Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Amendamente pentru modificarea Legii 448/2006

Amendamente pentru modificarea Legii 448/2006 #31530

Legea 448/2006 între discriminare si excludere sociala

Asociatia Romania Connect 1990, Filiala Bucuresti a Asociatiei Distroficilor Muscular, Asociatia Distroficilor Muscular din Romania, Asociatia Pro Stem Cell, Asociatia "Compatible Solutions", Asociatia Comunitatea Etniei Romilor din Romania, Asociatia de Scleroza Multipla Dambovita, Membra a Societatii de Scleroza, Asociatia Cecitas Bacau, Asociatia Unison Buzau.Organizatiile mai sus mentionate au propus pe 3 aprilie 2013, amendamente pe Legea 448/2006, in cadrul Simpozionul cu tema "Legea 448/2006 intre discriminare si excludere sociala".

Semnatarii amendamentelor au scos in evidenta o serie de discriminari intre persoane incadrate in acelasi grad de handicap, precum si numeroase neconcordante din legea 448/2006 privind protectia si promovarea persoanelor cu handicap. S-a mentionat aici urgentarea adoptarii reglementarilor Conventiei ONU, Legea 221/2010, si a directivelor Uniunii Europene referitoare la persoanele cu dizabilitati.

"Multumim parlamentarilor PP-DD, care au fost singurii receptivi la propunerile noastre. Organizatiile persoanelor cu dizabilitati prezente la acest simpozion nu sunt afiliate nici unei grupari politice. Ne-am fi dorit ca astazi sa ne aflam la aceeasi masa de discutii si cu parlamentari din partidele aflate la putere sau in opozitie.

Speram, ca pe viitor sa avem o mai mare deschidere dinspre tot spectrul politic, avand in vedere ca impreuna putem transforma persoanele cu dizabilitati, din consumatoare de servicii in producatoare de servicii"
, a declarat Gabriel Nicolescu, vicepresedinte al organizatiei "Romania Connect 1990".
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan, IOAN

Rasp: Amendamente pentru modificarea Legii 448/2006 #31531

Astazi, 05.04.2013, Dl. Gabriel Nicolescu, vicepresedintele Asociatiei "Romania Connect 1990", a depus la Guvern o petitie impreuna cu amendamentele prezentate miercuri, 03.04.2013, Grupului Parlamentar PP-DD, pentru imbunatatirea legii 448/2006 in concordanta cu Conventia ONU si directivele UE.

Redau textul memoriului:


D-lui Prim-Ministru Victor Ponta,

Asociatile:

Romania Connect 1990, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,
Asociatia Distroficilor Muscular din Romania, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,
Compatible Solutions, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,
Pro Stem Cell, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ,
Unison Buzau, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,
Comunitatea Etniei Romilor din Romania, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,
Asociatia de Scleroza Multipla Dambovita, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,
Asociatia Cecitas Bacau, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,

va supunem atentiei un memoriu cu propuneri pentru imbunatatirea legii 448/2006 in concordanta cu Conventia ONU si directivele UE.

De asemenea, va rugam ca la elaborarea viitoarei legi realizate de Comitetul interministerial pentru armonizare legislativa privind serviciile sociale destinate persoanelor cu dizabilitati, sa fie consultate si ONG-urile semnatare, demers pentru care ne oferim tot sprijinul.

Va multumim si asteptam raspunsul dvs,

...semnaturi....
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan, IOAN

Rasp: Amendamente pentru modificarea Legii 448/2006 #33441

Deputatul PSD Mircea Draghici a depus o propunere legislativa pentru modificarea unui articol din Legea privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicapChestorul Camerei Deputatilor, deputatul PSD Mircea Draghici, anunta faptul ca in vacanta parlamentara care tocmai s-a incheiat a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, in vederea dezbaterii si adoptarii de catre Parlamentul Romaniei, propunerea legislativa pentru modificarea art. 59 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Mircea Draghici a specificat ca initiativa este rezultatul unor recomandari facute de catre de catre Avocatul Poporului care, in luna mai a.c., a dat publicitatii Raportul special privind protectia persoanelor cu handicap. Pe langa propunerile concrete de imbunatatire a procedurilor administrative expuse in document, Raportul furnizeaza o analiza a problemelor cu care se confrunta persoanele cu dizabilitati, aspectele semnalate fiind atat de ordin legislativ cat si de ordin administrativ.

Una dintre problemele evidentiate este chemarea pentru evaluare a persoanelor pentru care deja s-a stabilit ca sunt afectati de un handicap ireversibil.

„Nu mai putem sta indiferenti fata de aceste cazuri a caror rezolvare treneaza de ani de zile si pe care mass-media le semnaleaza de ani de zile. Am considerat ca este datoria mea de parlamentar de a initia acest proiect legislativ si de a raspunde astfel recomandarilor din Raportul Avocatului Poporului, dar mai ales este un gest de respect obligatoriu fata de oamenii care deja se confrunta cu o situatie dificila din punct de vedere medical. In acest sens, persoanele cu handicap a caror afectiune a generat deficiente functionale si/sau structural-anatomice intr-un stadiu ireversibil, care nu pot urma programe de recuperare si pentru care Comisia de evaluare a stabilit un termen permanent al certificatului nu vor mai fi obligate sa mearga la evaluarile periodice stabilite de lege”, a precizat deputatul PSD.

“La inceputul acestei sesiuni parlamentare, propunerea legislativa va intra pe fluxul de dezbatere si adoptare in comisiile de specialitate si in plenul Camerei Deputatilor. Sper ca proiectul sa fie sustinut de colegii mei din Parlament si ca va fi adoptat in cat mai scurt timp”, a mai mentionat Chestorul Camerei Deputatilor, Mircea Draghici.

Deputat PSD Mircea DRAGHICI
Chestor al Camerei Deputatilor
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Amendamente pentru modificarea Legii 448/2006 #33484

Cu tot respectul noi constatam ca am ajuns atat de "civilizati" incat modificam legea si introducem bunul simt cu forta .

Nu era mai bine sa se introduca metode clare ? Cine greseste sa platesca ... cu functia, cu punga,cu puscaria ?!
 • Mona si Dan
 • Avatarul lui Mona si Dan
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • Posts: 6748
 • Thank you received: 732
 • Karma: 15
" Daca batranetea ar putea si tineretea ar stii ..."
Noi, Mona si Dan ne bucuram de solidaritatea noastra, a tuturor forumistilor. Aveti admiratia noastra !
Fiind aici, simtim prietenia voastra.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Amendamente pentru modificarea Legii 448/2006 #36219

Senatul a adoptat, propunerea legislativa prin care persoanele cu handicap ale caror afectiuni au generat deficiente functionale intr-un stadiu ireversibil, sa nu se mai prezinte la reevaluare. Mai precis, comisia de reevaluare a stabilit un termen permanent al certificatului pentru persoanele in cauza sa nu mai fie puse pe drumuri din moment ce afectiunile sunt ireversibile.

Initiativa legislativa a fost a chestorului Camerei Deputatilor, deputatul PSD Mircea Draghici, si vizeaza protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati. Senatul, in calitate de prima camera sesizata, a adoptat propunerea legislativa cu 100 de voturi pentru, 13 abtineri si 3 voturi impotriva.

Propunerea legislativa vizeaza modificarea art. 59 alin (1) lit. c) din Legea nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

"Ma bucur ca Senatul a adoptat propunerea legislativa prin care persoanele cu dizabilitati vor scapa de umilintele la care au fost supuse abuziv prin rechemarea la comisiile de evaluare, astfel nu vor mai sta degeaba la cozi. Sunt convins ca voi gasi sprijin de la colegii parlamentari pentru transformarea proiectului in lege la Camera Deputatilor, desi parlamentarii PDL si cei neafiliati s-au opus adoptarii unei propuneri care vine sa corecte niste abuzuri evidente", a afirmat deputatul Mircea Draghici.

In textul initiatorului se specifica: "Sa se prezinte pentru reevaluare, la solicitarea structurilor competente in domeniu cu exceptia persoanelor cu handicap ale caror afectiuni au generat deficiente functionale si/sau structural - anatomice intr-un stadiu ireversibil, care nu pot urma programe de recuperare si pentru care comisia de evaluare a stabilit un termen permanent al certificatului".

Senatul a fost prima camera sesizata, proiectul legislativ urmand sa intre in circuitul parlamentar la Camera Deputatilor, in calitate de for decizional. E bine de precizat ca in forma initiala, Guvernul nu a sustinut adoptarea acestei initiative legislative motivand decizia.

Potrivit unui comunicat remis: "Modificarile propuse de lege prevad ca persoanele pentru care Comisia de evaluare a stabilit un termen permanent al certificatului de incadrare in grad si tip de handicap sa se prezinte pentru reevaluare in situatia in care se solicita acest lucru ca urmare a agravarii conditiei lor medico-psiho-sociale sau in cazul in care sunt convocati de catre structurile competente in cazul unor suspiciuni justificate in respectarea prevederilor legale privind incadrarea in grad si tip de handicap“.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan

Rasp: Amendamente pentru modificarea Legii 448/2006 #36222

Este bun amendamentul, insa tot nu inteleg de ce pana acum nu era posibil sau reglementat acest fapt.
Modificam , adaugam amendamente care de fapt trebuiau sa fie de la bun inceput.

Mai de graba, astept momentul in care falsii handicapati vor fii pusi sa plateasca pentru banii necuveniti.

Cu averea, cu puscaria si tot asa. :evil:
 • Mona si Dan
 • Avatarul lui Mona si Dan
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • Posts: 6748
 • Thank you received: 732
 • Karma: 15
" Daca batranetea ar putea si tineretea ar stii ..."
Noi, Mona si Dan ne bucuram de solidaritatea noastra, a tuturor forumistilor. Aveti admiratia noastra !
Fiind aici, simtim prietenia voastra.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Amendamente pentru modificarea Legii 448/2006 #36693

Problematica persoanelor cu dizabilitati trebuie rezolvata tinandu-se cont de nevoile noastre, nu de ceea ce considera anumiti guvernanti. Fisurile legislative exista tocmai din cauza absentei noastre la dezbaterile care definitiveaza o lege.

 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan

Rasp: Amendamente pentru modificarea Legii 448/2006 #36699

Daniela spune ;
"Fisurile legislative exista tocmai din cauza absentei noastre la dezbaterile care definitiveaza o lege."

Asa este ! Cea mai mare problema este aceia ca toti parlamentarii atunci cand fac o lege, o fac copind legi similare din Europa, la care vin si ei cu o opinie , insa chiar nu banuiesc ei cat de multe probleme sunt .

Daniela a reusit sa invete, sa absolve facultatea, sa lucreze ...
Sunt destule persoane cu handicap care reusesc sa lucreze chiar la norme de productie, cu mari eforturi fizice.

Aceste merite sunt personale care la nivel national nu sunt apreciate.
Cele mai multe reusite sunt speculate mediatic, insa autoritatile nu ajuta cu nimic.

Pentru ca 2,50 % din populatia Romaniei nu reprezinta nici miza politica.
Nu avem oameni care sa gandeasca efectiv la problemele romanilor ,ci doar sa dea bine la televizor.

Asociatiile noastre sau fundatiile care ne reprezinta nu au putere sa rezolve problemele noastre.
Sau de ce nu, nu stiu sa gandeasca pentru noi.

Cu o floare nu se face primavara !
 • Mona si Dan
 • Avatarul lui Mona si Dan
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • Posts: 6748
 • Thank you received: 732
 • Karma: 15
" Daca batranetea ar putea si tineretea ar stii ..."
Noi, Mona si Dan ne bucuram de solidaritatea noastra, a tuturor forumistilor. Aveti admiratia noastra !
Fiind aici, simtim prietenia voastra.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Amendamente pentru modificarea Legii 448/2006 #36772

DE AZI E LEGE: PERSOANELE CU DIZABILITATI SCAPA DE UMILINTE

Propunerea legislativa initiata de deputatul PSD Mircea Draghici care inlatura abuzurile si umilintele la care sunt supuse persoanele cu dizabilitati prin rechemari infinite la comisiile de evaluare a fost adoptata astazi de Camera Deputatilor. Rezultatul votului: 336 pentru, o abtinere si niciun vot impotriva.“Ma bucur foarte mult ca am reusit sa promovez si sa transform in realitate propunerea legislativa care prevede corectarea nedreptatilor si a umilintelor pe care persoanele cu handicap le indurau ori de cate ori erau chemate pentru reevaluare la comisie. Conform datelor furnizate de Directia Generala pentru Protectia Persoanelor cu Dizabilitati din cadrul Ministerul Muncii, numai in anul 2013 au fost chemate pentru reevaluare 7.448 de persoane care aveau un termen permanent al certificatului de incadrare in grad si tip de handicap. Aceasta situatie trebuia sa inceteze, iar aplicarea legii pe care am initiat-o va pune capat unui lung sir de momente dureroase pe care persoanele cu dizabilitati si familiile lor le-au indurat de-a lungul anilor.”, afirma social-democratul Mircea Draghici.

Remarcam ca propunerea s-a bucurat de sprijinul tuturor grupurilor parlamentare: “Faptul ca in Saptamana Mare, indiferent de culoarea politica, colegii mei parlamentari m-au sustinut pentru a face dreptate si pentru a aduce un lucru bun in viata acelora dintre noi care au fost vaduviti de soarta reprezinta pentru mine un semn de binecuvantare de la Dumnezeu. De asemenea, vreau sa multumesc mass-media pentru ca a prezentat aceste cazuri dureroase (…) Pe langa beneficiarii directi ai continutului acestui proiect legislativ, respectiv persoanele cu dizabilitati, personal ma simt implinit si multumit sa stiu ca unul dintre proiectele pe care le-am sustinut cu toata convingerea in dezbaterile din comisii, la intalnirile cu reprezentantii Ministerului Muncii, se transforma in realitate.”, spune deputatul de Arges.

Amintim ca legea adoptata azi prevede ca persoanele pentru care comisia de evaluare a stabilit un termen permanent al certificatului de incadrare in grad si tip de handicap sa se prezinte pentru reevaluare doar in situatia in care se solicita acest lucru. Fie ca urmare a agravarii conditiei lor medico-psiho-sociale, fie in cazul in care sunt convocate de structurile competente in situatia existentei unor suspiciuni justificate in respectarea prevederilor legale referitoare la incadrarea in grad si tip de handicap.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan

Rasp: Amendamente pentru modificarea Legii 448/2006 #36778

E bine, ma bucur.
Insa am un gust amar, ... de ce oare gesturile, atitudinile firesti trebuiesc musai intarite prin lege ?!

In urma cu 10-15 ani Certificatul , diagnosticul medical era "batut in cuie". De ce acum nu mai este asa , sincer nu o inteleg logica.

Mai de graba, chestiile astea se petrec doar in unele judete... unde nu este coordonare.

E pierdere de vreme.
 • Mona si Dan
 • Avatarul lui Mona si Dan
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • Posts: 6748
 • Thank you received: 732
 • Karma: 15
" Daca batranetea ar putea si tineretea ar stii ..."
Noi, Mona si Dan ne bucuram de solidaritatea noastra, a tuturor forumistilor. Aveti admiratia noastra !
Fiind aici, simtim prietenia voastra.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Amendamente pentru modificarea Legii 448/2006 #36789

Te mai poti bucura odata ;)
Daca s-ar aproba si ACEASTA INITIATIVA LEGISLATIVA din 2010

Indemnizatia persoanelor cu handicap ar putea creste

Propunerea legislativa pentru modificarea Legii nr.448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap a fost dezbatuta in plenul Camerei Deputatilor, urmand ca votul final sa se dea azi. Aceasta initiativa legislativa are drept scop majorarea prestatiilor acordate lunar persoanelor cu handicap in asa fel incat sa le asigure acestora, cel putin, un trai minim.

Conform acestui text legislativ, persoanele cu handicap vor beneficia de o indemnizatie lunara:
in cuantum de 350 lei, lunar pentru adultul cu handicap grav;
in cuantum de 300 lei, pentru adultul cu handicap accentuat;
in cuantum de 100 lei, pentru adultul cu handicap mediu si
in cuantum de 50 lei, pentru adultul cu handicap usor,
care pana acum nu beneficia de aceasta indemnizatie.

Totodata, aceasta initiativa majoreaza si bugetele personale complementare lunare, astfel:
in cuantum de 100 lei, pentru adultul cu handicap grav;
in cuantum de 75 lei, pentru adultul cu handicap accentuat si
in cuantum de 40 lei, pentru adultul cu handicap mediu.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel. Motiv: update
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan

Rasp: Amendamente pentru modificarea Legii 448/2006 #36799

Doamne ajuta !

Sper sa ne anunte si data la care aceasta majorare se aplica efectiv.

Este o surpriza placuta, avand in vedere ca in urma cu vreo 2-3 luni se hotarase indexarea sumelor cu doar 15,9 la suta.

Tare greu, prea lent decurg hotararile atunci cand este vorba de persoanele cu handicap.
 • Mona si Dan
 • Avatarul lui Mona si Dan
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • Posts: 6748
 • Thank you received: 732
 • Karma: 15
" Daca batranetea ar putea si tineretea ar stii ..."
Noi, Mona si Dan ne bucuram de solidaritatea noastra, a tuturor forumistilor. Aveti admiratia noastra !
Fiind aici, simtim prietenia voastra.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Amendamente pentru modificarea Legii 448/2006 #36878

In sedinta din 15 aprilie a fost adoptat de catre deputati proiectul de lege pentru modificarea si completarea art. 59 din Legea nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Potrivit acestui proiect de lege, persoanele cu handicap a caror afectiune a generat deficiente functionale si/sau structural-anatomice intr-un stadiu ireversibil si pentru care comisia de evaluare a stabilit termen permanent de valabilitate a certificatului de incadrare in grad si tip de handicap sunt excluse de la obligativitatea evaluarilor periodice stabilite de lege.

Exista o exceptie de la aceasta regula. Astfel, persoanele mentionate se prezinta pentru reevaluare in urmatoarele conditii: daca solicita acest lucru ca urmare a agravarii situatiei lor medico-psiho-sociale, respectiv daca sunt convocate ca urmare a existentei unei suspiciuni justificate privind incalcarea prevederilor legale de incadrare in grad si tip de handicap.

Proiectul de lege urmeaza sa fie trimis spre promulgare presedintelui Romaniei si devine aplicabil la trei zile de la data publicarii in Monitorul Oficial.

Forma pentru promulgare a proiectului poate fi consultata AICI (PDF)
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Petru, Mona si Dan

Rasp: Amendamente pentru modificarea Legii 448/2006 #36916

Am o nelamurire.

Daca o lege are votul final al Camerei Deputatilor, fiind Camera Decizionala ..., atunci care sunt pasii urmatori pentru a fi publicata in Monitorul Oficial pentru a intra in vigoare.

Pe Site-ul Presedintelui Romaniei nu o gasesc in lista de asteptare la semnat.

Vorbim despre majorarea Imdemnizatiei persoanei cu handicap votata la 14 aprilie 2014.:dry:
 • Mona si Dan
 • Avatarul lui Mona si Dan
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • Posts: 6748
 • Thank you received: 732
 • Karma: 15
" Daca batranetea ar putea si tineretea ar stii ..."
Noi, Mona si Dan ne bucuram de solidaritatea noastra, a tuturor forumistilor. Aveti admiratia noastra !
Fiind aici, simtim prietenia voastra.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Amendamente pentru modificarea Legii 448/2006 #36918

Te afii intr-o eroare... acea propunere legislativa propusa de PNL (initiata de Cristina Pocora) in 2010, ca indemnizatia sa creasca la nivelul pensiei minine (350 lei) N U a fost validata de Guvern... Ea s-a intors la Comisii pentru a primii "ajustari" in concordanta cu Legea Asistentei Sociale - Legea nr. 292/2011.
Insa, acolo a ramas... prin sertare "uitata".

Petru si alte persoane in cauza, au fost chiar prezente in balconul Camerei Deputatilor, in momentul in care acest proiect legislativ a intrat pe ordinea de zi pentru a fi votat.

Ai AICI mai multe detalii ;)
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan