Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Se intampla in Romania

Se intampla in Romania #4881

Ce se intampla in Romania si in lume la acest moment... :cheer:

Romania lucreaza la arma nucleara, scrie un site rus

O publicatie electronica rusa lanseaza un scenariu incredibil dupa explozia produsa luni la Centrul de cercetare stiintifica pentru aparare nuclearo-bacteorologico-chimica din Bucuresti: Romania si-ar crea propriul arsenal nuclear si ca este pe cale de a adera la clubul statelor nucleare.

Chiar daca un reprezentant al Ministerului Apararii a declarat ca populatia nu este pusa sub aminentare de consecintele acestei explozii, apar intrebari de alt ordin, afirma marti un articol gazduit de publicatia electronica rusa Forum.msk, citata de NewsIn.

"Intrebarea este ce fel de uzina este aceasta, care se specializeaza pe cercetari nucleare? De cercetari in general se ocupa institutele stiintifice, iar uzinele produc.

Deci ce produce uzina de la Bucuresti?, se intreaba autorul materialului, care semneaza doar cu initialele.

"Si oare nu ne asteapta in viitor aderarea Romaniei la clubul tarilor nucleare, mai ales ca se stie ca pretentiile acestei tari asupra teritoriilor din fosta URSS s-au mentinut si dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial - exemple fiind evenimentele din Republica Moldova din anii '90 sau recentul proces impotriva Ucrainei privind Insula Serpilor?", continua textul.

Articolul de pe Forum.msk, o publicatie "deschisa", ce poate gazdui si materiale trimise de cititori, reaminteste ca la sfarsitul anilor '80 au existat informatii potrivit carora Romania are un program separat, sub umbrela programului privind energia nucleara, care isi propunea crearea pana in anii 2000 a armei nucleare.

In 1985 conducerea Romaniei si-a pus problema studierii posibilitatii crearii armei nucleare si savantii romani au asimilat tehnologia obtinerii plutoniului, scrie Forum.msk.

Inspectiile nucleare desfasurate de Agentia Internationala pentru Energie Atomica in anii 1990 si 1992 au aratat ca, incepand cu 1985, Romania a desfasurat experimente secrete in vederea obtinerii pe cale chimica a plutoniului(prin folosirea reactorului nuclear american TRIGA) si a unei cantitati limitate de uraniu imbogatit, la fel, de origine americana.

Succesul acestor cercetari i-a permis lui Ceausescu sa declare oficial in mai 1989 ca, din punct de vedere tehnic, Romania este capabila sa produca arma nucleara.

In orasul Pitesti a fost creata o instalatie industriala avand capacitatea de producere a unui kilogram de plutoniu pe an, cu perspectiva folosirii acestuia ca focoasa militara la rachetele cu raza medie de actiune SCUD(de productie proprie, sau din Coreea de Nord sau China).

Pana in anul 1990 la combinatul chimic din Pitesti au fost produse 585 de tone de combustibil nuclear.

In august 1991 Romania a cumparat licenta de la concernul canadian AECL pentru tehnologia integrala de producere a combustibilului nuclear. In perspectiva se are in vedere si prelucrarea repetata a deseurilor existente.

Publicatia rusa mai scrie ca in Colibasi se afla Institutul pentru Reactori Energetici, care, cu ajutorul SUA si Canadei, se reprofileaza in prezent asupra perfectionarii tehnologiilor de producere a combustibilului pentru centralele atomo-electrice la combinatul petrochimic din oras.

Cel mai important depozit de material radioactiv este situat in judetul Bihor. Apa grea este produsa la combinatele chimice din orasele Turnu-Magurele si Drobeta Turnu-Severin. Au fost deja obtinute 140 de tone, iar din Canada au fost cumparate alte 335 de tone.

In 1991 Romania a fost de acord sa puna sub controlul total al AIEA materialele sale nucleare si centrele de cercetari nucleare.

In urma unor inspectii ale obiectivelor nucleare ale Romaniei, in aprilie-mai 1992 au fost gasite 450 grame de plutoniu intr-un laborator secret al Institutului energiei atomice din Pitesti.

Iar la sesiunea Consiliului guvernatorilor AIEA din 17 iunie 1992 Bucurestiul a fost avertizat sa-si incheie total programul militar nuclear punandu-i-se un sir de conditii.

Printre acestea au fost cererea de a incetare a cercetarilor nucleare in scopuri militare si distrugerea echipamentului industrial destinat acestor scopuri, dar si altele, care au fost indeplinite de Bucuresti, ceea ce a fost confirmat de un nou control al AIEA in aprilie 1994.

In urma acestui control, Romaniei i s-a permis sa reia intr-o forma reprofilata activitatea centrelor nucleare, sa cumpere din Canada si SUA combustibil nuclear pentru primul reactor de la Cernavoda si sa reia productia de apa grea, relateaza Forum.msk.

Dar nu exista niciun fel de garantii ca programul militar nuclear romanesc a fost incheiat complet, continua autorul articolului.

Romania nu este prea corecta in alte domenii ale industriei de aparare, de exemplu este celebra pentru modernizarea fara licenta a unor sisteme de inarmare sovietice, in special a tehnicii aviatice, afirma autorul articolului.

De asemenea, in 2003 Rusia a evacuat din Romania 13,5 kilograme de uraniu pentru armament, care se pastra in conditii improprii de securitate la un obiectiv nuclear construit inca din perioada sovietica.

Aceasta operatiune secreta a fost finantata de SUA, care considera asemenea actiuni drept masuri de prevenire a terorismului nuclear.

Uraniul, pastrat la Institutul de Cercetari Nucleare din orasul Pitesti in cantitati suficiente crearii bombei nucleare, a fost evacuat din Romania si transportat la Novosibirsk. Dar se pare ca mai sunt posibile surprize, conchide ziarul electronic rusesc Forum.msk.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5262
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Se intampla in Romania #4887

Buna sinteza amice.
 • danielatontsch
 • Avatarul lui danielatontsch
 • Deconectat
 • Premium Member
 • vesela, simpla si neoficiala
 • Posts: 118
 • Thank you received: 12
 • Karma: 4
Ultima editare: by danielatontsch.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Se intampla in Romania #4901

Un preot ortodox a oficiat prima casatorie gay din Romania, la Oradea, in ciuda faptului ca nu s-au legalizat deocamdata casatoriile gay. Pentru aceasta cununie religioasa preotul a cerut 150 de euro, un fel de spaga, avand in vedere ca s-ar putea sa aiba probleme data fiind ilegalitatea actului.

Este un pacat fata de Dumnezeu si o insulta adusa celor care cred in Dumnezeu. B.O.R. ar trebui sa faca o declaratie in legatura cu aceasta monstruozitate - DE CE B.O.R. TACE ?

Traim in Romania, stim... si asta ne ocupa tot timpul!
 • zurly
 • Avatarul lui zurly
 • Deconectat
 • Elite Member
 • good boy
 • Posts: 232
 • Thank you received: 20
 • Karma: 4
Realitatea e ruina unui vis
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Se intampla in Romania #4903

"Un preot ortodox a oficiat prima casatorie gay din Romania, la Oradea...
Este un pacat fata de Dumnezeu si o insulta adusa celor care cred in Dumnezeu..."[/

Romani - 1
18. Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor, care înăbuşe adevărul în nelegiuirea lor.

24. De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor; aşa că îşi necinstesc singuri trupurile;

26. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii;

27. tot astfel şi bărbaţii, au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase, şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor.

28. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.

29. Astfel au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sunt şoptitori,
30. bârfitori, urâtori de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi,
31. fără pricepere, călcători de cuvânt, fără dragoste firească, neînduplecaţi, fără milă.

32. Şi, măcar că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri, sunt vrednici de moarte, totuşi, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.


Daca un asa zis preot poate sa faca asemenea lucruri atunci ne dam seama ce grad de ,degradare morala exista. Sa ne mai miram de ce s-a ajuns la criza mondiala si cate altele ???
 • sara
 • Avatarul lui sara
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • \\\\
 • Posts: 964
 • Thank you received: 88
 • Karma: 12
Sara
Ultima editare: by sara.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Se intampla in Romania #4905

zurly a scris:
Un preot ortodox a oficiat prima casatorie gay din Romania, la Oradea, in ciuda faptului ca nu s-au legalizat deocamdata casatoriile gay. Pentru aceasta cununie religioasa preotul a cerut 150 de euro, un fel de spaga, avand in vedere ca s-ar putea sa aiba probleme data fiind ilegalitatea actului.

Este un pacat fata de Dumnezeu si o insulta adusa celor care cred in Dumnezeu. B.O.R. ar trebui sa faca o declaratie in legatura cu aceasta monstruozitate - DE CE B.O.R. TACE ?

Traim in Romania, stim... si asta ne ocupa tot timpul!
Prietene, poate o sa surprind cu aceasta interventie, spun poate, dar cred ca este onest sa o fac, mai ales ca am ocazia sa mai clarific cateva lucruri:
1. Fiecare este liber sa spuna si sa faca ce crede de cuviinta, in dreptul persoanei sale.
2. Cu certitudine ceea ce au facut respectivii este o insulta la adresa lui Dumnezeu, dar trebuie lasat ca atare, adica sa fie, intre ei si Domnul.
3. Noi nu avem dreptul sa-i judecam, putem sa condamnam faptele lor, dar nu trebuie sa ne simtim insultati, e alegerea lor, Dumnezeu le-a dat dreptul sa aleaga cum sa-si traiasca viata.... sa fie sanatosi, are cine sa-i judece!
4. Aici BOR-ul n-are nici o vina: Stiu foarte multe comunicate pe care le-au dat in legatura cu homosexualitatea, etc. Ba mai mult, preotul respectiv este raspopit, sau, cum s-o spune (sa ma corecteze cine stie care este formularea corecta, pt. ca nu vreau sa sune a jignire!). BOR-ul mai departe nu are ce face!
5. Cum ai amintit si tu, in cel mai rau caz ei au o problema cu legile acestui stat.
Imi doresc sa fi perceput corect spusele mele si sa nu te superi pe mine! :cheer:
PS - stiai ca expresia cu "traim...." este inregistrata la OSIM de Mircea Badea? Vezi ca s-ar putea sa-ti ceara daune morale daca nu te-ai inteles cu el inainte de folosirea ei! :P
Multa sanatate si... Doamne-ajuta!
 • ihdsimmeu
 • Avatarul lui ihdsimmeu
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • Ţarcurile au premers lagarelor! Iubesc libertatea!
 • Posts: 3639
 • Thank you received: 558
 • Karma: 17
Tot ce vreti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel...Matei 7:12
Doamne...ajuta-ma ca azi, sa fiu mai aproape de Tine decat ieri si maine (daca mai e o zi pentru mine) mai aproape decat azi! AMIN!
Ultima editare: by ihdsimmeu.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Whitestar

Se intampla in Romania #4981

32 de ani de la cutremurul din '77

In 4 martie 1977, miscarea de pamant din Vrancea , cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter, a dus la prabusirea sau avarierea, in intreaga tara, a peste 30.000 de locuinte. De asemenea, au fost afectate peste 700 de intreprinderi.

Cel mai greu lovit a fost oraul Bucuresti. Aici s-au inregistrat 1.424 de morti, din totalul de 1.578 inregistrati in tara. Alti peste 7.500 de bucuresteni au fost raniti. Pierderile materiale provocate de seism au fost de peste doua miliarde de dolari, dintre care 1,6 miliarde in Capitala.

 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5262
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Se intampla in Romania #5037

Il stiti pe Cocoana, soferul de pe Ferarri-ul care la ucis pe Lucian Rej si a fugit de la locul accidentului?
Justitia a decis sa fie judecat in stare de libertate.

Dar pe contrabandistul din Timisoara care a plecat cu politistul pe capota, il stiti?
Justitia a decis sa fie anchetat in stare de libertate.

De cazul cu arabii aia doi de au aruncat cu sticle incendiare in fata unui club din Cluj, ati auzit?
Justitia a decis sa fie anchetat in stare de libertate.

Membrii clanului Preda sunt si ei cercetati in libertate.

Sunt faptele justitiei din Romania.
Si acum rasplata:
Ministerul Justitiei va plati magistratilor 40 de milioane lunar pentru spor de risc.
https://www.realitatea.net/ministerul-justitiei-va-plati-magistratilor-40-de-milioane-lunar-pentru-spor-de-risc_471256.html
:whistle: :whistle: :whistle:
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5262
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Se intampla in Romania #5115

Tolea Ciumac a fost arestat marti in timpul unui interviu pe care il sustinea pentru Observatorul Antenei 1. Trupele SIAS l-au ridicat pe luptator chiar din sediul postului de televiziune.

https://www.videonews.ro/public/6744/embed

Se pare ca a fost condamnat la 4 ani inchisoare pentru tentativa de omor.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5262
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Se intampla in Romania #5118

daniel a scris:
....i cercetati in libertate.

Sunt faptele justitiei din Romania.
Si acum rasplata:
Ministerul Justitiei va plati magistratilor 40 de milioane lunar pentru spor de risc.
https://www.realitatea.net/ministerul-justitiei-va-plati-magistratilor-40-de-milioane-lunar-pentru-spor-de-risc_471256.html
:whistle: :whistle: :whistle:
Asta e de-a dreptul cumplit: tot spun de vremurile pe care le traim, cand raului i se spune bine si binelui rau...:( Imi vine sa urlu de ciuda! Sfidare... noul tau nume este Justitia Romana! :angry: ... Pe de alta parte, chiar nu stiu la ce le vor ajuta sporurile daca, pe acesti "justitiari" ii vor ajunge blestemele nevoiasului, orfanului si vaduvei (nerostite de acestia ci cerute chiar de catre acesti judecatori prin propriile lor decizii si sentinte). Ma grabesc sa scriu ca nu le doresc raul si nici nu le doresc sa le calce caminele unii din cei pe care i-au scos din penitenciare ca sa fie "cercetati in libertate"! Multa sanatate si... Doamne-ajuta!
 • ihdsimmeu
 • Avatarul lui ihdsimmeu
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • Ţarcurile au premers lagarelor! Iubesc libertatea!
 • Posts: 3639
 • Thank you received: 558
 • Karma: 17
Tot ce vreti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel...Matei 7:12
Doamne...ajuta-ma ca azi, sa fiu mai aproape de Tine decat ieri si maine (daca mai e o zi pentru mine) mai aproape decat azi! AMIN!
Ultima editare: by ihdsimmeu.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Whitestar

Se intampla in Romania #5135

Asa-i prietene, trist dar adevarat! Iata acum alta ''libertate'': Potrivit noului Cod penal, romancele isi pot provoca singure avort

Proiectul noului Cod penal permite femeilor sa-si provoace singure avortul, fara sa fie pedepsite cu inchisoarea sau cu vreo amenda penala. In prezent, femeile care isi provoaca un avort sunt pedepsite cu inchisoarea.

Astfel, alineatul 7 al articolului 199 din viitorul Cod penal prevede ca "nu se pedepseste femeia insarcinata care isi intrerupe cursul sarcinii", informeaza Gardianul.

Insa, aceasta dispozitie din viitorul cod poate avea efecte nedorite si periculoase pentru viata si sanatatea femeii, deoarece invita implicit femeile sa-si intrerupa singure sarcina atunci cand nu dispun de bani pentru a apela la serviciile unui medic in termenul de 14 saptamani prevazut de lege.

De asemenea, femeile ar putea recurge la aceasta solutie dupa varsta de 14 saptamani a sarcinii, cand medicul nu are voie sa intrerupa sarcina la cerere, ci numai din motive terapeutice.

Codul penal spaniol sau Codul penal portughez din care Ministerul Justitiei pretinde ca s-a inspirat pedepseste cu inchisoarea autoprovocarea avortului de catre femei.

Astfel, Codul penal spaniol prevede in art. 145 alin. 2 ca "Femeia care isi provoaca avortul sau consimte ca alta persoana sa i-l provoace, in afara cazurilor prevazute de lege, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la un an sau cu amenda". O dispozitie similara cuprinde si art. 140 alin. 3 din Codul penal portughez.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5262
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Whitestar

Se intampla in Romania #5247

Doi barbati au vrut sa-si vanda copiii pentru prelevare de organe

Ancheta in acest caz a inceput in 11 martie, dupa ce politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Bacau au fost sesizati despre faptul ca doi barbaţi, unul in varsta de 41 de ani si altul de 32 de ani, din comuna Odobesti, ambii fara ocupatie si cunoscuti cu antecedente penale, intentioneaza sa vanda, pentru suma de 12.000 de euro, un rinichi de la un minor, pentru efectuarea unui transplant.


https://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/socant-cer-12-000-de-euro-pe-rinichiul-baiatului-meu-da-cineva-mai-mult.html
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5262
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Se intampla in Romania #5345

Soc: In Romania s-ar putea face experimente pe persoanele cu handicap!

Un articol inclus in proiectul de cod civil le da voie medicilor sa faca interventii in scop de cercetare stiintifica asupra unui minor sau asupra unei persoane lipsite de discernamant din cauza unui handicap mintal, transmite ProTv.

Deja initiativa starneste controverse, atat din partea autoritatii pentru persoane cu handicap, cat si a celor pentru protectia copilului. Experimentele medicale se pot face numai daca rezultatele ar putea sa imbunatateasca intr-un fel starea de sanatate a pacientului sau daca testele contribuie semnificativ la dezvoltarea stiintei. In orice caz un copil sau o persoana cu handicap mintal nu poate fi supusa testelor daca riscurile sunt mari.

Autoritatea Nationala pentru Persoane cu Handicap contesta un astfel de articol pentru ca bolnavii cu handicap mintal nu pot sa isi dea acordul. Experimentele sunt la fel de periculoase si asupra minorilor si pot incuraja traficul, spun cei de la Protectia Copilului.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5262
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Se intampla in Romania #5770

Revolutie in Moldova!

Revolutie in Moldova! Chisinaul introduce vize obligatorii pentru romani. Studentii basarabeni din Iasi au ars afise cu Vladimir Voronin!
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5262
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by ihdsimmeu.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Se intampla in Romania #5797

daniel a scris:
Revolutie in Moldova!
Cata nesimtire pe Voronin! Bine ca sunt opriti romanii la granita! Dar curentul romanesc, de ce oare nu-l opresc si pe acesta? Pai e gratis. Multa sanatate si... Doamne-ajuta!
 • ihdsimmeu
 • Avatarul lui ihdsimmeu
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • Ţarcurile au premers lagarelor! Iubesc libertatea!
 • Posts: 3639
 • Thank you received: 558
 • Karma: 17
Tot ce vreti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel...Matei 7:12
Doamne...ajuta-ma ca azi, sa fiu mai aproape de Tine decat ieri si maine (daca mai e o zi pentru mine) mai aproape decat azi! AMIN!
Ultima editare: by ihdsimmeu.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Whitestar

Se intampla in Romania #5920

Afacere de criza in Romania: trafic de copii nenascuti

Tot mai multe tinere fete, prea sarace sau prea putin informate in legatura cu riscurile la care se supun, cad prada traficantilor de ovocite (celule germinative feminine, extrase din ovare).

Fetele (sau donatoarele) sunt, mai intai, supuse unui tratament care implica administrarea unor injectii cu hormoni timp de doua saptamani, cu scopul de a stimula crearea mai multor ovocite.

La finalul tratamentului, care se administreaza in Romania, fetele pleaca in Cipru unde are loc recoltarea ovocitelor. Este vorba de o interventie chirurgicala cu anestezie totala, prin care sunt extrase ovocitele. Apoi, celulele germinative (ulterior fecundate) sunt cumparate de familii care nu pot avea copii.

Pentru fiecare extractie de ovocite, o "donatoare" primeste 600 de euro.

In Romania, traficul de ovocite este ilegal de aceea se practica "donatiile"

In Romania, conform legii, organizarea sau efectuarea prelevarii de celule umane pentru transplant, in scopul obtineri unui profit material pentru donator sau organizator constituie infractiune.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5262
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan