• Pro Stem Cell

  Asociatia PRO STEM CELL urmareste sa cuprinda in randurile sale oameni deosebiti, colaboratori, voluntari...
  Citeste mai mult
 • Celula Stem

  Celulele stem stau la baza formarii oricarui tip de celula din organism si pot fi folosite pentru ...
  Citeste mai mult
 • Comunitate

  Diversitate in Comunitate. Creeaza-ti un cont de utilizator si interactioneaza cu ceilalti membri. Inregistreaza-te!
  Citeste mai mult
 • 1
 • 2
 • 3
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • ARTICOLE PRESTATII SOCIALE
 • ARTICOLE DESPRE DIZABILITATE
 • ARTICOLE PRIVIND SANATATEA
 • ARTICOLE DE ORDIN JURIDIC
 • ARTICOLE ANTI DISCRIMINARE
 • ARTICOLE DE UTILITATE PUBLICA

Mihai Luminita

Mihai Luminita - Tetraplegie C5-C6

Am facut implantul cu celule stem in China, in decembrie 2007. Nu ma asteptam la minuni, dar nu s-a imbunatatit conditia mea nici cat sa sper ca va veni o zi in care sa spun ca a meritat efortul, suferinta si cheltuiala. Mi-au dat sperante ca voi fi mai bine, dar n-a fost asa. Imi pare rau pentru cei care, in ciuda confesiunilor noastre, tot mai merg pana acolo.

Buharu Victoras

Buharu Victoras - Traumatism vertebro-medular L1, operat la clinica din Beijing in noiembrie 2007

Sunt foarte dezamagit de acest implant cu celule stem, dupa aproape 11 luni de la implant rezultatele inca se lasa asteptate. Si acum dupa atatea luni, continui sa ma pansez la locul operatiei... sunt foarte dezamagit si de implant cat si de conditiile care sunt acolo, una iti prezinta ei si alta te intampina realitatea din spital. Ce sa va mai zic, nu cred ca se merita sa incercati, mai aveti putin rabdare... poate apare si pentru noi ceva mai sigur.

Alicia Simu

Alicia Simu, a fost operata in 2007 la clinica din China, prin transplant cu celule stem.

Fetita sufera de diplegie spastica, boala aparuta in urma unui stop respirator pe fondul unei viroze, cand avea doar sapte luni. Din aceasta cauza, Alicia nu poate sa mearga singura sau sa vorbeasca, operatia din China fiind sigura ei sansa. Calea spre vindecare se anunta a fi un drum lung si pentru ea: pana acum nu au aparut progrese extraordinare, chiar daca au trecut luni bune de la operatie.

Boariu Dani

Boariu Dani - Leziune medulara la nivel cervical

Am fost intrebat de nenumarate ori de cand m-am reintors din China unii chiar surprinsi ca inca ma mai gaseau intr-un scaun rulant, daca implantul cu celule OEC (Olfactory Ensheathing Cells) efectuat la clinica doctorului Huang din Beijing a dat rezultatele scontate sau nu...raspunsul chiar daca pentru unii va parea cinic si nesatisfacator e unul singur: NU, din pacate rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor mele, pe masura costurilor, riscurilor si eforturilor facute pentru a putea ajunge acolo si asta probabil nu datorita tehnologiei terapiei cu celule stem, ci mai degraba conditilor si aplicarii ei.

Strajan Sorin

Luptatorul clujean Strajan Sorin a suferit un traumatism vertebro-medular si, pentru a se vindeca, a incercat si reteta celebrelor celule stem.

El este de-a dreptul dezamagit de rezultatele interventiei, care a avut loc in mai anul 2007. Acum, Sorin urmeaza un program de kinetoterapie la Baile Felix si spune ca injectiile cu celule stem nu au facut niciun miracol in cazul sau. "Ma simt la fel cum ma simtam cand am venit, e vrajeala pe bani", crede el.

Leziunea medulara

Traumatismul coloanei vertebraleAfectiunile maduvei sunt rezultatul unor traume ale coloanei vertebrale. Oasele sau discurile deplasate apasa pe maduva. Traumatismele maduvei pot aparea fara fracturi evidente ale vertebrelor si puteti avea fracturi ale coloanei vertebrale fara sa fie afectata maduva.

Citeste mai mult...

Celula stem

Celula stem prezentata pe intelesul tuturorCelula stem este definita ca o celula care, prin diviziune, produce doua celule care au capacitatea de a ramane in stadiul de celula stem (pastrand astfel caracterul nediferentiat) sau de a se diferentia in urma unor diviziuni succesive.

Citeste mai mult...

Manifestul Dizabilitatii

omul in scaun rulantIn Romania, persoanele cu dizabilitati nu sunt inca respectate, ca persoane cu drepturi egale si nu li se recunoaste, pe deplin, valoarea si demnitatea umana. In acest moment, persoana cu dizabilitati se confrunta cu o serie de handicapuri create de societate.

Citeste mai mult...

Prin accesarea acestui site, ești de acord cu faptul că folosim cookies .