Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Cum ma inregistrez?

Cum ma inregistrez? #2020

Instructiuni de inregistrare si de logare pe ProStemCell.ro

Pentru inregistrare pe prostemcell.ro dati click pe: Login :)

Este nevoie de Inregistrare (crearea de cont) pentru ca sistemul sa stie cui atribuie pseudonimul dvs. Nu pot fi mai multe clone pe acelasi cont.

Pasul 1


1. Completati prenumele si numele dvs in casutele de mai jos;

2. Pseudonimul dvs cu care va veti loga si inregistra pe forum;

3. Introduceti o adresa de e-mail valida pentru primirea confirmarii inregistrarii dvs pe ProStemCell.ro;

4. Parola din minim 3 cifre (1...9) sau (a...z);

5. Repetati parola.

6. Introduceti codul Caphta si apasati butonul "Register"

Pasul 2

Veti primi un e-mail cu datele dvs. pe adresa de e-mail furnizata la inregistrare. Validati linkul prezent in mesaj in vederea confirmarii inregistrarii dvs pe site-ul ProStemCell.ro.

Pasul 3


Acum va puteti loga pe pagina de autentificare Login sau direct in forum, cu pseudonimul de utilizator si parola folosite de dvs la inregistrare.

De ce trebuie sa ma inregistrez?

Nu este neaparat necesar. Daca administratorul forumului a setat un nivel de acces permisiv, dumneavoastra puteti sa vedeti majoritatea postarilor fara sa va inregistrati. Va fi necesar sa va inregistrati doar daca doriti sa postati un mesaj. In orice caz, inregistrarea dumneavoastra ca membru va va oferi acces la alte functii ale forumului care nu sunt disponibile vizitatorilor, cum ar fi: setarea unei imagini care sa va reperzinte in forum (avatar), mesaje private, email-urile unor membrii, inscrierea in grupuri, participarea la sondaje, etc. Inregistrarea nu o sa va ia decat cateva minute si este foarte recomandabil sa o faceti.

Ce trebuie sa fac pentru a ma deloga automat la iesire?

Daca nu bifati casuta "Tine-ma minte", sistemul va pastra sesiunea dumneavoastra deschisa numai un timp presetat, respectiv 60 de minute. Dupa inchiderea browserului veti fi delogat automat. Aceasta previne abuzul unor alte persoane, in cazul in care accesati forumul de la un calculator public: internet caffe, universitate, serviciu etc.

Cum pot sa imi recuperez parola?

Accesati din formularul de logare "Ati uitat parola?" si dati clik pe link-ul Resetare parola. Urmati instructiunile din pagina respectiva si in scurt timp veti fi din nou in posesia contului dumneavoastra.

Cum pot sa-mi recuperez numele de utilizator?


Simplu! Faceti click pe Ati uitat utilizatorul? si introduceti adresa de e-mail asociata contului dumneavoastra.

M-am inregistrat, dar tot nu ma pot loga!


Mai intai verificati daca utilizati numele si parola corecte. Daca sunt OK, exista posibilitatea ca contul dumneavoastra sa nu fie inca activat. Cand va inregistrati, primiti in e-mail un mesaj de confirmare. Daca nu ati primit acest mesaj, inseamna ca adresa de e-mail care ati utilizat-o la inregistrare nu este valida. Daca sunteti sigur ca adresa de e-mail este valida, atunci ar trebui sa contactati administratorul forumului.

ATENTIE: Logarea pe forum se face doar prin aceste locatii:
Butonul FORUM
Butonul LOGIN
Sectiunea COMUNITATE


Am fost inregistrat in trecut si acum nu ma mai pot loga!


Un motiv ar putea fi faptul ca folositi un nume de user sau o parola incorecta. Verificati mesajul pe care l-ati primit la prima dumneavoastra inregistrare. Se poate de asemenea ca administratorul forumului sa fi sters contul dumneavoastra deoarece nu l-ati utilizat de multa vreme, sau dintr-un alt motiv. Va rugam sa il contactati, sau sa va inregistrati din nou si sa discutati pe forum aceasta problema.

Prin apasarea pe butonul de Inregistrare pe site se considera ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile ProStemCell.ro
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16143
  • Thank you received: 5260
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Subiectul a fost încuiat.