Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Intentii pentru un nou inceput

Intentii pentru un nou inceput #35479

- Intentionez sa fac tot posibilul sa las deoparte tot ce am invatat si cred ca stiu, pentru a-i permite noii cunoasteri si noilor experiente sa imi inunde fiinta.

- Intentionez sa fac tot posibilul sa fiu un magnet pentru adevarurile, imaginile, muzica si cuvintele pozitive si miraculoase.

- Intentionez sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a-mi elibera mintea de energiile negative care mi-au umbrit viziunea si mi-au distorsionat cuvintele si actiunile.

- Intentionez sa fac sa creez o noua paradigma, care sa ma ajute sa recunosc doar aspectele pozitive din fiecare persoana, loc si lucru care ma inconjoara.

- Intentionez sa ridic lumina la cele mai inalte frecvente de iubire, generozitate, caritate, compasiune, iertare si adevar.

- Intentionez sa-mi umplu mintea cu ganduri si imagini constructive, care sa ma ajute sa imi continui evolutia personala, astfel incat sa pot lumina si inspira vietile altora.

- Intentionez sa creez ceva nou in aceasta zi si voi descoperi un loc pe care nu l-am mai vazut niciodata.

- Intentionez sa ma ambitionez sa fac, sau macar sa incerc sa fac, ceva ce nu mi-am imaginat vreodata ca as putea face.

- Intentionez sa fiu amabil cu oamenii care imi ies in cale si ii voi ajuta pe cei in dificultate, oriunde si oricand ma voi afla in situatii care imi vor permite sa fac acest lucru.

- Intentionez sa iubesc pentru ca pot, daruiesc pentru ca pot, sunt binevoitor pentru ca pot, Intentionez sa fiu smerit pentru ca am toate motivele sa fiu si imi rostesc adevarul, pentru ca este datoria si bucuria mea sa fac astfel.

- Intentionez sa pun in valoare forta binelui si Intentionez sa fac tot posibilul pentru a restabili ordinea in haosul lumii noastre.

- Intentionez sa trimit un mesaj unei persoane pe care o iubesc din tot sufletul.

- Intentionez sa ma ofer voluntar pentru a-i ajuta pe cei dragi si pe prietenii mei.

- Intentionez sa mananc sanatos, Intentionez sa beau sanatos, pentru a-i arata trupului meu profunda mea recunostinta pentru existenta sa si pentru rolul pe care il joaca in protectia sufletului si spiritului meu.

- Intentionez sa ascult pe cineva care are rar ocazia de a fi auzit.

- Intentionez sa fiu constient de respiratia mea si de ritmul bataii inimii mele.

- Intentionez sa rad, Intentionez sa ma iert pe mine insami/insumi, atunci cand voi uita ca am facut aceste promisiuni la inceputul zilei, iar la sfarsitul zilei voi sarbatori si ma voi felicita pentru ceea ce am reusit sa duc la indeplinire.

- In aceasta zi, Intentionez sa fac tot posibilul sa vad pacea care exista pretutindeni si sa accesez abundenta frumusetii si bucuriei prezente in fiecare moment. Acesta este Prezentul Etern pe care il doresc.

Tu, ce intentionezi sa faci?
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: manana

Rasp: Intentii pentru un nou inceput #35488

Eu, nimic!!! .... l-as timpul sa treaca... incep sa cred cu tarie ca nu merita sa mai doresc sau sa planific ceva pentru viitor... Toate cele bune!
 • simpluxgreu
 • Avatarul lui simpluxgreu
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • daniel17xro
 • Posts: 547
 • Thank you received: 94
 • Karma: 5
Nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: daniel

Rasp: Intentii pentru un nou inceput #35513

Eu intentionez doar sa fiu fericita. Si daca eu voi fi fericita voi avea energia necesara de a-i face fericiti si pe cei dragi.:kiss: :kiss: :kiss:
 • manana
 • Avatarul lui manana
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • The day you stop loving is the day you die
 • Posts: 2785
 • Thank you received: 673
 • Karma: 24
Trebuie sa vrei, si daca vrei, poti!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Intentii pentru un nou inceput #35515

Am primit prin mail urmatorul text, poate ajuta cuiva:

Noua obiceiuri la care ar trebui sa renunti daca vrei sa fii prosper in 2014

Fiecare om vrea sa fie fericit, sa aiba o viata implinita, sa se bucure de dragoste, prietenie. Si cu toate acestea mai sunt si unele persoane care se comporta complet mizerabil, cu ei si cu ceilalti din jur. Nu fac altceva decat sa invite saracia in propria viata si sa se planga de cat de prost o duc, fara ca macar sa-si dea seama ca atitudinea lor este singura care ii aduce in aceasta situatie.

Vrei sa te bucuri de lucruri frumoase in viata si sa fii prosper in noul an? Iata care sunt obiceiurile la care ar trebui sa renunti, in cazul in care le ai si tu.

1. Teama ca vei ramane fara bani
Vremurile pe care le traim sunt de o instabilitate cum rar s-a mai vazut. Cu toate acestea, teama ca iti vei pierde jobul, ca iti vei cheltui toate economiile, ca vei ramane fara bani nu face decat sa atraga aceste situatii in viata ta. In loc sa te concentrezi pe frica, concentreaza-te pe ceea ce ai si fii recunoscator.

2. Plictiseala
Unii oameni isi cultiva sentimentul ca viata este previzibila, ca urmeaza sa se intample X si Y, programandu-si astfel viitorul in culori sumbre. Indiferent cu cine se intalnesc se plang de viata lor plictisitoare, care nu le mai aduce nicio bucurie.

3. Atitudine negativa si certuri
Atunci cand iti pui etichete negative si ai atitudini negative fata de tine insuti si fata de cei din jur, vei vedea ca incet incet lumea te va ocoli si, mai mult, norocul si prosperitatea vor uita de tine. Cu cat esti mai negativist, cu atat mai multi oameni asemeni tie vei aduna in jur si vei avea parte de conflicte si certuri care te vor face si mai morocanos.

4. Intentii negative
Mai exista si genul de persoane care se simt bine facand rau. Vorbesc urat, jignesc, umilesc. Nu ii afecteaza durerea celorlalti.

5. Interese proprii
Sunt oameni care nu misca niciun deget daca actiunea respectiva nu le aduce lor, personal, vreun beneficiu. Tot ce fac are un scop precis, bine definit, care are legatura doar cu propria persoana si nicio legatura cu simplul ajutor oferit neconditionat celorlalti.

6. Lipsa recunostintei
Oamenii care sunt recunoscatori sunt mult mai fericiti decat cei care nu o fac. Cei care nu sunt recunoscatori au un singur motto: “Viata inseamna suferinta si apoi mori!”. Pentru ce sa fii recunoscator?

7. Invinovatirea altora
Orice ai face, oricine altcineva este de vina, mai putin tu insuti. Aceasta atitudine negativista nu te lasa sa vezi unde ai gresit si ce poti corecta pentru a indrepta situatia. Asuma-ti responsabilitatea pentru faptele tale si mergi mai departe, chiar daca ai gresit. Important este sa iti schimbi atitudinea si actiunile.

8. Traiesc in trecut
Viata se traieste in prezent, in niciun caz in trecut si mai ales in viitor. Atunci cand esti in alta parte mai putin in prezent, nu te poti bucura de viata, nu poti fi constient de oportunitatile care trec pe langa tine si astfel nu poti atrage prosperitatea.

9. Critica
Sunt oameni care au tot timpul ceva de comentat. Nimic nu le convine, totul este pe dos, in opinia lor, nu e nimic care sa merite un cuvant de lauda. Fiind mult prea ocupat cu critica, nu vei baga in seama oportunitatile care iti pot aduce prosperitatea.

:kiss: :kiss: :kiss:
 • manana
 • Avatarul lui manana
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • The day you stop loving is the day you die
 • Posts: 2785
 • Thank you received: 673
 • Karma: 24
Trebuie sa vrei, si daca vrei, poti!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: daniel, Mona si Dan

Rasp: Intentii pentru un nou inceput #35539

Hei, oare nu in fluxul asta gandeam cu totii cand eram mai mici... mai copii?

 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Intentii pentru un nou inceput #36788

EMITEREA DE JUDECATI
Vorbim despre vibratie si energie, vorbim despre energie pozitiva sau negativa, vorbim despre energiile sau vibratiile negative si tocmai atunci emitem vibratii si energii negative. De ce?

Pentru ca fiecare sunet, fiecare gind sau cuvint este vibratie si energie. Iar atunci cind “judecam” un lucru ca fiind rau, chiar daca judecata noastra se refera la vibratia insasi, emitem vibratii negative.

Judecata noastra creeaza unele dintre cele mai joase vibratii si ne coboara in acele registre de suferinta, victimizare si agresivitate din care nu stim cum sa iesim. Multi oameni au o reala bunatate, sint inteligenti, creativi si au, in mod obisnuit, multe de oferit lumii inconjuratoare.
In schimb, un ascutit spirit critic, demn de cel mai drastic judecator, pune intreaga lume la coltul infamiei prin gurile lor. Acesti oameni minunati judeca societatea, lumea, regulile, neregulile si peste tot vad numai nemultumire, numai rau, numai scenarii diabolice si nesiguranta.

Si-n vremea aceasta, emisiile lor vibrationale se duc singure in jos, acolo unde incarcatura energetica negativa creste, iar consecintele ei nu intirzie sa se faca vazute. Obiceiul de a judeca lumea afecteaza vibratia si energia umana mai mult decit ne-am dori sa stim si sa intelegem.Biblia ne-a spus aceasta prin expresia “Judecata este a lui Dumnezeu”! Sa-i lasi lui Dumnezeu judecata, chiar daca lumea intreaga te-ar stimula si ti-ar arata ca merita sa fie judecata. Biblia ne-a spus aceasta tocmai pentru ca noi sa intelegem ca, in clipa in care criticam, judecam si, prin judecatile de valoare ne aratam inteligenta, rationalitatea sau cine stie ce alte trasaturi pe care ni le indragim, ne coborim vibratia. O facem singuri si nesiliti de nimeni. Si, atunci cind vibratia noastra este profund conectata la suferinta lumii, ceea ce ne inconjoara ne ofera vibratii asemanatoare, care ne stimuleaza viziunea de judecatori.

Iata de ce oamenii care vad numai motive de critica si nemultumire peste tot pot deveni victime ale propriului mod de a vedea lumea. Vibratiile lor nu pot fi inalte. Ei nu-i lasa lui Dumnezeu judecata si, prin aceasta, se cred indreptatiti sa judece si, mai ales, cind judeca ei se cred si se vad mai buni decit aceia pe care-i judeca.

Aceasta este una dintre marile cauze ale suferintelor, caci in fata tentatiei judecatii cad unii dintre cei mai capabili, mai buni si mai inteligenti oameni.

Cuvintele prin care descriem rautatea, reaua credinta, neintelegerea, incapacitatea sau orice alte atitudini, comportamente sau fapte umane devine vibratia noastra. Daca pe moment ne putem simti energizati prin criticile aspre si juste la adresa altora, aceasta nu-i o energie din domeniul cel mai inalt de vibratie. Dimpotriva, judecata creeaza sentimente inconstiente de vinovatie, care ne atrag in situatii concrete de victime si/sau agresori
.
Judecata noastra este o judecata a mintii, iar mintea – cum bine spune David Hawkins – nu poate prin natura ei sa diferentieze intre adevar si falsitate. Atita vreme cit sintem limitati de incapacitatea structurala de a diferentia cu mintea intre ce este adevarat sau fals, judecata noastra este lipsita de sens. Ba, ea poate fi chiar nociva, caci „cuvintul” pe care il rostim devine vibratie, energie si se materializeaza, apoi, prin puterea legilor vietii.

In consecinta, judecindu-i pe altii introducem in cimpul nostru energetic vibratiile joase, iar in viata atragem consecintele lor.

Sfatul biblic lasa-i lui Dumnezeu judecata” este de urmat zi de zi daca ne dorim
sa iesim din caruselul unor suferinte pe care le punem, apoi, pe seama altora.


 • manana
 • Avatarul lui manana
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • The day you stop loving is the day you die
 • Posts: 2785
 • Thank you received: 673
 • Karma: 24
Trebuie sa vrei, si daca vrei, poti!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: daniel, Mona si Dan

Rasp: Intentii pentru un nou inceput #36833

Imi place tot ce este nou , imi place sa fac ceva oricat de greu ar fi macar sa incerc si chiar daca dau gres tot ma bucur ca din orice greseala se invata ceva.Am o multime de idei si abia astept sa le pun practica imi ramane doar partea financiara sa o procur mai repede dar sa va arat unul din proiectele mele.Am construit un acvariu model piramida si sper sa va placa.

Asta e link-ul catre poze : https://s1194.photobucket.com/user/silviu38/slideshow/Acvariu
 • Silviu38
 • Avatarul lui Silviu38
 • Deconectat
 • New Member
 • Posts: 13
 • Thank you received: 13
 • Karma: 0
Ultima editare: by Silviu38. Motiv: nu apare poza
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Intentii pentru un nou inceput #36848

Pasiunile si hobby-urile fiecaruia dintre noi, ne reprezinta si ne definesc in ochii semenilor, pentru ca fiecare om are trasaturi unice, particularizate pe creatie. A creea ceva deosebit, te implineste ca individ, te scoate din "cloaca" si te ajuta sa ai o viata mult mai frumoasa, mai vibranta sa zic asa.

Acvariul e chiar reusit. Bravo!
Uite AICI un ghid despre cum sa incarci poze pe forum cu tinypic.com (varianta 3) ;)

Spor, bafta si motivatie in activitati/proiecte "wow"!
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Intentii pentru un nou inceput #36867

Mersi de informatia cum sa adaug pozele pe forum si ma bucur ca tia placut :)
 • Silviu38
 • Avatarul lui Silviu38
 • Deconectat
 • New Member
 • Posts: 13
 • Thank you received: 13
 • Karma: 0
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: daniel, Mona si Dan