Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Programul FinAccess

Programul FinAccess #43679

FinAccess, proiect integrat de asistență și finanțare a persoanelor cu deficiențe locomotorii și vizuale

Fundația Română pentru Persoane cu Handicap Vizual "Prietenii Nevăzătorilor" anunță lansarea programului FinAccess, proiect integrat de asistență și finanțare a persoanelor cu deficiente locomotorii și vizuale în scopul achiziționarii de proteze, orteze medicale, dispozitive de mers, echipamente și dispozitive asistive.Programul cuprinde o serie de facilități și beneficii, dintre care enumerăm:


 • Credit pentru achiziționarea de dispozitive/echipamente medicale și asistive între 1.000RON și 25.000RON, acordat pe o perioada de maxim 5 ani, în conditii de garanții și dobânzi personalizate în funcție de posibilitatile financiare ale clientului;
 • Analiza în timp real a capacității de plată a solicitantului;
 • Asistenta la domiciliul clientului privind condițiile de achizitionare și de contractare a împrumutului, astfel încât, clientul să facă o singură deplasare la banca pentru contractarea creditului și plata echipamentului achizitionat;
 • Discount 5% față de prețurile standard, pentru echipamentele/dispozitivele medicale și asistive cumparate de la furnizorii parteneri în programul FinAccess;
 • Posibilitatea achiziționarii în avans a echipamentelor/dispozitivelor care urmeaza să fie decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.


Solicitanții programului FinAccess pot fi doar persoanele cu certificat de handicap pentru deficiențe locomotorii sau de vedere, care la data scadenței creditului să nu depaseasca 75 de ani, precum și părinții/tutorii minorilor cu certificat de handicap pentru astfel de dizabilități.

Programul FinAccess va fi posibil datorita suportului asigurat de catre Banca Centrala Cooperatista CREDITCOOP în București și municipiile: Arad, Baia Mare, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Oradea, Pitești, Ploiești și Timișoara, urmând ca până la finele lunii aprilie 2017, tot cu sprijinul Băncii Centrale Cooperatiste CREDITCOOP și al celor peste 800 de unităti operative ale bancilor cooperatiste afiliate CREDITCOOP, programul să devină operațional pe întreg teritoriul României, atât în mediul urban, cât și rural.

Programul se derulează în parteneriat cu:

Banca Centrală Cooperatistă CREDITCOOP
ALTIX Vision Romania
BAUM Engineering
THERA NOVA Protezare

Parteneri media:

Consiliul Național al Dizabilității din România prin vehiculul online Observatorul.ro

AGERPRES

Informații suplimentare se pot obține de pe site-ul Fundației Române pentru Persoane cu Handicap Vizual: www.frphv.ro sau adresându-vă pe mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Persoanele interesate de achiziționarea echipamentelor medicale și asistive prin programul FinAccess, se pot adresa începând cu data de 4 iulie, de luni până vineri, între orele 9:00 - 17:00 la telefoanele: 0728.615.748; 0725.183.429; 0735.581.282.

Președinte CNDR,
Daniela Tontsch
tel: 0721447582
via
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5262
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan

Programul FinAccess #43680

Asistenta si suport clienti

FinAccess este un program integrat, dezvoltat in premiera pe piata din Romania de catre Fundatia Romana pentru Persoane cu Handicap Vizual “Prietenii Nevazatorilor” in parteneriat cu Banca Centrala Cooperatista CREDITCOOP, Altix Vision Romania, Baum Engineering Romania si SC Thera Nova Protezare.

Prin pachetul de facilitati si beneficii create, FinAccess vine in sprijinul persoanelor cu deficiente locomotorii si de vedere, interesate in achizitionarea de echipamente, proteze medicale si asistive, indiferent daca sunt sau nu sunt subventionate de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Conditiile de finantare prin credit

Banca Centrala Cooperatista CREDITCOOP a elaborat pentru clientii programului FinAccess un produs special de creditare care se acorda strict pentru achizitionarea de proteze medicale, dispozitive de mers si echipamente asistive.

Valoarea creditului este intre 1.000 RON si 25.000 RON, imprumutul putand fi contractat pe perioade intre minim o luna si maxim 5 ani.

Ofera o perioada de gratie de maxim 12 luni; aceasta facilitate permite persoanelor care au dreptul de a primi subventii de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate sa isi achizitioneze echipamentele/dispozitivele in avans, fara a mai astepta programarea si plata subventiei de la CNAS.

In cazul persoanelor care doresc achizitionarea unor produse superioare calitativ, beneficiind totodata si de subventia periodica de la CNAS, pot solicita un credit prin programul FinAccess pentru diferenta de suma dintre valoarea echipamentului/dispozitivului si subventie ori pot contracta creditul la valoarea integrala a produsului, urmand ca la primirea subventiei de la CNAS valoarea creditului sa se diminueze cu suma incasata prin subventie, iar valoarea ratei lunare sa fie reesalonata.

Comisionul de rambursare anticipata este 0.

Dobanda creditului poate fi fixa sau variabila, functie de preferinta clientului.

Fundatia Romana pentru Persoane cu Handicap Vizual, prin personalul de asistenta si educatie financiara furnizeaza clientului in timp real informatiile necesare privind oportunitatea, posibilitatea si conditiile de acces la imprumut.

Pentru clientii ale caror situatii financiare corespund cerintelor de contractare a creditului, Fundatia asigura asistenta la domiciliu in regim gratuit pentru pregatirea si intocmirea dosarului de imprumut, prin reteaua proprie de consilieri locali, astfel incat clientul va face doar o singura deplasare la agentia CREDITCOOP din localitate, pentru semnarea si contractarea imprumutului.

La solicitarea clientului, prin credit pot fi acoperite inclusiv cheltuielile de transport ale echipamentului la domiciliu.

Cine poate solicita creditul?

Imprumuturile pot fi solicitate doar de catre persoanele cu certificat de handicap pentru deficiente locomotorii si/sau de vedere, care la data scadentei creditului sa nu depaseasca 75 de ani, precum si de catre parintii/tutorii minorilor cu certificat de handicap pentru astfel de dizabilitati.

In cazul in care titularul nu are venituri suficiente, acesta poate aduce unul sau mai multi coplatitori, functie de valoarea creditului.

Creditul poate fi solicitat si de catre persoanele ale caror singure surse financiare sunt alocatiile sau indemnizatiile sociale, sub aceeasi conditie de aducere a unuia sau mai multi coplatitori.

Deoarece banca nu solicita garantii materiale, va rugam sa aveti in vedere necesitatea de garantare a creditului cu giranti platitori; veniturile acestora vor putea fi poprite in limita ratelor si penalitatilor doar daca titularul imprumutului nu isi plateste ratele conform contractului de credit.

Atentie: creditul se acorda doar pentru produsele achizitionate de la furnizorii parteneri ai programului.

Ce produse se pot achizitiona prin programul FinAccess?

Deocamdata, produsele care pot fi achizitionate prin acest program sunt:

 • Proteze, orteze si dispozitive de mers conform catalogului de produse al SC Thera Nova Protezare (www.theranova.ro );
 • Echipamente si dispozitive asistive pentru persoanele cu deficiente de vedere, conform cataloagelor de produse ale firmelor Altix Vision (www.altix.pl/ro/ ) si Baum Engineering (www.baum.ro ).

Clientii care opteaza pentru achizitionarea produselor prin programul FinAcces beneficiaza de o reducere a pretului cu 5% fata de preturile de desfacere pentru ceilalti clienti.

Prin intermediul consilierului desemnat de Fundatie, clientul beneficiaza gratuit la domiciliu, si de suport tehnic, prezentari detaliate ale produselor, contact direct cu personalul de specialitate al furnizorilor pentru intrebari si detalii asupra produselor, caracteristicilor tehnice, posibilitatilor de personalizare a comenzilor, conditii de livrare, etc.

Calitatea, certificarea si omologarea produselor achizitionate prin programul FinAccess sunt garantate de furnizorii parteneri.

Cum puteti beneficia de programul FinAccess?

Adresandu-va serviciului de relatii clienti al Fundatiei Romane pentru Persoane cu Handicap Vizual la telefoanele: 0728.615.748; 0725.183.429 si 0735.581.282, de luni pana vineri intre orele 9:00 -17:00.

De asemenea, ne puteti solicita informatii suplimentare pe mail, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Deocamdata, programul FinAccess este operational in Bucuresti si municipiile: Arad, Baia Mare, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Deva, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Timisoara, precum si in zonele limitrofe acestor localitati.

Recomandari

Pentru operativitate si siguranta ca va procurati exact dispozitivul, proteza sau echipamentul de care aveti nevoie, este recomandabil ca inainte de a suna la Fundatie pentru finantare, sa contactati furnizorul nostru partener, pentru a va clarifica asupra caracteristicilor produsului de care aveti nevoie.

In special, in cazul persoanelor care au nevoie de confectionarea unor proteze sau adaptarea unor produse, contactarea in prealabil a furnizorilor parteneri este recomandata in mod expres.

Va asiguram ca echipa noastra de consilieri va face tot posibilul pentru a identifica impreuna cu dumneavoastra forma cea mai potrivita de imprumut, evident cu respectarea prevederilor legale si in conformitate cu conditiile de creditare ale finantatorului.

ATENTIE: va rugam sa aveti in vedere ca informatiile neadevarate date de solicitant in cursul consultarii telefonice si demonstrate ulterior de catre consilierul nostru sau de banca finantatoare, atrage excluderea solicitantului din orice forma de finantare prezenta si ulterioara a programului FinAccess.

Retineti ca prin programul FinAccess puteti achizitiona doar produsele furnizorilor parteneri ai Fundatiei.

Va rugam sa apelati serviciul de relatii clienti doar in intervalul orar comunicat mai sus.

Va multumim!
via
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16157
 • Thank you received: 5262
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan

Programul FinAccess #43898

Otto Bock Romania, echipamente si dispozitive medicale, partener in cadrul programului FinAccess

FUNDAȚIA ROMÂNĂ PENTRU PERSOANE CU HANDICAP VIZUAL 'Prietenii Nevăzătorilor'

Fundația Română pentru Persoane cu Handicap Vizual (FRPHV) și Otto Bock România au incheiat un acord de parteneriat în cadrul programului de asistență și finanțare FinAccess.

În urma acestei colaborări, persoanele cu certificat de handicap locomotor, precum și părinții copiilor cu dizabilități locomotorii pot accesa produsele de înalta calitate și fiabilitate Otto Bock (proteze, fotolii rulante, etc.) prin sistemul de finanțare al programului FinAccess.

Otto Bock Romania este parte a Grupului german Otto Bock a cărui prezență de aproape 100 de ani pe piața echipamentelor și dispozitivelor medicale, l-a impus ca unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente ortopedice de înaltă tehnologie, Grupul având filiale în 49 de țări din Europa, America, Asia, Africa și Australia.

Finanțatorul programului FinAccess este Banca Centrală Cooperatistă CREDITCOOP.

Mai multe detalii privind condițiile programului de asistență și finanțare FinAccess se pot obține de pe site-ul: www.frphv.ro

Parteneri media:
-> Consiliul Național al Dizabilității din România prin vehiculul media online Observatorul.ro
-> Agenția Națională de Presă AGERPRES

Fundația Româna pentru Persoane cu Handicap Vizual (FRPHV) "Prietenii Nevăzătorilor"
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
site: www.frphv.ro
tel/fax: +4021.686.61.52
mobile: +40722.217.600
 • Mona si Dan
 • Avatarul lui Mona si Dan
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • Posts: 6763
 • Thank you received: 732
 • Karma: 15
" Daca batranetea ar putea si tineretea ar stii ..."
Noi, Mona si Dan ne bucuram de solidaritatea noastra, a tuturor forumistilor. Aveti admiratia noastra !
Fiind aici, simtim prietenia voastra.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.