Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Diete

Diete #9779

DIETA PE BAZA DE GRAPEFRUIT

Dietele pe baza de grapefruit ard grasimile, avand betacarotenul necesar sa elimine colesterolul negativ. Nu este de mirare ca se numesc fructe pentru sanatatea inimii. Mai mult, o astfel de dieta va permite sa mancati cat de mult doriti. De parca nu ar fi de ajuns, dieta cu grapefruit, care se desfasoara pe o perioada de minim 12 zile, va permite sa nu eliminati nimic din meniul vostru obisnuit, iar cu cate grapefruit mai multe mancati, cu atat este mai bine, deoarece va ajuta sa ardeti mai mult colesterol. Va intriga? Cititi mai departe.

Detalii

Oricine tine aceasta dieta nu va ezita sa o declare minunata. Permite libertatea de a manca oricat doresti, ajutandu-te sa arzi grasimile in acelasi timp. Iata cum:

* beti 8 pahare de apa in fiecare zi. Cat credeti ca trebuie sa contina un pahar? 250 de ml, deci trebuie sa beti 2 litri;
* mancati pana va saturati, fara sa eliminati nimic sau sa lasati in farfurie;
* nu schimbati cantitatea de grapefruit sau suc, deoarece acestea va ajuta sa pierdeti din greutate;
* reduceti cafeaua si renuntati la legumele albe si cartofi. Si la desert;
* alimentele prajite in unt sunt ok si puteti folosi chiar si acel unt. Nici la carne nu exista restrictii;
* repetati dieta timp de 12 zile, cu doua zile pauza dupa.

Pentru a obtine rezultate, trebuie sa urmati dieta timp de cel putin 2 luni si jumatate.

Explicatii

Dieta cuprinde intreaga zi. Si de fiecare data trebuie sa mancati grapefruit sau sa beti sucul lor, drept pentru care trebuie sa cumparati o cantitate suficienta.

Planul dietei

Mic dejun: jumatate de grapefruit sau un pahar cu suc de grapefruit, pentru a va taia foamea. Puteti manca si doua oua si doua felii de sunca.

Pranz: aceeasi regula in privinta grapefruit-ului. Salata, bineinteles fara dressing si oricata carne doriti, gatita oricum.

Cina: jumatate de grapefruit/un pahar cu suc. Aici va permiteti luxul de a servi legume verzi gatite in unt, condimentate si salata. Carne sau peste gatite oricum va place. O cafea sau un ceai. Gustare inainte de a merge la culcare: un pahar cu lapte degresat sau suc de rosii.

Amintiti-va, daca alegeti sa consumati suc in loc de fruct, nu indulciti sucul. In privinta salatei, puteti alterna spanac, telina, creveti, pui, avocado, ceapa rosie. In plus, exista lucruri permise si nepermise. Puteti consulta un dietetician pentru lista completa. Iata cateva:

Puteti manca ceapa rosie, ridichi, broccoli, cereale fara grasimi sau dressing dietetic.

Nu puteti consuma: maioneza, chilli, chipsuri, ceapa alba, castraveti, branza de orice fel, hot dog, paine, marar, muraturi etc.

:kiss: :kiss: :kiss:
  • manana
  • Avatarul lui manana
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • The day you stop loving is the day you die
  • Posts: 2785
  • Thank you received: 673
  • Karma: 24
Trebuie sa vrei, si daca vrei, poti!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Diete #9784

DIETA SCARSDALE

Desi este destul de veche, dieta Scarsdale are si astazi destui adepti, dar si critici. Parintele ei este doctorul Herman Tarnower, un cardiolog american, proprietar al unei clinici din orasul Scarsdale, in suburbiile New York-ului. Dr. Tarnower recomanda de cativa ani acesta dieta medicala pacientilor sai, cand prietenii l-au indemnat sa scrie o carte ce avea sa transforme regimul medical intr-unul destinat slabirii. Publicata in 1979, cartea a fost un best seller la momentul respectiv si continua sa se vanda si astazi.

Scarsdale este o dieta de tip low carb care se bazeaza in special pe proteine si grasimi "bune". Mesele sunt compuse din carne slaba, peste, fructe si legume. Are avantajul ca nu trebuie numarate caloriile, iar portiile nu sunt masurate, deci poti manca oricat din anumite alimente. Desi dieta specifica ce, cat si cand trebuie sa mananci, nu este nevoie sa alergi dupa alimente exotice sau greu de gasit. Rezultatele se vad rapid, media scaderii in greutate fiind de jumatate de kilogram pe zi. Regimul se poate tine timp de 7 sau 14 zile, ceea ce poate fi mult sau putin, in functie de vointa si hotararea fiecaruia.

Exercitiile fizice nu sunt neaparat necesare, activitatile zilnice fiind de ajuns ca efort. De altfel, spun adversarii dietei, o persoana normala nici nu ar avea energie sa faca sport in timp ce tine regimul Scarsdale, avand in vedere ca sunt interzisi tocmai carbohidratii, care ne dau energie. Un alt minus ar fi scaderea prea brusca in greutate care nu este deloc sanatoasa si care incurajeaza efectul yo-yo.

Fiecare zi se incepe cu o jumatate de grepfruit, ale carui enzime ajuta la arderea caloriilor consumate pe parcursul zilei. Nu este permis zaharul, care trebuie inlocuit cu indulcitori artificiali, in schimb se recomanda cat mai multa apa, in niciun caz mai putin de patru pahare mari pe zi.

In fiecare zi, micul dejun va consta dintr-un grepfruit, o felie de paine neagra si o cafea fara zahar. Desi nu este recomandat, grepfruit-ul se poate inlocui in situatii exceptionale, cu alte citrice. Iata care este planul celorlaltor doua mese:

Ziua 1
Pranz – Carne slaba de vita, pui sau peste, o salata de rosii, cafea sau ceai.
Cina – Peste, o salata verde.

Ziua 2
Pranz - Salata de fructe, o cafea.
Cina – Carne slaba, legume fierte sau la gratar.

Ziua 3
Pranz – O salata de ton, fructe proaspete.
Cina – Cotlet de porc fara grasime, o salata de cruditati, un ceai.

Ziua 4
Pranz – Doua oua, branza, o felie de paine prajita, o cafea.
Cina – Carne de pui fara piele, o portie de spanac, un ceai.

Ziua 5
Pranz – Branza, o portie de spanac, o felie de paine prajita.
Cina – Peste la gratar, o salata de cruditati sau o portie de legume la gratar.

Ziua 6
Pranz – Salata de fructe, o cafea.
Cina – Carne de pui fara piele, o salata verde cu rosii, un grepfruit, un ceai.

Ziua 7
Pranz – Carne de pui, o salata verde cu rosii, un grepfruit, o cafea.
Cina – Carne slaba de vita, o salata de cruditati, o cafea.


Carnea de orice fel se consuma fiarta sau la gratar, nimic nu se prajeste. Se poate manca orice cantitate din alimentul mentionat, insa sunt interzise gustarile de orice fel. Cafeaua sau ceaiul nu se indulcesc decat cu zaharina sau alti indulcitori artificiali, zaharul si mierea fiind interzise.

:kiss: :kiss: :kiss:
  • manana
  • Avatarul lui manana
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • The day you stop loving is the day you die
  • Posts: 2785
  • Thank you received: 673
  • Karma: 24
Trebuie sa vrei, si daca vrei, poti!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Diete #16515

Citeam undeva ca sucul de rosii te ajuta sa slabesti. Si am mai cautat. Am gasit acest site, gasiti de citit una-alta, nu numai diete de slabit, multe sfaturi utile pentru sanatate. (ca de slabit, o sa slabim in vremurile astea, vrem-nu-vrem).

https://www.infoslabire.ro/

:kiss: :kiss: :kiss:
  • manana
  • Avatarul lui manana
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • The day you stop loving is the day you die
  • Posts: 2785
  • Thank you received: 673
  • Karma: 24
Trebuie sa vrei, si daca vrei, poti!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.