Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Windows 7

Windows 7 #3588



Au aparut imagini noi-noute ale SO-ului Windows 7 ce va fi peste Visat cica. Presimt ca va fi asemena lui Vista adica va avea nevoie de imbunatatiri hardware, dupa cum se vede din imagini are o interfata curata si cam incarcata si va avea nevoie de ceva mai mult din partea placii grafice.

Singurul mod de a face placute aceste noi sisteme este, fie sa aduca ceva mai bun decat prea folositul Xp sau sa elimine de pe fata pamantului Xp-ul, ce e imposibil. Mai multe gasiti aici pana si un video demonstrativ.

  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Windows 7 #3607

Windows 7 Beta final in Ianuarie 2009

Intr-adevar, Microsoft sunt foarte grabiti in ceea ce priveste noul sistem de operare pe care-l au in lucru, daca in urma cu putin timp au lansat o varianta pre-beta a Windows 7 acum pregatesc pentru luna Ianuarie a anului viitor o varianta finala de Beta pentru el.

Dupa aceste informatii suntem convinsi ca in cel mai scurt timp – chiar inainte de data anuntata oficial pentru Windows 7, vom avea la dispozitie varianta finala a noului sistem de operare.
Mai exact, versiunea Beta va aparea pe 13 Ianuarie 2009, si suntem din ce in ce mai convinsi ca Windows 7 va fi versiunea pe care speram sa o avem, fara problemele care erau in Vista. :huh:

Ceea ce speram sa nu se intample vreodata, dupa experientele neplacute cu Windows Vista, se pare ca va veni din nou peste noi.

In urma unor teste foarte amanuntite facute de catre cei de la “InfoWorld” rezultatele au fost cel putin dezamagitoare pentru toti cei care sperau un sistem de operare complet schimbat si imbunatatit de la Microsoft, cel putin deocamdata Windows 7 se comporta exact ca Vista – fara nici un fel de diferenta. Daca cei de la Microsoft declarau ca problemele au luat sfarsit, realitatea demonstreaza ca la capitolul consum de resurse ( memorie folosita si procese pornite) cele doua sisteme se comporta identic adica Vista ocupa 637MB iar Windows 7 o cantitate de 658MB iar la partea de procese amandoua au aproximativ o suta de astfel de mici programele pornite.

In acelasi timp, Windows 7 este chiar mai lent decat Vista la lucrul cu bazele de date (5 procente), si cel mai deranjant a fost ca s-au regasit aceleasi probleme de compatibilitate ca si la Vista, adica Daemon Tools a refuzat sa functioneze, la fel ca Skype 3.8 si VMWare Workstation…

Speram totusi ca fiind inca o varianta pre-Beta Microsoft vor reusi sa faca ceea ce-si doresc toti utilizatorii, pentru ca in caz contrar vom vedea din nou un esec poate mai mare decat in cazul lui Vista.

Windows 7 nu mai are nevoie de placa video

In timp ce ambele mari companii producatoare de procesoare se lupta sa integreze capabilitati grafice in produsele proprii ( de exemplu Intel Larabee ), Microsoft le-au luat-o inainte si au anuntat o tehnologie ce va fi integrata in Windows 7 si care va permite accelerare grafica fara a fi nevoie de vreo placa video.

Tehnologia denumita “WARP” va permite randarea graficii chiar si in cazul in care placa video integrata in sistem are probleme – in acel moment sarcinile grafice sunt preluate de procesor.

WARP suporta instructiuni Direct 3D10, 10.1 si chiar Direct3D11, si in acelasi timp mai este suportat si MSAA pana la 8X, plus Anisotropic Filtering. Configuratia minima necesara pentru WARP sa functioneze este un procesor de 800MHz si 512 MB de memorie RAM identica de altfel cu configuratia minima solicitata de WIndows Vista.

Interesant este ca tehnologia WARP este mai performanta decat orice solutie grafica integrata de la Intel, obtinand 5.69FPS-uri in Crysis, fata de Intel care a obtinut 5.17FPS.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Windows 7 #3928

Bill Gates are un obicei. O avea probabil mai multe, dar unul singur dintre acestea mă interesează. Şi anume, face previziuni. Pe unele le nimereşte, pe altele nu prea. Acum câteva luni am citit un interviu cu gurul Microsoft în care acesta făcea o nouă previziune. Spunea fondatorul Microsoft că funcţiile multi-touch vor face pe viitor parte din toate calculatoarele şi dispozitivele mobile. De atunci am avut bănuiala că Windows ne va face o astfel de surpriză, iar azi Microsoft a confirmat: Windows 7 va oferi suport multi-touch.

Poate pentru unii nu este foarte clar ce e cu acest multi-touch. În principiu, este un upgrade al clasicului touchscreen pe care multe PDA-uri şi telefoane mobile îl oferă de ani buni. Multi-touch-ul şi-a câştigat notorietatea odată cu iPhone. În locul unui touchscreen standard, Apple a dus mai departe ideea şi a venit cu o funcţie capabilă de operaţiuni ceva mai complexe. Nu foarte multe, dar suficient de spectaculoase. Cu toţii am rămas cu gura căscată, indiferent câte gadgeturi am văzut la viaţa noastră, când am văzut pentru prima oară cum poţi gestiona imaginile pe iPhone.

Se pare că la fel de impresionat a fost şi Bill Gates. Nu a făcut public acest lucru, însă faptul că funcţiile multi-touch se vor regăsi în Windows 7 îl dă de gol. Când Bill Gates, preşedintele companiei care deţine peste 90% din piaţa sistemelor de operare, spune că toate calculatoarele vor avea în viitorul nu foarte îndepărtat multi-touch, nu poţi să-l contrazici. În fond, dacă lui i s-a pus pata, aşa va fi, doar el e regele sistemelor de operare. Doar că Bill Gates şi-a continuat previziunea cu o afirmaţie care mi se pare destul de dubioasă: multi-touch-ul va fi interfaţa de comunicare dintre user şi PC care va înlocui mouse-ul şi tastatura. Oare?



https://video.msn.com/?mkt=en-US&playlist=videoByUuids:uuids:8700c7ff-546f-4e1d-85f7-65659dd1f14f&showPlaylist=true&from=shared

Poate pentru cei care prin calculator înţeleg doar filme şi fotografii în format digital, multi-touch-ul va fi suficient. Însă ce te faci cu cei care mai şi muncesc? Photoshop exclusiv prin multi-touch? Office, Word, Excel doar pe multi-touch? Programare multi-touch? Să fim serioşi. Ok, să zicem că o să existe o tastatură virtuală, onscreen, în locul celei clasice. Să zicem şi că aceasta o să fie bună pentru scrierea unui e-mail sau a unei adrese Web în browser. Însă ce te faci când când vrei să redactezi un document de 80 de pagini în Word sau să scrii un articol în jumătate de oră? Mă îndoiesc că va fi foarte comod să tot îţi arunci degete le ecran, iar de viteza detastare nici nu mai vorbesc. Ştim cum e de pe telefoanele inteligente cu Windows Mobile sau Symbian.

Nu cred, deşi mi-aş dori să mă înşel, că tastatura va putea fi înlocuită vreodată. Mouse-ul poate, dar tastatura mai greu. Şi apoi, ar trebui ca interfaţa tuturor aplicaţiilor software să fie redesenată pentru a permite utilizarea programelor prin touchscreen. De exemplu, butoanele vor trebui făcute mai mari, pentru a putea fi apăsate cu degetul. Ar fi stresant să nu poţi apăsa butonul Bold din Word pentru că ai degetele prea groase, iar să dai CTRL+B nu poţi, doar ai înlocuit tastatura cu un multi-touch.

În fond şi la urma urmelor multi-touch-ul chiar trebuia să fie principala preocupare a Microsoft? Nu avea Vista suficiente probleme care trebuiau rezolvate? Sunt toate lucrurile atât de roz încât tot ce stă între sistemele de operare Windows şi perfecţiune este acest multi-touch? E nostim, dar situaţia asta mi se pare atât de românească... E ca în campania electorală de la noi, unde gunoaiele, gropile, poluarea şi aglomeraţia în trafic sunt la ordinea zilei, iar candidaţii îşi fac publicitate cu minore pe jumătate dezbrăcate care dansează pe o remorcă de tir.

:ohmy: Sursa Go4it
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel. Motiv: Modificare link
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Windows 7 #4032

În cadrul CES 2009, Microsoft a anunţat şi lansarea unui nou pachet Office care va permite, printre altele şi utilizarea aceluiaşi document din locuri diferite, dar şi posibilitatea de a stabili ca motor de căutare, pentru cât mai multe computere şi telefoane mobile, Live Search.

“Am încercat ca prin aceste noi produse să ducem la un alt nivel conectarea utilizatorilor şi schimbul de informaţii dintre aceştia. Produsele sunt inovative şi revoluţionare”, a spus Ballmer.

În ceea ce priveşte Live Search, Microsoft intenţionează să încheie un acord cu producătorul de computere Dell, pentru ca numărul celor care vor utiliza acest motor să fie cât mai mare. Înţelegerea constă în aplicarea unui browser special şi a unui toolbar Windows Live pe cele mai căutate computere sau laptopuri Dell.



Această înţelegere ar înlocui un contract între Google şi Dell.

O versiune beta a sistemului de operare va putea fi descărcată online începând de vineri.

Potrivit blogului Windows, aceasta poate fi descărcată de la adresa https://www.microsoft.com/windows/windows-7/ şi va fi disponibilă pentru testare până la 1 august 2009. Potrivit Microsoft, vor fi permise numai 2,5 milioane de downloaduri.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Windows 7 #4671

Microsoft planuieste sa lanseze Windows 7 in sase versiuni diferite

Windows 7 Starter Edition

Starter Edition este destinata pietelor in curs de dezvoltare si utilizatorilor de netbookuri si este disponibila doar producatorilor OEM. Cei ce folosesc aceasta editie de Windows vor putea sa foloseasca noul taskbar, JumpLists si au posibilitatea de a se afilia la un Home Group, dar nu pot rula decat 3 aplicatii simultan.

Windows 7 Home Basic

Editia HomeBasic este echivalentul Vista Media Center si permite folosirea unui numar nelimitat de aplicatii simulatan, diferite imbunatatiri ale interfetei grafice, partajarea conexiunii la internet si aplicatia Mobility Center ce permite administrarea bateriei laptopurilor.

Windows 7 Home Premium

Versiunea Home Premium aduce toate imbunatatirile vizuale prezente in Windows 7, incluzand interfata Aero Glass. Pe langa implementarea tehnologiei touch-screen, editia Home Premium optimizeaza suportul de formate media pentru Windows Media Center.

Windows 7 Professional

Editia profesionala a Windows 7 mai multe capabilitati de securitate si de retea cum ar fi criptarea sistemului de fisiere, optiuneaa de back-up in retea si unirea retelelor cu ajutorul Domain Join.

Windows 7 Enterprise si Windows 7 Ultimate

Fie ca esti un utilizator domestic sau business, editiile Ultimate si Enterprise dispun de caracteristici similare cum ar fi protectia datelor folosind bitLocker pentru driveuri interne si externe, DirectAccess pentru retelele companiilor bazate pe Windows Server 2008 R2 si pot preveni rularea soft-ului neautorizat cu AppLocker.

Noul sistem de operare Microsoft va fi lansat la sfarsitul anului in curs sau la inceputul anului viitor. Windows 7 este in acest moment inscris intr-un program de beta public.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Windows 7 #5038

Internet Explorer va putea fi dezactivat in Windows 7

Stirea vine la mai putin de doua luni dupa ce Comisia Europeana a trimis gigantului american o Declaratie de Obiectii, acuzand Microsoft de practici incorecte prin includerea Internet Explorer (IE) in Windows, relateaza AFP.

"In Windows 7 le dam clientilor mai mult control, flexibilitate si alegere in administrarea sistemului de operare," a scris Jack Mayo, un manager al Microsoft, pe blogul sau.

"Fiecare caracteristica a sistemului poate fi activata sau inactivata," a adaugat el.

Printre programele ce vor putea fi activate doar la dorinta utilizatorului se numara si Windows Media Player si Search (optiunea de cautare in calculator).

Programele dezactivate vor ramane instalate pe calculator, pentru ca unele dintre ele au aplicatii comune cu alte programe.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Windows 7 #6422

Windows 7 va avea un "XP mode"

In incercarea de a-si determina clientii sa foloseasca Windows 7, Microsoft va lansa "Windows XP mode", pentru ca Windows 7 sa ruleze usor aplicatiile realizate special pentru Windows XP.

Primele detalii legate de aceasta apropiata lansare au aparut vineri pe Windows SuperSite blog, relateaza cnet.com.

Informatiile oficiale legate de lansare vor fi facute publice la 5 mai, de oficialii Microsoft.

Potrivit lui Scott Woodgate, din partea Microsoft, Windows XP Mode ofera flexibilitatea de a rula aplicatii mai vechi pe un PC care foloseste Windows 7.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Windows 7 #6907

Windows 7 RC gratuit si liber la download pentru toata lumea

De astazi este disponibil pentru download celebrul windows 7 in varianta RC (release candidate), aceasta este o versiune foarte apropiata de cea finala care va fi lansata la sfarsitul verii.

Acest sistem de operare este disponibil in doua versiuni, x64 (64 bit) si x86 (32 bit), pentru a descarca una din aceste versiuni sau pe amindoua trebuie sa ne facem un cont pe MSN Messenger sau pe Live sau pe oricare dintre programele lor.

Dupa ce va faceti acest cont veti primi un mail ce contine un link de confirmare, atunci cand va creati contul trebuie sa dati o adresa de mail valida, cand apasati linkul de confirmare veti fi directionati catre pagina de download Windows 7 unde vom gasii butonul de download si un serial valabil 1 an.

Windows Live pentru a putea accesa pagina de Download.

Download Windows 7 Release Candidate (RC) - build 7100 - link OFICIAL

Dupa ce descarcati imaginea ISO aceasta nu va fi vizibila, trebuie sa intrati in: Control panel/Folder options/ View si aici trebuie sa bifati “show hiden files and folders” dupa aceea apasati Apply si OK, de aici in colo puteti vedea imaginea

Grabiti-va ca nu se stie cat timp va fi valabila aceasta minune si apucati-va de download, dupa ce-l descarcati trebuie sa-l inscriptionati pe un dvd la o viteza foarte mica pentru evitarea erorilor.

Odata cu Windows 7 isi va face aparitia si versiunea Daemon Tools compatibila... versiunea 4.30.4 ce contine si driver-ul SPTD 1.58 (driver pentru virtualizarea drive-urilor).

Imbunatatirile aduse de aceasta versiune sunt:
- Editor de imagini;
- Suport pentru Windows 7 Beta prin intermediul SPTD
- posibilitatea de asociere a fisierelor de tip *.mdf;

Pasii pentru instalarea Daemon Tools 4.30.4 sunt urmatorii:

1. Descarcati Daemon Tool Pro si Versiunea lite
2. Executati instalarea versiunii PRO pentru a instala driver-ul SPTD
3. Programul va va cere sa restartati calculatorul - Dati restart
4. Dupa restart incetati instalarea Daemon Tools Pro
5. Lansati instalarea Daemon Tools Lite
6. Executati Daemon Tools Lite bifan optiunea: “Run as an administrator”

Daca vreti doar sa descarcati driver-ul SPTD, o puteti face de aici: x86 (pentru versiunea 32 bit) sau de aici: x64 (pentru versiunea 64 bit).
Descarcand acest driver, pasii sunt urmatorii:
1. Descarcati driver-ul STPD potrivit
2. Executati instalarea
3. Dati restart calculatorului
4. Instalati Daemon Tools Lite
5. Executati Daemon Tools Lite bifand optiunea: “Run as an administrator”


Lista finala de componente necesare (cerinte sistem) pentru a utiliza Windows 7 in conditii optime este urmatoarea:

* procesor de minim 1 GHz processor (32 sau 64-bit)
* 1 GB de RAM (pentru varianta 32-bit); 2 GB de RAM (pentru varianta 64-bit)
* 16 GB spatiu pe hard-disk (pentru varianta 32-bit); 20 GB spatiu pe hard-disk (pentru varianta 64-bit)
* Placa grafica compatibila DirectX 9 cu suport pentru driver WDDM 1.0 (minim)

Insa, conform ZDNet, pentru a folosi Windows XP Mode, va vor trebui minim 2GB de RAM si inca 15 GB in plus, spatiu pe hard-disk. In plus va va trebui un procesor care sa dispuna de tehnologiile Intel-VT sau AMD-V - tehnologii dezvoltate de companiile producatoare de procesoare, indispensabile virtualizarii Windows XP Mode. Imediat ce va fi disponibil si acest update (Windows XP Mode - XPM) voi reveni cu informatii.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Windows 7 #6909

nush cum se face da interfata aia tot a apple aduce , face cum face msft si tot ca la inceput ajunge sa fure de la Jobs:)
  • mishu_dexter
  • Avatarul lui mishu_dexter
  • Deconectat
  • Premium Member
  • Posts: 133
  • Thank you received: 5
  • Karma: 2
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Windows 7 #7217

Vezi cum arata noul Windows 7 RC

Versiunea preliminara a ultimului sistem de operare lansat de Microsoft, Windows 7, a fost lansata in urma cu cateva zile. Acesta va functiona perfect pana in martie 2010, cand sistemul se va reseta din timp in timp in semn de avertizare ca perioada gratis e pe sfarsite.

Dar cum arata noul sistem de operare? Cei de la The Guardian ofera o galeria foto cu noul Windows, pentru cei care nu au putut sa il testeze inca.

Vezi imaginile in galeria foto!

;)
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Windows 7 #7225

Afla cum poti stii daca ai un calculator bun pentru Windows 7

Windows 7 Upgrade Advisor este o aplicatie care verifica daca un calculator este compatibil sau nu cu urmatoarea versiune a sistemului de operare produs de Microsoft. Astfel, Windows 7 Upgrade Advisor scaneaza calculatorul, verifica toate componentele interne, perifericele si programele instalate si avertizeaza utilizatorul despre potentialele probleme pe care le poate intalni.

De asemenea, programul poate avertiza care sunt programele care trebuie upgradate sau care sunt componentele calculatorului care trebuie schimbate pentru ca acesta sa fie compatibil cu Windows 7.

Imediat dupa ce programul a fost descarcat si instalat, inainte de rulare, utilizatorul trebuie sa conecteze toate dispozitivele externe (cum ar fi un hard extern, o camera sau un MP3 player) pe care le foloseste curent cu acel PC.

Potrivit reprezentantilor companiei, testul de compatibilitate dureaza doar cateva minute, insa durata acestuia poate persista mai mult sau mai putin, in functie de fiecare calculator in parte.

Windows 7 Upgrade Advisor funcţionează pe Windows Vista şi pe Windows XP.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Windows 7 #7848

Windows 7, sistemul de operare produs de Microsoft, cel mai mare producator de software din lume, va fi lansat in Romania si pe toate celelalte piete din lume in 22 octombrie, a anuntat, miercuri, directorul diviziei Windows din cadrul Microsoft Romania, Tudor Galos.

"Majoritatea clientilor nostri au primit in teste noul Windows 7, cu 'language pack-ul' in limba romana si asteptam acum reactia lor. Lansarea oficiala a produsului va avea loc la 22 octombrie, atat in Romania cat si in intreaga lume", a spus Tudor Galos.

Directorul diviziei Windows din cadrul Microsoft Romania a afirmat ca se asteapta la o migrare a utilizatorilor de Windows Vista, lansat la inceputul lui 2007, catre Windows 7.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Windows 7 #7881

Windows 7 RC2 Build 7224

In ultima vreme s-au vehiculat multe zvonuri despre Windows 7 Release Candidate 2. Initial Microsoft a declarat ca o sa existe doar un singur Release Candidate pentru Windows 7(fara Windows 7 RC2), urmand sa treaca direct la Windows 7 RTM. Cu toate astea ultimele informatii de pe wzor.info “sparg” toate aceste zvonuri.



Conform Wzor, Windows 7 RC2 este deja compilat in laboratorul Microsoft dar nu este sigura versiunea. Daca versiunea publica este build 7100, se pare ca RC2 o sa fie build 7200, acest salt mare aratand faptul ca s-au facut schimbari majore.

Va las aici 2 filmulete de pe Youtube cu Windows 7 RC2 Build 7224:






Pentru a descarca Windows 7 RC Build 7100, click si alegeti versiunea de 32 sau 64 biti

Pentru a inregistra Windows 7 Release Candidate si a va bucura de el 1 an GRATUIT, folositi unul din serialele de mai jos. Acestea sunt perfect legale ;)

Windows 7 RC 32 bit:

9JBBV-7Q7P7-CTDB7-KYBKG-X8HHC
KGMPT-GQ6XF-DM3VM-HW6PR-DX9G8
6JQ32-Y9CGY-3Y986-HDQKT-BPFPG
MM7DF-G8XWM-J2VRG-4M3C4-GR27X
MT39G-9HYXX-J3V3Q-RPXJB-RQ6D7
GPRG6-H3WBB-WJK6G-XX2C7-QGWQ9
MVBCQ-B3VPW-CT369-VM9TB-YFGBP
P72QK-2Y3B8-YDHDV-29DQB-QKWWM
MVYTY-QP8R7-6G6WG-87MGT-CRH2P

Windows 7 RC 64 bit:

KBHBX-GP9P3-KH4H4-HKJP4-9VYKQ
MVBCQ-B3VPW-CT369-VM9TB-YFGBP
GPRG6-H3WBB-WJK6G-XX2C7-QGWQ9
BCGX7-P3XWP-PPPCV-Q2H7C-FCGFR
Q3VMJ-TMJ3M-99RF9-CVPJ3-Q7VF3
6F4BB-YCB3T-WK763-3P6YJ-BVH24
MT39G-9HYXX-J3V3Q-RPXJB-RQ6D7
C43GM-DWWV8-V6MGY-G834Y-Y8QH3
6JQ32-Y9CGY-3Y986-HDQKT-BPFPG
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Windows 7 #7890

Din cate stiu eu nu este RC2, este un Pre-RTM (RTM - Release to Manufacturing).
  • lllexutzu
  • Avatarul lui lllexutzu
  • Deconectat
  • Premium Member
  • So be it
  • Posts: 128
  • Thank you received: 6
  • Karma: 5
La madre dei cretini è sempre incinta...
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Windows 7 #8654

O prezentare detaliata a produslui Windows 7 RC:




Windows 8??? Deocamdata e doar un concept, dar cine stie...

https://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=4255076
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.