Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Angajez persoane cu dizabilitati

Angajez persoane cu dizabilitati #44705

Buna ziua,

Nu stiu daca am postat unde trebuie dar o sa va spun despre ce este vorba.
Am avut in familie o ruda cu dizabilitati si stiu ce grea i-a fost viata pentru ca nimeni nu dorea sa aiba de a face cu ea, in sensul ca nu voia sa o angajeze sau macar sa ii acorde o sansa desi era o persoana foarte inteligenta si cu certe calitati.
Asa ca acum cand am infiintat o societate, as vrea sa angajez persoane cu dizabilitati.
Este vorba despre postul de barista.
Ce implica asta ?
Persoana respectiva trebuie sa prepare diferite specialitati pe baza de cafea. Nu este nimic daca nu aveti experienta in acest domeniu. Va vom plati noi un curs autorizat de Asociatia Romana de Cafea de Specialitate, in care o sa invatati tot ce trebuie sa faceti.
Noi importam cafea verde din tari cu traditie in cultivarea acesteia, ca, Etiopia, Brazilia; Guatemala si Panama. Odata ajunsa aici o prajim in prajitoriile parterene din Bucuresti pentru a oferi clientilor o cafea proaspat prajita de cea mai buna calitate.
Mediul de lucru o sa fie unul foarte frumos. Un cochet Coffee Shop care imbina dragostea pentru o cafea de calitate cu pictura si muzica clasica.
Salariul pentru inceput va fi de 1400 lei net plus bonusuri de performanta.
Daca este cineva interesat, va rog sa imi scrieti pe urmatorul e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • dinu_mihai
  • Avatarul lui dinu_mihai
  • Deconectat
  • New Member
  • Posts: 2
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan