Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Vaccinurile si Imunizarea

Rasp: Vaccinurile si Imunizarea #34268

Vaccinarea – adevarul ascuns

Un film documentar despre vaccinuri si despre cum acestea cauzeaza mai multe probleme decat ajuta. Acesta este un documentar socant, dar extrem de informativ, in care 15 oamenii de stiinta, incluzand-o pe Viera Scheibner (doctor cercetator), cinci medici si alti cercetatori, dezvaluie legatura dintre boli si vaccinuri. Cu atat de multa promovare medicala si din partea guvernului a vaccinarii cu scopul declarat de prevenire a bolilor, acest documentar este in mod clar dedicat prezentarii celeilalte fete a problemei care nu se spune parintilor si altor persoane. Rezultatul este un act condamnabil de ineficienta a vaccinurilor si a efectelor lor, de multe ori daunatoare.
Actul vaccinarii trebuie inteles, in ultima instanta, ca un act de introducere de material genetic strain direct in fluxul sanguin. Campaniile de vaccinare in masa au avut un impact covarsitor asupra populatiei, in sensul ca au condus, pe termen lung, la mutatii genetice imprevizibile si la alterarea in sens negativ a codului genetic uman. Legatura dintre mutatiile genetice si oncogeneza (aparitia cancerului) la om a fost demonstrata stiintific, iar cresterea incidentei si mortalitatii prin cancer este o realitate a zilelor noastre.

Pe de alta parte, aparitia virusurilor atipice, nemaiintalnite pana acum, legate de contaminarea vaccinurilor, arata ca, in momentul in care orice material biologic este introdus direct in curentul sanguin, posibilitatile de contaminare sunt practic nelimitate si imposibil de controlat la nivelul stiintei actuale.

Comunitatea medicala, care, de bunavoie, a depus juramantul lui Hippocrat, careia societatea i-a incredintat nobila grija pentru sanatatea populatiei si care este respectata in plan social tocmai pentru acestea, este chemata la reformularea atitudinii fata de vaccinare, in general.

Vaccinarea este considerata, in primul rand, o procedura profilactica, aplicata copiilor si adultilor sanatosi. Pentru sugari si copii, in mod special, vaccinarea este considerata obligatorie la noi in tara. In acest sens, o reevaluare a raportului real risc-beneficiu in vaccinare ar fi binevenita. Notiunile de “vaccinare in masa” si “vaccinare obligatorie” merita efortul de reconsiderare.

Vaccinarea – adevarul ascuns (subtitrat)



Activati subtitrarea in romana apasand butonul CC in partea de jos a clipului. Puteti mari textul din setarile CC.

Alte discutii AICI ;)
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Vaccinurile si Imunizarea #34722

Controversatul vaccin contra virusului HPV: Doua tinere nu vor mai putea face copii niciodata

Doua surori din Statele Unite spun ca din cauza vaccinului de prevenire a cancerului de col uterin au devenit infertile si chiar au ajuns la menopauza.

Madelyne Meylor, de 29 de ani, si Olivia Meylor, de 19 ani, spun ca din cauza vaccinului Gardasil s-au trezit cu probleme de insuficienta ovariana iar sansele de a mai avea un copil sunt acum nule, scrie University Herlad.

Vaccinurile Gardasil impotriva virusului HPV care poate duce la cancer de col uterin se fac in trei etape. Madelyne Meylor povesteste ca a avut prima menstruatie la 13 ani. La cateva luni dupa, Madelyne a facut primul vaccin. Dupa prima doza, menstruatia a devenit neregulata, dupa a doua doza, situatia s-a inrautatit iar dupa a treia, fata a fost diagnosticata cu insuficienta ovariana prematura. In timp, Madelyne a descoperit ca a ajuns la menopauza.

Sora sa Olivia a trecut exact prin acelasi etape si, potrivit medicilor, nu exista nici cea mai mica sansa sa mai poata face un copil.

Producatorul vaccinului, Merck and Co, sustine ca starea fetelor nu are nicio legatura cu vaccinul. Totusi, in urma analizelor, a fost exclusa varianta in care vinovate pentru situatia fetelor ar fi alte cauze de ordin genetic.

Potrivit centrului de Control al Bolilor si Administratiei Medicamentelor, vaccinul pentru cancerul de col uterin este sigur si poate preveni o mare parte din cele 18.000 de cazuri de cancer de col uterin care se produc in fiecare an din cauza virusului HPV.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Vaccinurile si Imunizarea #36473

Vaccinul hexavalent retras in jumatate din Europa, in Romania nimeni nu zice nimic!

CE ESTE VACCINUL HEXAVALENT: In primul an de viata sunt prevazute 6 vaccinari recomandate (antipoliomielita, antidifterita, antitetanus, antihepatita, antituse convulsiva si anti Haemophilus Influenzae de tip B), toate legate de boli greu de tratat si care ar putea in schimb sa puna in pericol viata si sanatatea copilului tau. Exista unui “vaccin hexavalent”, care le contine pe toate sase, astfel pot fi facute toate impreuna. Este vorba de vaccinul hexavalent produs de GlaxoSmithKlein, singurul din comert, cel pe care il achizitioneaza si Ministerul Sanatatii in Romania!

O situatie cu adevarat ingrijoratoare, si sunt intr-adevar dezgustat de jurnalistii romani.

Desi in 19 tari au fost retrase mii de loturi de vaccin, fiind catalogat ca si cauza de SIDS, in “Noua tara a tuturor posibilitatilor” Romania nimeni nu spune nimic. Sau si mai bine, cei care vorbesc despre asta sunt foarte putin informati, incat stirea provenita de la ei este ambigua si lipsita de concluzii concrete.

Din cele peste 3 milioane de vaccinuri hexavalente retrase in lume, destinate nounascutilor de 3 luni, inca astazi nu se spune nimic in sursele mediatice, chiar stiind ca avalanse de parinti (care isi schimba informatii in timp real pe forumuri si retele sociale) cer ministerelor sanatatii asigurari. Stirea oficiala de retragere a explodat la nivel global in saptamana din 6 in 13 octombrie a anului trecut, cu succesive actualizari in data de 16 octombrie in urma presiunilor puternice exercitate de parinti fata de autoritatile responsabile si fata de compania care a produs vaccinul. In schimb, in Romania, vaccinurile au ajuns fara intarziere (relativ, au intarziat 2 saptamani), mai intai 177.000 de doze conform contractului incheiat in 2012 (pentru o perioada de 4 ani). Ca apoi, in 28 Octombrie (dupa scandalul din saptamana 6-13 Octombrie despre care nu s-a vorbit deloc) sa mai intre in depozitele distribuitorului SC POLISANO SRL inca 193.208 doze de vaccin hexavalent. (vezi acest Comunicat de Presa al Ministerului Sanatati)

A doua semnalare e a companiei producatoare de vaccin anti-gripal, olandeza Crucell, care a intampinat “potentiale pericole” pentru sanatate in doua loturi de vaccin antigripal Inflexal V, ajungand astfel la retragerea intregii productii, raportata in 1 octombrie 2013.

Poate fi doar un caz, dar aceasta stire a fost amplificata de toate sursele media doar dupa ce Infanrix Hexa a fost retras preventiv, cand scandalul a devenit de domeniu public pe toate paginile Ministerelor Sanatatii…in afara de al nostru, prea ocupat sa promoveze campaniile de vaccinare impotriva oricarei evidente stiintifice de utilitate.

Amintim ca in Franta masura de retragere precautionala a inclus si formulele Tetravalenta si Pentavalenta ale aceluiasi Infanrix, de aceea controlul calitatii ar trebui extins la toate produsele comercializate de GSK (incluse vaccinurile Priorix – trivalent pojar-oreion-rubeola)

Ceea ce Ministerul Sanatatii uita, impreuna cu jurnalistii, este ca in cazul retragerii loturilor de vaccinuri clasificate cu defecte de CLASA I (cele mai periculoase) exista o incontestabila dispozitie a EMA (Agentia Europeana a Medicamentului) cu privire la retragerea produselor de pe piata si alertarea chiar si a tarilor neinteresate in comercializarea vaccinurilor puse sub acuzare.

De ce nu s-a intamplat acest lucru si in Romania?
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan

Rasp: Vaccinurile si Imunizarea #36570

Adevarul despre vaccinuri: ele NU cauzeaza autismul

Vaccinurile sunt unele dintre cele mai bune lucruri care s-au inventat in domeniul medicinei. Ele se folosesc de capacitatea corpului nostru ce a se adapta la pericole noi si ajuta celulele albe din sange sa gaseasca o solutie pentru viitoarele infectii. Mitul cum ca vaccinurile cauzeaza autismul au pornit de la Andrew Wakefield, fost doctor american care a falsificat cateva studii pentru a arata ca vaccinul MMR (measles, mumps, rubella – pojar, oreion si rubeola) poate cauza autismul.



Chiar daca Andrew Wakefield a fost obligat sa recunoasca minciuna si faptul ca a fost platit de cativa avocati pentru a lansa o companie impotriva compeniilor farmaceutice, se gasesc multi oameni azi, in special femei, care striga sus si tare ca vaccinurile cauzeaza autismul. O alta varianta a miscarii anti-vaccin spune ca vaccinurile sunt periculoase si nu vor sa isi vaccineze copii din aceasta cauza. Este bine sa fim sceptici in legatura cu lucrurile care sunt importante in viata.

In ultimii ani SUA a fost confruntata cu zeci de mii de cazuri de imbolnaviri cu boli ce pot fi prevenite prin vaccinare. Miscarea anti-vaccin este cu atat mai periculoasa cu cat nu tine cont de nici un studiu sau rationament logic si este gata sa riste binele comunitatii pentru cateva idei nefondate.

Problema este ca cei care zic sus si tare ca vaccinurile cauzeaza autismul sunt persoane care au un nivel de educatie destul de ridicat. Zic problema pentru ca atunci cand fanatismul ataca oamenii de genul acesta, ei pot gasi argumente care par a fi credibile si atrag multi oameni care nu sunt suficient de educati de partea lor. Și asa pui bazele unei viitoare epidemii si unui lant mare de morti ce puteau fi evitate.

Autismul are la baza cauze genetice si (posibil) de mediu, astfel ca vaccinurile nu sunt cauza autismului. Ce poate cauza autismul: bagaj genetic, mama bolnava (gripa, face des febra), parinti care sufera de schizofrenie sau bipolaritate, tati mai in varsta, mutatii genetice ori poluarea mediului in care este mama in timpul sarcinii.

Oare cum a fost eradicata variola (varsatul)? Ai ghicit: cu ajutorul vaccinurilor. Un lucru ce trebuie inteles odata pentru totdeauna este acela ca eradicarea unei boli nu insemna ca am ucis toti aceivirusi si bacterii dintr-o anumita zona, ci ca am imunizat populatia astfel ca nu mai avem oameni care sa se imbolnaveasca din cauza lor. Iata cum am eradicat variola:



Vaccinul este o metoda prin care ne pregatim corpul in lupta cu virusi sau bacterii prin introducerea in sangele nostru a unor virusi inerti ori bacterii moarte. Celulele albe din sange, cele responsabile cu lupta impotriva bacteriilor sau virusilor, intalnesc virusii sau bacteriile inerte din sange si memoreaza semnaturile acestora.

Atunci cand omul se imbolnaveste celulele albe sunt deja pregatite sa lupte cu intrusii. Este clar ca vaccinurile nu ajuta in toate cazurile, asa cum este de asteptat, dar oamenii de stiinta deja pregatesc vaccinuri in care bacteriile lupta impotriva bacteriilor.

Vaccinul a fost inventat pe la 1796 de catre doctorul englez Edward Gener, care a observat ca oamenii care se imbolnavisera de un tip de variola luat de la vaci nu se imbolnaveau cand intrau in contact cu variola intalnita la oameni.
Iata un mic documetar de unde sa afli mai multe:



Ca tot vorbim de oameni care bat campii, iata si o lista cu 6 conspiratii medicale pornite de la americani.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan

Rasp: Vaccinurile si Imunizarea #41033

Pro si Contra vaccinarii copiilor

Afla la Doctor MIT daca vaccinarea ROR a copiilor duce la autism!



Afla la Doctor MIT daca este bine sa vaccinam copiii impotriva bolilor copilariei!

  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan