Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Mesaj Umanitar

Mesaj Umanitar #1750

Buna ziua ,ma numesc Danaila Catalin,si apelez la ajutorul dumneavoastra la sfatul unor jurnalisti,de aceea va dau link-ul de pe pagina web a JURNALULUI NATIONAL https://www.jurnalul.ro/articole/117707/o-iubesc-ca-un-nebun ca sa intelegeti cine sunt ,care este situatia mea,si sa decideti daca doriti sa contribuiti la aceasta campanie ce vizeaza recuperarea mea,cu o suma oricat de mica. Incep prin a va spune ca regret faptul ca exista atata suferinta in lumea aceasta,si mai ales regret faptul ca oamenii in general si-au pierdut frica de Dumnezeu si umanitatea cu care au fost inzestrati prin nastere.Banul a reusit sa dezumanizeze orice fiinta,cu mici exceptii,desigur, facand sa se simta atat de mult lipsa cultului solidaritatii.Sentimentul de frustrare si suferinta,sentimentul ca cei din jur sunt indurerati pentru mine,lacrimi sterse pe furis,toate acestea le traiesc zilnic,si faptul ca nu sunt inca mort psihic,il datorez numai credintei.
Ma puteti contacta la numerele de telefon 0236.31.58.32 sau 0730.51.34.80 sau pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau site-urile www.save-catalin.info sau https://www.savecatalin.info/
Donatiile se pot face in conturile deschise la BRD Galati Micro 39b Str. Henry Coanda, Bl. J12, parter, Jud. Galati, pe numele Danaila Maria(mama mea).

Euro: RO29BRDE180SV26910201800
Lei: RO50BRDE180SV32041081800
Cod SWIFT: BRDEROBU
Va multumesc
  • JulesVerne
  • Avatarul lui JulesVerne
  • Deconectat
  • New Member
  • Posts: 9
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
"Ti-ai dori uneori sa fii canibal, nu atat din placerea de a-l devora pe cutare sau cutare, cat din aceea de a-l vomita"(Cioran)
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.