Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Editare Profil

Editare Profil #2281

Ce este profilul meu?

Profilul meu este pagina ta personala de pe site. In profil ai poza, detalii despre tine, descriere, comentarii, link la albumele tale, prieteni etc. In profil apare de asemenea si posibilitatea de scrie mesaj, de a adauga la prieteni si de a vota (vot simplu).

Pentru a edita/modifica informatiile din profilul tau, intra la PROFIL situat in partea de sus a paginii. Cu cat mai complet si mai interesant iti faci profilul, cu atat mai popular si mai votat va fi acesta.

Cum imi creez un profil?

* Cum adaug/schimb poza in profilul meu?

In momentul in care va logati pe site, intrati in sectiunea forum. In partea de sus aveti butonul "Profil". Apasati-l si in partea dreapta, alegeti "Editare". Din "Imagine avatar" selectati fisierul dvs. din calculator unde va pastrati fotografiile (Incarca un nou avatar), alegeti unul care sa va reprezinte si dati "Open". Prin apasarea butonului "Salveaza" avatarul dvs. va fi incarcat pe forum.

* Am adaugat o poza de profil, dar nu apare pe site

Din "Profil" intrati prin EDITARE la "Imagine avatar" in meniul central si acceseaza "Incarca un nou avatar". Acolo puteti incarca poza de profil sau sa o schimbati cu una noua.

Daca fotografia voastra este in curs de aprobare, in profil va aparea o imagine cu acest mesaj. Daca mesajul este ca poza a fost respinsa, va sugeram sa incarcati o alta poza, respectand dimensiunile de maximum 100 kb.

* Informatii personale

Pentru a modifica informatiile din profilul vostru, intrati la "Informatii profil" in meniul central si completati detaliile care va intereseaza. Aici puteti modifica descrierea dvs. sau puteti incarca profilul din site-urile de socializare, ex. Facebook, YIM.

* Unde pot completa descrierea pentru profilul meu?

Intrati la "Informatii profil" si editati... La "Text personal" introduceti un titlu scurt (care va aparea in profil ) si descrierea propriu-zisa... data nasterii, localitate, gen.
Adresa dvs de email, MSN, Yahoo, Skipe, numele site-ului personal si adresa url a acestuia www.... (fara https://)

* Cum pot seta semnatura pentru postarile mele?

Pentru ca semnatura dumneavoastra sa apara la sfarsitul fiecarei postari, trebuie mai intai sa va creati o semnatura. Puteti face aceasta din sectiunea destinata editarii profilului dumneavoastra. Odata creata semnatura, va aparea la sfarsitutul tuturor postarilor dumneavoastra, inclusiv a celor anterioare.

Nu introduceti link-uri in semnatura, acest lucru contravine Regulamentului acestui forum.

Apasati "Salveaza" pentru inregistrarea profilului dvs.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16133
  • Thank you received: 5254
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Subiectul a fost încuiat.