata cum functioneaza Marrow Miner - un nou dispozitiv care recolteaza cu usurinta maduva osoasa, cu durere minima pentru donator. El subliniaza faptul ca celulele stem adulte gasite in maduva osoasa pot fi folosite la tratarea mai multor boli, de la Parkinson pana la boli de inima. (traducere in limba romana)

Citeşte mai mult...

Sangele placentar recoltat din cordonul ombilical este procesat in vederea criogenarii si, in cazul in care analizele il declara necontaminat, acesta se depoziteaza in conditii speciale (in containere cu azot lichid, la -197 C), pentru tot restul vietii sau pana cand copilul va avea nevoie de el. Prelevarea sangelui placentar dureaza intre 30 de secunde (pentru medicul care a efectuat aceasta procedura) sau 3 minute pentru cel cu mai putina experienta.

 

 

Citeşte mai mult...

Cancerele si alte boli ale sangelui pot fi tratate numai cu celule stem. In ceea ce priveste alte afectiuni, transplantul de maduva nu a fost inca suficient testat. Oamenii isi fac sperante false in legatura cu tratamentele cu celule "STEM" pentru afectiuni grave cum ar fi metastazele sau scleroza multipla in placi. Eficienta terapiei cu celule "STEM" in cazul acestor afectiuni nu a fost dovedita stiintific.

Medicii avertizeaza impotriva unor inselatorii cu astfel de tratamente pentru afectiuni carora ele nu le sunt adresate.

Citeşte mai mult...

Metode si tehnici de injectare a celulelor stem in diverse clinici si spitale din lume

 

Citeşte mai mult...

Agentia americana pentru medicamente a autorizat un test clinic pentru un tratament experimental bazat pe folosirea celulelor susa embrionare umane. O companie din California - Geron specializata in biotehnologie va face pentru prima data testele pe oameni.

Aceasta terapie inovatoare vizeaza pacientii care sufera de grave afectiuni ale maduvei spinarii.

Citeşte mai mult...

Stem Cell Research - Eficienta si moralitatea diferitelor tipuri de cercetare de celule stem: embrionare, fetale, ombilicale si adulte

 

Citeşte mai mult...

Discutii cu privire la evolutiile in domeniul cercetarii celulelor stem si viitorul in medicina regenerativa - Stanford University

Citeşte mai mult...

Cursuri de stiinta si cercetare asupra celulelor stem, oferite de Douglas Melton A. si Nadia Rosenthal de la Institutul Medical Howard Hughes

Citeşte mai mult...

Pagina 2 din 2

2
Următor
Sfârşit

Campania doi la suta (2%)

Redirectioneaza 2 % pentru ProStemCell

Sustinem proiectul

sustine-prostemcell.org

Conecteaza-te cu noi!

ComunitateFacebookTwitterYoutubeGoogle

Nou pe Forum

More Topics »

Newsletter PSC

Certificare HON

Noi suntem in conformitate cu standardul HONcode privind informatia  de sanatate de incredere. Verificati aici. Noi suntem in conformitate cu standardul HONcode privind informatia de sanatate de incredere:
Verificati aici.

Cine este online?

Avem 743 vizitatori şi 1 membru online
  • VASILESCU