Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Transport alternativ

Transport alternativ #47860

Bolt intră pe piața serviciilor de transport la cerere din Tulcea

masina-bolt-constanta-5-696x448.jpg


Bolt, aplicația de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere în Tulcea, extinzând astfel prezența principalului său serviciu în zonele turistice, după ce în vara anului 2020 a intrat și pe piața din Constanța (citește aici).

Serviciile de ride-hailing au la bază o aplicație prin care se poate solicita transport la cerere, similar cu cel oferit de operatorii de taxi, însă cu câteva diferențe esențiale.

Planificarea călătoriei se face direct din aplicație, poți urmări în timp real locația mașinii, cursa se achită exclusiv on-line, și, poate cel mai important, poți acorda calificative șoferului, de care depinde cariera sa în compania respectivă.

„Tulcea ne-a atras atenția atât prin prisma dorinței localnicilor de a aduce serviciul acolo, cât și a succesului înregistrat de Bolt în zonele turistice, ca Valea Prahovei și stațiunile de la Marea Neagră. Odată cu venirea verii, vedem un potențial ridicat în zonă și vrem să fim cât mai aproape de clienții existenți, care s-au obișnuit să ne acceseze serviciile în peste 25 de orașe din țară, dar și să satisfacem cererea ridicată pentru transport de calitate în orașul Tulcea”, a declarat Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager.

Pentru a se putea bucura de serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery. Companiile pot accesa serviciile Bolt pentru transportul angajaților prin intermediul serviciului Bolt Business. Acesta asigură o gestionare centralizată a costurilor și o raportare financiară simplă și clară pentru persoanele juridice.

Prețul curselor Bolt din Tulcea începe de la 8 lei, iar în primele două săptămâni de la lansare, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%.

Lansarea serviciului de transport la cerere în Tulcea este și o oportunitate pentru cei care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate să colaboreze cu Bolt se pot înscrie contactând direct compania pe email, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., unde vor fi informate despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească și procedurile pe care trebuie să le urmeze pentru a deveni șoferi parteneri Bolt.

Despre Bolt

Bolt are 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 400 de orașe din Europa și Africa. Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv transport la cerere, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, compania activând în peste 25 de orașe, extinzându-și continuu oferta de servicii și acoperirea națională.
  • Mona si Dan
  • Avatarul lui Mona si Dan
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Posts: 6748
  • Thank you received: 732
  • Karma: 15
" Daca batranetea ar putea si tineretea ar stii ..."
Noi, Mona si Dan ne bucuram de solidaritatea noastra, a tuturor forumistilor. Aveti admiratia noastra !
Fiind aici, simtim prietenia voastra.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.