Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Vaginul ideal

Vaginul ideal #29570

Am cautat pe net sfaturi despre satisfacerea femeilor si iote ce am gasit

Vaginul “Star Trek” – “Space the final frontier! These are the voyages...” ati vazut serialul? Ei bine, ati vazut cat de spatios era spatiul? Deaia ii si zice spatiu... ca e mare si... spatios! Penisul barbatului va fi in acest tip de vagin ca un astronaut in VASTUL spatiu! Uneori e distractiv sa te joci de-a “Jean Luc Picard explorand cu nava sa Enterprise prin infinitatea spatiului”, dar, in final, te vei simti… singur si insignificant!

Acest tip de vagin poate fi de asemenea ilustrat prin comparatia dintre un carnat si un hol sau dintre o barcutza si imensul ocean!

Vaginul sleampad – pentru o imagine mentala a acestui tip de vagin imaginati-va doua felii de parizer ce atarna vesel dintre picioarele domnisoarei. Desi suna scarbos, va asigur ca este unul dintre tipurile cautate. In spatele “perdelelor” se ascunde o partida de milioane. Se spune ca norocoasele purtatoare sunt versate in arta sexului si adesea niste nimfomane fara scrupule!

Vaginul “Schiop” – este o varatiune destul de rara a vaginului sleampad. In afara de diferanta vizibila de dimensiuni dintre labiile exterioare, nu se schimba cu nimic experienta… ba mai mult, partida poate deveni mai interesanta. Multe dintre domnisoarele ce detin o astfel de bijuterie sunt adesea complexate de aspectul asimetric a “pisicutei” lor (sau cu si le mai numesc)... de aici rezultand si distractia barbatului... in cazul in care nu este oripilat!

Vaginul “Hamburger” – ii zice asa fiindca seamana cu chiflele unui hamburger, doh! Acest tip, desi nu prea comun, nu va fi necunoscut unui barbat cu activitate sexuala variata.

Vaginul “Sahara” – nu are o forma specifica, dar precum ilustreaza si denumirea: umiditatea in acea zona este 0(zero). Daca ai nefericita ocazie sa dai peste un asemenea vagin cunosc doua metode de rezolvare; prima o pot spune: lubrifiant, mult lubrifiant. Domnisoarele care au un astfel de vagin sunt ori timorate ori pur si simplu frigide.

Vaginele de acest tip sunt deasemenea numite si vagine “o.b.” deoarece absorb orice forma de umiditate astfel incat vei fi nevoit sa folosesti din 5 in cinci minute tubul de lubrifiant daca nu vrei sa te trezesti cu julituri.

Vaginul elastic – este acel vagin care va lua forma exacta a orice introdus in el! Dupa mine este acel vagin pe care multi il cauta o viata intreaga, dar putini au bucuria sa-l intalneasca.

Vaginul “seif” – sunt vaginele imposibil de penetrat daca nu ai codul corect. Am “degetzit” odata un astfel de vagin si era sa-mi rup mana. Totusi, orice seif ARE un cod, daca nu il ai macar poti incerca sa-l spargi... dar cu grija, fara graba, daca nu vreti sa ajungeti la spital cu diverse membre rupte!

Vaginul “Osama Bin Laden” – eu ii mai zic si “Barbosul” ...sper ca nu trebuie sa ma explic de ce!

Repet, nu sunt cuvintele mele, e doar ce am gasit pe un blog. Poate sunteti si voi interesati. Mai erau niste tipuri, si ziceau la fiecare tip ce fel e fata e. Una cu talie mare, alta careia ii se vad venele pe ploape, etc.

Cum trebe sa fie pt voi un vagin ideal?
  • drusso
  • Avatarul lui drusso
  • Deconectat
  • New Member
  • Manuela
  • Posts: 14
  • Thank you received: 9
  • Karma: 0
Man of the World
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.