Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Internet wireless gratuit

Internet wireless gratuit #2817

Romania a propus Comisiei Europene promovarea unei directive europene prin care internetul sa fie declarat serviciu public gratuit si crearea unei platforme web care sa faciliteze schimbul liber de informatii intre cetatenii UE. Ei vor sa acopere toate tarile UE cu wireless internet gratuit accesibil cetatenilor. Furnizorilor de internet li se pare greu de acceptat chestia asta. E si normal, ei pierd in felul asta bani grei, nu vor mai incasa banii pe abonamente plus ca ei abia acuma incep sa-si extinda retelele de internet, cel putin in Romania si tarile astea mai mici.

Tehnologia wireless rezolva problema in spatii aglomerate dar este foarte scumpa. Cei din Consiliul Economic si Social European Roman au zis ca aceasta problema a furnizorilor se poate rezolva intr-un fel. Ei pot fi scutiţi de plata unor taxe catre stat sau de impozitul pe profitul obtinut din publicitatea online. Eu zic ca e interesant plus ca se vor elimina diferentele intre oraseni si sateni. Cei din mediul rural folosesc internetul in proportie de 5%. Sper sa se dezvolte cat mai repede aceasta idee si sa o puna in aplicare.

Cred ca cei de la sat merita mai mult sa foloseasca internetul decat cei de la oras. Poate ei il vor utiliza ca sa faca ceva folositor pe el nu pentru gaming sau IRC/messenger cum fac majoritatea orasenilor.

Acces la internet wireless gratuit la McDonald’s

Tehnologia folosita a fost de cea mai buna calitate (vorba aceea… “ca au de unde”). Investita facuta ii plaseaza undeva sus in top-ul hot-spot-urilor din tara noastra in cadrul domeniului HORECA.

Viteza asigurata (cel putin asta spun ei) de reteaua wireless este de 2 Mbps.

Ca si alternative, in prezent internet mobil ofera in primul rand Zapp prin Zapp Internet Express (abonamente CDMA - EVDO care incep de la 9 USD plus TVA pentru 5 ore si ajung pana la 39 USD plus TVA pentru 100 de ore) si Orange (modem mobil USB - EDGE, card EDGE, costuri pe trafic sau pe timp - internet nelimitat cu 70 USD). Pe langa costurile ridicate, astfel de oferte de la Zapp si Orange au si dezavantajul acoperirii, inca destul de slabe si in unele zone din marile orase. Teoretic, conectarea unui notebook la internet se poate face si prin multe telefoane mobile prin GPRS sau EDGE (Orange Romania, Connex Vodafone, Cosmote Romania), dar viteza este foarte mica si costurile sunt, si in acest caz, destul de mari.


Exista in orasul dvs provider de internet wireless gratuit? Postati aici detalii .
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5261
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Internet wireless gratuit #12457

Cum creezi o retea wireless pe calculatorul tau, simplu si gratis

Exista situatii in care ai nevoie de conexiune la Internet pe mai multe calculatoare. Situatii in care ai un singur calculator conectat - prin cablu sau wireless - si nu ai echipamentele necesare (cum ar fi un router) pentru a da net si celorlalte calculatoare. Pentru aceste situatii exista solutii software gratuite si usor de utilizat.

Solutiile software pe care le voi prezenta in acest articol sunt pentru laptopuri sau pentru sisteme desktop cu placa wireless. Indiferent ca primesti net prin cablu sau wireless, trimiterea la alte calculatoare se face doar wireless.

Bzeek - pentru conexiunile prin cablu

Daca ai net prin cablu, poti folosi Bzeek pentru a crea o retea wireless. Stiu, e un nume ciudat dar programul isi face bine treaba si te scuteste de cumpararea unui adaptor sau a unui router wireless. Nu doar ca nu te costa nimic programul, dar nici nu dai bani pe alte echipamente wireless.

Ca sa poti da mai departe net wireless cu ajutorul lui Bzeek trebuie sa fie indeplinite doua conditii:
- sa primesti net prin cablu, nu prin wireless
- sa il instalezi pe laptop sau pe un calculator cu placa de reteaInstalarea si configurarea programului sunt la mintea cocosului. Se instaleaza ca orice alt program de Windows iar configurarea practic nu exista. Daca este activa conexiunea la Internet pe calculatorul pe care a fost instalat, Bzeek va crea automat o conexiune wireless si va da sharing conexiunii la Internet.

Reteaua creata de Bzeek va fi initial nesecurizata si se va numi Free Wi-Fi. Evident, o poti securiza folosind setarile din Windows. Nu ai de facut decat sa conectezi celalalt calculator sau laptop la noua retea. De fapt, vei putea conecta orice dispozitiv cu suport wireless, inclusiv un telefon, care va dobandi astfel acces la Internet.

Bzeek merge atat pe recent lansatul Windows 7, cat si pe Vista sau Windows XP (cu cel putin SP2 instalat). O mica problema pe care am depistat-o cat timp l-am folosit (pe Windows 7) este legata de intrarea in standby a unuia din cele doua calculatoare. Dupa iesirea din stadby, uneori, nu de fiecare data, conexiunea wireless creata de Bzeek nu mai functioneaza. Trebuie inchis si redeschis programul sau, daca nici asa nu revine, se rezolva cu un restart de Windows.

Descarca Bzeek de aici

Connectify - da wireless-ul mai departe pe Windows 7

Spre deosebire de Bzeek, care creaza o conexiune wireless dintr-o conexiune la Internet prin cablu, Connectify transmite mai departe prin wireless o conexiune la Internet realizata tot prin wireless. Sau mai simplu, daca te conectezi la Internet prin wireless, cu ajutorul lui Connectify vei putea da mai departe Internetul tot prin wireless.

Si nu iti trebuie o placa de retea in plus pentru asta. Singura placa de retea pe o ai va realiza ambele operatiuni: va primi net si-l va da mai departe. Ambele operatiuni, evident wireless. Minunea poate deveni realitate doar pe Windows 7. Cu alte cuvinte, aceasta metoda nu o poti pune in practica decat pe cea mai nou versiune de Windows.Unii se pot intreba ce rost are sa transmiti mai departe o conexiune wireless la care se poate conecta si direct celalalt calculator. Uneori chiar nu are rost. Alteori insa, in acest fel poti oferi o conexiune mai buna unui calculator aflat mai departe de sursa si care in mod normal ar fi avut un semnal slab. Sau, realizand o conexiune in lant folosind mai multe calculatoare, o retea wireless se poate intinde pe o arie pe care in mod normal nu ar fi batut.

Dupa instalare, Connectify ia loc cuminte in systray, langa ceas. Pentru configurare, dai dublu click pe iconita. Wi-Fi name este numele sub care va fi detectata conexiunea de celelalte calculatoare. Passprase va fi parola pentru conectare (parola pe care tu o alegi si o vei introduce pe calculatorul cu care te vei conecta) iar la Internet Connectify va alege automat conexiunea wireless la Internet.Numele il poti schimba sau nu, parola trebuie sa o treci obligatoriu, iar la Internet nu ai nevoie sa schimbi nimic. Nu mai trebuie decat sa apesi butonul de jos si sa astepti cateva secunde pana cand acesta va afisa mesajul Hotspot on. Din acest moment te vei putea conecta de la alte calculatoare, laptopuri sau telefoane mobile la nou creata conexiune wireless la Internet.

Descarca Connectify de aici

Ambele solutii, atat Bzeek, cat si Connectify creaza prin metode software retele wireless. Ceea ce face Bzeek se poate realiza si cu ajutorul optiunilor din Windows, dar este ceva mai complicat. In schimb, solutia oferita de Connectify este unica. Connectify merge atat pe versiunea de 32 de biti de Windows 7, cat si pe cea de 64.

Sursa: Go4It
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5261
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Internet wireless gratuit #17873

Modem Huawei Mobile Broadband 1750 de la RDS & RDSAcesta este noul modem primit de la RCS&RDS pentru internet mobil.

Modemul nu este recunoscut automat dar se poate configura destul de simplu.

Aici se gasesc toate procedurile de setare si configurare pentru fiecare sistem de operare ;)

Mai multe detalii la RDS & RDS

PS: Daca ai modem de 7.2 (scrie pe el), ai viteze de pana la 7.2 mbps in acoperire 3G, pentru trafic de pana la 2 GB. Dupa ce termini cei 2 GB de transfer se limiteaza automat la un maxim de 256 kbps indiferent de acoperire...

Cea mai slaba conexiune... < 100... sunt sub asteptari :angry:
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5261
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Internet wireless gratuit #20690

Hy, de unde pot copia gratis Windows 7 si Office 2007? Multumesc
 • razschumi
 • Avatarul lui razschumi
 • Deconectat
 • Senior Member
 • Posts: 50
 • Thank you received: 7
 • Karma: 0
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Internet wireless gratuit #20698

razschumi a scris:
Hy, de unde pot copia gratis Windows 7 si Office 2007? Multumesc

DE PE UN TORENT SAU UN HUB
 • Neagu
 • Avatarul lui Neagu
 • Deconectat
 • Junior Member
 • Nobody is perfect, I am nobody
 • Posts: 21
 • Thank you received: 1
 • Karma: 0
Omul se simte VALOROS,atunci cand este apreciat....Sa apreciem VALORILE
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re: Internet wireless gratuit #20699

mai mult decat minunat asa da !sa explica-ti si celor mai pt. pregati-ti si mai ales ca idee gratuit !sa vad ce fata o sa faca cei din retele care maresc taxele la servici si scad biti din retea fraieri de utilizatori< imbuiba-ti de oferte generoase !care in decursul contractelor de abia se mai vad ! sa vad cand apare si legea care spune ca nimeni nu mai este obligat sa mai semneze contracte de 2 sau un an !in care ei te tin legat in caz ca vrei sa reziliezi contract platesti cat nu face !!!! !(atentie pt. cei care semneaza astfel de contracte sunt ilegale domnilor interesati de ele stiu caz castigat in instanta !va ms. de atentie cu respect un simplu utilizator !! B) :cheer:
Picture_180.jpg
 • pshicumulus
 • Avatarul lui pshicumulus
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Re: Internet wireless gratuit #21691

RCS&RDS creeaza o retea nationala de hot-spot-uri Wi-Fi

Prin serviciul Digi Wi-Fi utilizatorii vor avea acces la internet de pe echipamente compatibile (laptop, telefon mobil, tableta) fara a mai folosi serviciile oferite prin retelele de telefonie mobila.Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al RCS&RDS, a declarat ca acest serviciu "va raspunde unei nevoi reale ale clientilor", fara a oferi detalii referitoare la zonele in care reteaua va fi prezenta sau conditiile in care aceasta va putea fi folosita.

Valentin Popoviciu, RCS&RDS: Reteaua de date mobile permite viteze de pana la 14,4 Mbps in mai multe orase din tara
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5261
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Re: Internet wireless gratuit #21692

pshicumulus a scris:
mai mult decat minunat asa da !sa explica-ti si celor mai pt. pregati-ti si mai ales ca idee gratuit !sa vad ce fata o sa faca cei din retele care maresc taxele la servici si scad biti din retea fraieri de utilizatori< imbuiba-ti de oferte generoase !care in decursul contractelor de abia se mai vad ! sa vad cand apare si legea care spune ca nimeni nu mai este obligat sa mai semneze contracte de 2 sau un an !in care ei te tin legat in caz ca vrei sa reziliezi contract platesti cat nu face !!!! !(atentie pt. cei care semneaza astfel de contracte sunt ilegale domnilor interesati de ele stiu caz castigat in instanta !va ms. de atentie cu respect un simplu utilizator !! B) :cheer:

Am scris AICI despre drepturile pentru abonatii la net si la mobil. Redau informatia:

La data de 25 mai 2011 intra in vigoare un set de reglementari comunitare ce stabilesc drepturi suplimentare pentru utilizatorii de telefonie mobila si de internet.

Reglementarile prevad posibilitatea schimbarii intr-o singura zi lucratoare a operatorului de telecomunicatii, fara renuntarea la numarul de telefon, iar durata maxima a unui contract initial cu un operator poate fi de 24 de luni. Durata minima a contractului, care poate fi oferita de furnizorul de servicii, va fi de 12 luni.

De asemenea, abonatii la servicii de internet trebuie sa primeasca informatii despre tehnicile de management al traficului si impactul asupra calitatii serviciilor. Contractele trebuie sa prevada si detalii legate de compensatii si chiar returnarea de bani, daca nivelul minim al serviciilor nu este respectat.

La randul lor, operatorii vor fi obligati sa furnizeze informatii clare referitoare la serviciile oferite abonatilor, inclusiv in privinta calitatii minime a acestora. Operatorii trebuie sa ofere totodata o protectie mai buna fata de accesul online neautorizat la datele personale ale clientilor, precum si fata de spamuri (e-mailuri neautorizate), si sa informeze obligatoriu clientii in cazul breselor de securitate.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5261
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Re: Internet wireless gratuit #21887

RCS&RDS a pornit oficial reteaua de hotspot-uri Wi-Fi: in baruri, cafenele, stranduri si la metrou. Vezi harta locatiilor si cum accesezi reteauaCompania romaneasca RCS&RDS, cel mai mare furnizor de servicii de date fixe din Romania, a lansat oficial reteaua proprie de puncte de acces wireless (Wi-Fi) la internet, in Bucuresti, si mai multe locatii din judetele Bihor, Sibiu, Brasov, Arges, Mures si Constanta.

Prin reteaua Wi-Fi utilizatorii vor avea acces la internet de pe echipamemnte compatibile (laptop, telefon mobil, tableta) fara a mai folosi serviciile oferite prin retelele de telefonie mobila.
"Gasesti Digi Wi-FI in locatiile importante din orasul tau, in care stationezi fie pentru pauza de pranz, fie pentru intalniri de serviciu. Sau unde pur si simplu te intalnesti cu prietenii. La cumparaturi, in baruri si cafenele, la restaurant poti sa verifici rapid si usor e-mail-urile sau poti cauta orice ai nevoie pe net", potrivit datelor de pe pagina web a companiei.

Clientii RCS&RDS se pot conecta la aceste hotspoturi folosind numele de utilizator si parola pe care le folosesc pentru a se conecta si la reteaua fixa a RCS&RDS. Codurile de acces pot fi utilizate simultan: un utilizator nu trebuie sa deconecteze computerul de acasa de la reteaua RCS&RDS pentru a se conecta la un hotspot.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5261
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Re: Internet wireless gratuit #23741

RCS-RDS luna aceasta, a dat undă verde la trafic mobil în Bucureşti şi în marile oraşe din ţară.

Avem la dispoziţie peste 400 de puncte de acces prin Wi-Fi (Digi Wi-Fi), ce pot fi accesate însă doar după autentificarea ca abonat în reţeaua RCS-RDS.

Procesul este unul foarte simplu, dar implică crearea unui cont "Digi Care" de la calculatorul personal.

Paşii de lucru sunt următorii:

1. Accesaţi pagina web dedicată: https://digicare.rcs-rds.ro

2. Selectaţi opţiunea "Creare cont". Pentru finalizarea procesului şi confirmarea identităţii trebuie să introduceţi CNP-ul şi numărul contractului RCS-RDS, alături de o adresă de e-mail validă şi o parolă.
Multa sanatate si... Doamne-ajuta!
 • ihdsimmeu
 • Avatarul lui ihdsimmeu
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • Ţarcurile au premers lagarelor! Iubesc libertatea!
 • Posts: 3639
 • Thank you received: 558
 • Karma: 17
Tot ce vreti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel...Matei 7:12
Doamne...ajuta-ma ca azi, sa fiu mai aproape de Tine decat ieri si maine (daca mai e o zi pentru mine) mai aproape decat azi! AMIN!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Re: Internet wireless gratuit #23839

Digi Net Mobil pe telefonul mobil

Poti folosi orice terminal care are incorporat un modem de date 3G. Asigura-te ca modemul permite viteza de acces pe care ai ales-o din oferta noastra: de 7.2 Mbps sau de 3.6 Mbps.

Roman si Mangalia sunt impanzite aproape integral cu internet wireless gratuit, spune seful Minisoft, unul dintre furnizorii unei solutii Wi-Fi

Transforma-ti laptop-ul intr-un hotspot wi-fi

Virtual Wi-Fi, sau mai bine spus VWiFi este mult mai mult decat atat. VWi-Fi permite unu singur adaptor hardware Wi-fi (placa integrata, placa PCI, sau USB stick / dongle) sa actioneze ca mai multe adaptoare WiFi. astfel oferind posibilitatea calculatorului de a se conecta la mai multe hotspot-uri simultan.

Functionalitatea VWi-Fi nu se termina insa aici. Este oferita si posibilitatea de partajare (share) a conexiunii Wi-fi cu alte calculatoare (lucru ce poarta numele de Internet Connection Sharing – ICS). Lucrul acesta va fi foarte avantajos in cazul hotspot-urilor cu plata.

Tehnologia este dezvoltata de Microsoft inca din 2002, dar isi va face debutul abia o data cu Windows 7. Functionalitatea este deja prezenta in Windows 7, dar lipsa driver-elor compatibile a tinut-o ascunsa pana acum. Compatibilitatea driverelor WiFi cu Windows 7 va fi dependenta de existenta suportului pentru VWiFi. Imediat ce astfel de drivere isi vor face aparitia, aceasta functionalitate ar trebui sa fie activata automat.

Connectify se bazeaza pe capacitatea Windows 7 de a emula un Hotspot Wi-fi folosind o singura placa de retea Wi-fi. Gasesc aplicatia deosebit de utila celor care au iPhone dar nu dispun si de un router Wi-fi, procedeul de instalare al aplicatiilor din Cydia fiind astfel mult imbunatatit.Hotspot-ul Conectify va aparea celorlalte aparate (telefoane/PDA-uri, chiar alte laptop-uri) ca un router normal, la care va veti putea conecta extrem de usor.

Si, ca orice router care se respecta, cel virtualizat de Connectify permite criptarea conexiunii folosind cel mai sigur standard, si anume WPA2.

Totusi, Connectify are si o limitare, si anume: functioneaza numai pe Windows 7 (excluzand Windows 7 Starter Edition) si are, bineinteles, nevoie de un calculator cu o placa de retea Wi-fi (majoritatea laptop-urilor dispun de asa ceva).

Pentru a descarca aplicatia (gratuit) folositi link-ul de mai jos:

https://download.cnet.com/Connectify/3000-18508_4-75024171.html?part=dl-10061477&subj=dl&tag=button

 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5261
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Re: Internet wireless gratuit #23840

Virtual Wi-fi in Windows 7 – Tutorial activare

Pentru cei ce nu stiu, Virtual Wi-fi permite unui calculator cu placa de retea wireless sa devina Acces Point pentru alte calculatoare si in acelsi timp sa fie conectat el insasi la un HotSpot Wi-Fi.

Pasii pentru activarea Virtual Wi-fi sunt urmatorii:

1. Deschideti command-prompt-ul cu privilegii de Administrator.

( Click pe Start menu -> All Programs -> Accessories -> click-dreapta pe Command Prompt -> selectati “Run as administrator”).

2. Configurarea interfetei se face scriind urmatoarea linie in Command-promptul deschis mai sus:
netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=Test key=12345678
Prin comanda de mai sus veti crea un access-point numele “Test”, si parola WPA “12345678″.

3. Configurarea Internet Connection Sharing (ICS)

Deschideti Control Panel -> Network and Internet -> Network and Sharing Center. Selectati reteaua care reprezinta conexiunea la internet, selectati “Properties”, selectati tab-ul ”Sharing” so activati ICS (Internet Connection Sharing) si selectati reteaua creata la punctul 2.

4. Porniti reteaua virtuala scriind urmatoarea linie in Command-Prompt:
netsh wlan start hostednetwork

PS: nu toate placile Wi-Fi au drivere care suporta virtualizarea. Pentru placile Intel gasiti driverele mai jos:

32-bit driver / 64-bit driver
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5261
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Re: Internet wireless gratuit #24792

Cum sa-ti maresti viteza de navigare prin eliminarea conexiunilor nedoriteAcest articol va fi un bun ajutor pentru multi dintre voi, mai ales daca aveti o conexiune wireless in casa sau la birou.

Instructiuni


1. Porneste calculatorul, PC sau MAC, nu conteaza. Toate calculatoarele pot beneficia de aceasta solutie.
2. Porneste-ti router-ul wireless. Daca nu ai Wi-Fi atunci acest articol nu ti se aplica. Majoritatea persoanelor ce folosesc aceasta solutie considera ca nu au probleme cu conexiunea lor wireless, insa de multe ori acest lucru nu este adevarat.
3. Deschide browser-ul tau web: Internet Explorer, Chrome, Safari, sau Firefox. Du-te la bara de adresa unde vei introduce urmatoarele cifre: 192.168.2.1
4. Logheaza-te pe router-ul tau si securizeaza reteaua ta Wi-Fi cu o cheie WEP, click pe Security apoi modifica tipul de cheie in WEP. Introdu caracterele si salveaza pentru mai tarziu. Vei fi nevoit sa iti restartezi router-ul. Astfel toate conexiunile nedorite ce iti mananca banda vor fi terminate.

Atentie:
 • de asemenea, este recomandat sa nu mai spui parola de la router nimanui.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5261
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Re: Internet wireless gratuit #24951

Cum iti dai seama daca cineva se conecteaza la reteaua ta wireless?

Daca vezi ca viteza conexiunii tale la internet scade serios, atunci inseamna ca cineva s-a conectat la reteaua ta si iti foloseste banda.

Instructiuni:

1. Uita-te la router-ul tau. Trebuie sa identifici beculetele. Ar trebui sa fie aprinse trei: unul de la alimentare, unul iti arata ca esti conectat si unul pentru wireless. Daca beculetele de conexiune raman aprinse si dupa ce calculatorul tau este stins, atunci cu siguranta cineva iti fura conexiunea.
2. Daca beculetele clipesc, nu iti face griji, exista o modalitate de setare. Porneste calculatorul tau principal. Deschide unul dintre browserele folosite (IE sau Firefox). Tasteaza la adresa 192.168.0.1 sau 192.168.1.1, in functie de routerul tau. Se va deschide fereastra de configurare a router-ului.
3. Gaseste meniul Attached Devices. Aici vei putea gasi toate aparatele care s-au conectat la router-ul tau. Le poti astfel deconecta de la retea insa nu pentru mult timp.
4. Acum trebuie sa setezi o parola pentru conexiunea ta. Asa vei impiedica alte persoane sa se conecteze la routerul tau. Du-te la meniul Security sau Setup si alege fie WEP Key fie WPA-PSK. Acum scrie o parola pe care sa nu o uiti. Pentru moment vei fi deconectat de la internet. Tot ce trebuie sa faci este sa reconfigurezi conexiunea cu parola. Click pe Apply si apoi Save.
Dupa ce ai fost deconectat urmareste instructiunile. Dublu click pe iconita cu internet wireless de pe bara de meniu din dreapta. Selecteaza conexiunea si apoi tasteaza parola. Acum nimeni nu va mai putea sa se conecteze la reteaua ta.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5261
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Re:Internet wireless gratuit #28621

am descarcat connectify si nu ma pot loga ...
not compatible wifi devices found (sistem de operare win 7 )
Mai trebuie sa fac si alte setari ?
 • slevin
 • Avatarul lui slevin
 • Deconectat
 • New Member
 • Posts: 3
 • Karma: 0
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.