Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Profetii Mesianice

Profetii Mesianice #4743

Credeti, nu credeti.... e alegerea fiecaruia, ceea ce doresc este sa privim cu ''ochiul mintii'' mai atent si poate, cine stie... va interveni acea schimbare in constiinta si sufletul nostru, vom deveni mai buni si vom evolua mai mult spiritual. Sper sa nu gresesc :huh:

Profetiile lui Sundar Singh despre viitorul Romaniei.

Sundar Singh este un intelept si iluminat indian, care s-a nascut in 1889 în India,in orasul Rampur, regiunea Punjab, si a murit in anul 1933. Crestinat in urma unei experiente spirituale deosebite, legata de apariţia lui Iisus, el a facut o calatorie prin toate tarile crestine in primul deceniu al secolului nostru. Cu aceasta ocazie el a vizitat si tara noastra, referitor la aceasta facand profetiile ce urmeaza. Ele au circulat multa vreme in manuscris in vremea dictaturii comuniste.

Continuarea aici...

Profetiile lui Mitar Tarabih

Mitar Tarabich, un taran de origine sarba din secolul al XIX-lea, a facut niste previziuni referitoare la secolul al XIX-lea si secolul al XX-lea neobisnuit de precise, astfel ca numai timpul va decide daca profetiile sale referitoare la secolul al XXI-lea sunt la fel de exacte. El a prezis un sir de evenimente ce au avut loc intr-o perioada de cativa zeci de ani si au dus in final la inlaturarea de la tronul regal al Serbiei a familiei guvernatoare Obrenovich. Aceasta profetie a devenit cunoscuta in Balcani sub numele de „profetia intunecata”, lucrurile desfasurandu-se exact asa cum au fost prezise.Trebuie sa tinem cont de faptul ca cuvintele lui Tarabich sunt traduse din limba sarbo-croata si ca traducerea realizata nu este neaparat in forma finala.

Continuarea aici...
:ohmy:
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Profetii Mesianice #6900

Legenda Atlantidei

Informatiile acestui documentar se bazeaza pe profetiile unei persoane pe nume ELIA "ultimul profet". Acest documentar face parte dintr-o serie de 5 documentare , acesta fiind primul.

Amurgul Zeilor (2000)


Episodul 1 – Era intunericul a inceput, iar bataliile zeilor Atlantidei au facut ca aceasta sa se scufunde.Fratia Secreta (2000)


Episodul 2 – În urma catastrofei din Atlantida, toate naţiunile au fost dispersate. O parte din învăţăturile secrete ale Atlantidei au supravieţuit în Egipt, India şi Tibet. Moştenitorii acestor secrete au fost cei care i-au condus pe oameni în Era întunericului. În timpurile moderne s-au format: francmasonii, Templierii şi cei numiţi Illuminati.
După Primul Război Mondial, societăţile numite Neutemplerorden şi Thule, s-au format în Munchen şi Viena, ca noi secte oculte care l-au vazut pe “satana” în vechile loje ale francmasonilor. Cu ajutorul lui Hitler, aceste secte oculte au preluat puterea. Documentarul arată pentru prima dată adevărul despre Cel de-al Treilea Reich şi catastrofa celui de-al Doilea Razboi Mondial.Profetiile secrete ale Apocalipsei (2000)


Episodul 3 – Învăţăturile secrete ale Atlantidei ne spun legendele omenirii şi a acelor suflete obligate să treacă printr-o ciclicitate permanentă. Odată cu prăbuşirea Atlantidei, ciclul civilizaţiei super-inteligente a luat sfârşit.
Toate profeţiile, precum şi recentele modificari care au loc pe Pământ, subliniază că omenirea a ajuns la capătul unui alt ciclu de experienţe. Până în anul 2011, cele mai mari modificări ale Pământului şi ale climatului, cutremure, schimbări sociale şi politice au fost deja prezise.
Acest documentar senzaţional arată profeţiile lui Elia, despre reîntoarcerea profetului şi mesajul său pentru ultimele zile, întoarcerea lui Hristos şi a Frăţiei Spaţiale.Intoarcerea Maestrilor Luminii din Atlantida (2000)


Episodul 4
– Au trecut milenii de când marea cultură din Atlantida s-a scufundat, în urma unei catastrofe, datorita abuzului de putere al unor oameni de ştiinţă corupţi.
Toţi oamenii din acea vreme, care au experimentat de asemenea trecerea în era întunericului, sunt reîncarnaţi astăzi. Documentarul arată întoarcerea copiilor luminii din Atlantida, arată de ce unele spirite reîncarnate astăzi sunt militanţi înfocaţi ai protejării mediului, terapeuţi, artişti, oameni atraşi de ezoteric etc.Batalia de la Armaghedon (aflarea adevarului) (2000)

Episodul 5 – De milenii, secretele Creaţiei au fost rezervate excusiv unei elite aparţinând societăţilor secrete. Acum am intrat în Ultimele Zile când aceste societăţi secrete precum francmasonii şi lojile politice secrete, îşi pierd puterile.
Acest documentar incitant va revela învăţătura secretă atlantă despre Pământul gol în interior şi civilizaţiile extraterestre care-l populează, secretele piramidelor, ale Sfinxului, sistemul mondial de tunele subterane, zborurile naziştilor în zona Polului Sud ş.a.m.d. Vă permite aflarea ultimelor secrete ale trecutului şi conexiunile cu extratereştrii.”

 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Profetii Mesianice #7228

Unul dintre marii profeţi ai lumii este acest Edgar Cayce care a avut numeroase viziuni profetice, despre viitor, dar totodata a avut si perceptii despre trecut. Unele din profetii s-au implinit, altele nu ... si asa va fi mereu.Dintre numeroasele articole de pe net legate de Edgar Cayce am ales unul de pe site-ul descopera.ro, deoarece in acest articol sunt discutate unele dintre profetiile lui Cayce care confirma unele din ideile noastre legate de anul 10.500 I.Hr, despre Piramide, despre Sfinx, despre 2012 (un an al renasterii planetei Pamant dupa Cayce) si altele.

Edgar Cayce – Ultimul profet al umanitatii

Dorinta oamenilor de a afla ceea ce la rezerva viitorul s-a manifestat fara intrerupere inca din zorii istoriei. De la oracolele egiptene, la cele grecesti si apoi romane, la profetii orientali si cei din Europa medievala – totul culminand cu versetele lui Nostradamus - si pana la persoanele cu abilitati extrasenzoriale din zilele noastre, arta prezicerii viitorului a imbracat forma unei veritabile obsesii a umanitatii. Si totusi, in plin secol XX, intr-o epoca a stiintei, in care superstitiile si ocultismul nu isi mai gaseau locul, un om soca o lume intreaga prin prezicerile sale. Numele sau era Edgar Cayce.

Cayce s-a nascut in martie 1877, intr-o familie de fermieri saraci din statul Kentucky si, pana la varsta de sapte ani, nimic nu anunta capacitatile sale iesite din comun. Abia dupa aceasta varsta, copilul incepe sa le povesteasca parintilor sai despre viziunile ciudate pe care le avea si despre capacitatea sa de a intra in legatura cu persoane decedate de curand. Nimeni nu ii da atentie insa, iar parintii, preocupati mai mult de starea financiara precara a familiei, il sfatuiesc pe acesta sa citeasca Biblia, lucru pe care Edgar il va face pentru tot restul vietii. In fapt, viitorul prezicator declara in repetate randuri ca obisnuia sa citeasca Noul si Vechiul Testament odata pe an.

Lipsa banilor il opreste pe Cayce din studii dupa numai 8 clase, studii considerate suficiente, de altfel, pentru copiii familiilor de fermieri si muncitori de la sfarsitul secolului XIX. El se angajeaza intr-o librarie de carte, acolo unde incerca sa procure mijloacele materiale necesare pentru intretinerea propriei familii. Edgar nu mai pomenea despre viziunile din copilarie si totul curgea spre o existenta banala, in care singurul scop erau banii si subzistenta. Avea sa vina, insa, momentul adevarului, atunci cand la varsta de 23 de ani, tanarul american, acum un comis-voiajor, isi pierde vocea din cauza unei misterioase crize de laringita.

Nevoit sa renunte la serviciu din cauza afectiunii care refuzase sa treaca dupa mai multe luni de suferinta, Cayce accepta interventia unui medic ambulant ale carui tratamente se bazau pe hipnoza. Ceea ce a urmat avea sa ii socheze pe martorii evenimentului. Nu numai ca tanarul vorbea normal in timpul starii de transa, dar si-a prezis singur tratamentul, acela de creste presiunea sanguina din zona gatului si, mai mult, s-a autovindecat in vazul a zeci de persoane, dupa ce si-a concentrat nivelul sanguin din laringe pana cand pielea capatase, conform martorilor oculari, culoare rosu-aprins.

Stirea a facut inconjurul tarii si marile ziare ale vremii publicau informatia pe prima pagina a editiilor. Edgar Cayce devenise peste noapte un vizionar si un vindecator cu puteri miraculoase. Tanarul era acum asaltat de scrisori si vizite neanuntate ale oamenilor care vroiau sa afla numerele castigatoare de la loterie, locurile in care pot sapa dupa comori sau castigatorii curselor de cai. Mai mult, un influent proprietar al unei plantatii de bumbac, i-a oferit lui Cayce o suma imensa pentru acea vreme, 100 de dolari pe zi, pentru a prezice cotatiile bursiere de pe piata bumbacului.

Hartuit in permanenta, Edgar Cayce ii refuza pe toti, desi posibilitatile sale financiare ramasesera la fel de restranse, anuntand ca nu ii va ajuta decat pe bolnavi si pe cei cu probleme reale. Incepea astfel, unul dintre cele mai misterioase si mai neintelese fenomene inregistrate in secolul XX.

Fostul fermier intra in transa, ceea ce avea sa ii aduca si numele de „Profetul adormit”, si prezicea tratamente celor care sufereau de boli grave, boli in fata carora medicii se dadusera, de cele mai multe ori, batuti. Ajutat de o dactilografa, Cayce dicta in timpul hipnozei autoinduse remediile care puteau duce la infrangere bolilor. Si, nu numai ca tratamentele sale functionau dar, spre suprinderea medicilor, acestea erau in proportie de peste 90% naturiste. Nu mai putin de 14.000 de copii ale retetelor prescrise de Edgar au fost pastrate si se afla si astazi la Centrul Egdar Cayce din Virginia, desi se pare ca aproape 7-8000 de manuscrise au disparut fara urma.

Incapabil sa refuze oamenii care ii cereau ajutorul in probleme grave, Cayce, care in 1925 se mutase in statul american Virginia, intra in transa si de 8 ori pe zi, lucru ce ii afecta vizibil sanatatea. El isi salveaza chiar si sotia, identificata de medici cu o forma avansata de cancer, boala care in conceptia acestora nu mai putea fi tratata.

Si cu toate acestea, in ciuda zvonurilor, Edgar Cayce nu accepta nicio forma de plata de la pacientii sai, cu exceptia unor mici donatii care sa ii permita subzistenta alaturi de familia sa.

Misterele lui Edgar Cayce

Daca nimeni nu putea oferi o explicatie pentru tratamentele acordate de vizionarul american, putinele preziceri pe care acesta le-a facut in legatura cu viitorul au fost de-a dreptul socante. Astfel, Cayce prezicea inceperea celui de al doilea Razboi Mondial, ascensiunea lui Hitler, caderea comunismului, asasinarea presedintelui J.F.Kennedy, independenta Indiei si aparitia statului Israel pe harta lumii, evenimente confirmate de trecerea timpului, dar si intamplari care merg mult mai departe in timp.

Edgar Cayce anunta producerea in viitor a unui puternic cutremur care va duce la scufundarea intregului stat California sub apele oceanului. De asemenea, vizionarul prezicea aparitia unor cataclisme care vor modifica radical harta lumii, precum si izbucnirea unui al treilea Razboi Mondial, care ar urma sa porneasca din Orientul Mijlociu. De mentionat ca toate aceste preziceri au avut loc intre anii 1925 si 1945.

Dar ceea ce a socat cel mai mult, au fost informatiile lui Cayce despre trecutul omeniri. Conform acestuia, marile civilizatii din Egiptul antic si din America de Sud au aparut ca urmare a migratiei locuitorilor Atlantidei din fosta cetate distrusa in urma unui cataclism natural. Edgar Cayce afirma la inceputul secolului ca adevarata vechime a piramidelor este de 10.500 de ani, la fel ca si misteriosul oras Tihuanaco (sau Tiwanaku ) din Bolivia. Mai mult, profetul modern declara ca numele artizanului marilor piramide din Egipt se numea Ra, si ca pe langa uriasele constructii din Platoul Giza, acesta ridicase si Sfinxul, cu rolul de a proteja o incapere subterana, numita si Camera Arhivelor, in care ultimii atlanti depozitasera inscrisuri referitoare la tehnologia de care dispuneau. Mai mult, Cayce prezicea ca la finalul anilor 1960 si inceputul lui 1970, ruinele Atlantidei aveau sa fie descoperite in apropiere de Bahamas.

Ca o coincidenta, in 1968, scafandrii americani identificau, la o distanta de cativa kilometri de tarmul insulelor din arhipelagul Bahamas, formatiuni de roci, asemanatoare unor ziduri rectangulare, create, in mod sigur, de o civilizatie disparuta. Constructiile subacvatice au fost denumite Drumul Bimini, dupa numele insulei langa care au fost descoperite, si se intind pe mai bine de 3 kilometri. Nici pana astazi, arheologii si oamenii de stiinta nu au ajuns la un acord cu privire la originile formatiunilor de roci, la vechimea acestora si a presupusilor lor arhitecti.

In ceea ce priveste vechimea piramidelor egiptene, daca la vremea sa Cayce era luat in ras pentru previziunile pe care le facuse pe marginea acestora, astazi, tot mai multi arheologi inclina sa ii dea dreptate. Poate cel mai aprig dintre acestia, belgianul Robert Buvall, sustine ca atat varsta Sfinxului cat si cea a piramidelor este cea indicata de vizionarul american, aducand in favoarea teoriei sale mai multe argumente. Duvall sustine ca evidenta eroziune verticala a Sfinxului nu poate fi cauzata decat de ploi abundente, o actiune a vantului ducand, inevitabil, la o eroziune a calcarului pe orizontala. Iar ultima data la care ploile erau atat de puternice incat sa erodeze o statuie de dimensiunile Sfinxului nu a existat mai devreme de acum 10.500 de ani. De asemenea, pozitia piramidelor din Giza se suprapune perfect pe cele trei stele din centura constelatiei Orion, asa cum aratau acestea in urma cu 10.500 de ani.

Ultima si cea mai disputata previziune a lui Edgar Cayce este cea privitoare la camera subterana aflata intre labele din fata ale Sfinxului. Testele sonice efectuate asupra calcarului din sol au confirmat ca in zona indicata de american exista mai multe goluri legate inte ele prin posibile tuneluri, dar nu au putut aprecia daca acestea sunt formatiuni naturale sau au fost create in urma activitatii oamenilor. Autoritatile egiptene au interzis, insa, orice sapaturi in zona, datorita fragilitatii Sfinxului si a pericolului distrugerii acestuia.

La 1 ianuarie 1945, Cayce facea o ultima declaratie, cea prin care isi anunta moartea. Doua zile mai tarziu, „Profetul adormit” se stingea din viata lansand in urma sa zeci de volume cu insemnari si previziuni pe care le realizase in timpul vietii. Nici pana astazi, specialistii nu au putut explica natura transelor si a viziunilor lui Edgar Cayce. Data fiind natura tratamentelor si a profetiilor sale, multe dintre ele confirmate de timp, americanul este considerat astazi un drept urmas al lui Nostradamus.

* Una dintre ideile predilecte ale lui Cayce a fost cea a reincarnarii. Conform acestuia, sufletele oamenilor trec printr-o perioada de tranzitie inainte de a se intrupa la diferite intervale de timp. Poate cea mai controversata viziune a sa, este cea legata de Iisus, pe care americanul l-a vazut ca pe o reincarnare a atlantului Amilius, primul legiuitor divin din istorie, a lui Adam, primul om, a lui Melchisedec si a lui Enoh, bunicul lui Noe.
* O alta previziunea luata in ras de contemporanii sai, a fost cea legata de hibrizii oameni-animal, care au fost creati de atlanti, intamplare care urma sa se reia si in viitor. In luna mai a acestui an, autoritatile britanice si-au dat acordul pentru ca oamenii de stiinta sa continue cercetarile asupra hibrizilor creati din ovule de vaca, golite de informatii genetica, si ADN uman, dupa ce primele teste aratasera ca acestia pot supravietui."

Alt articol despre Edgar Cayce in Ziua :huh:

Descifrand Trecutul - Celalalt Nostradamus - un documentar despre marele profet Edgar Cayce
https://video.google.com/googleplayer.swf?docid=8949795234649917147&hl=ro&fs=true
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Profetii Mesianice #7234

In cazul lui Edgar Cayce profetiile lui nu sunt de la Dumnezeu. Asa ca, e mult spus in cazul lui, "Profetii Mesianice". Nu poti sa spui ca Dumnezeu iti vorbeste si sa afirmi despre Domnul Hristos ca este "o reincarnare a atlantului Amilius, primul legiuitor divin din istorie, a lui Adam, primul om, a lui Melchisedec si a lui Enoh, bunicul lui Noe".:ohmy: :ohmy: :ohmy: Adevarul e ca restul nu ma mai intereseaza. Asa ceva anuleaza orice lucru interesant pe care l-a spus sau l-a facut. Multa sanatate si...Doamne-ajuta!
 • ihdsimmeu
 • Avatarul lui ihdsimmeu
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • Ţarcurile au premers lagarelor! Iubesc libertatea!
 • Posts: 3639
 • Thank you received: 558
 • Karma: 17
Tot ce vreti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel...Matei 7:12
Doamne...ajuta-ma ca azi, sa fiu mai aproape de Tine decat ieri si maine (daca mai e o zi pentru mine) mai aproape decat azi! AMIN!
Ultima editare: by ihdsimmeu.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Profetii Mesianice #9631

Sharma a prezis criza, alegerea lui Obama si dezastre dupa eclipsa

Pe 22 iulie are loc in Asia o eclipsa totala de soare, cea mai lunga din secolul XXI. Cele mai afectate vor fi China si India, cele mai populate tari din lume. “Este un moment foarte periculos in Univers. Daca Soarele, stapanul stelelor, este bolnav, atunci ceva grav se va intampla in lume”, avertizeaza astrologul Raj Kumar Sharma din Bombay, omul care a prezis criza financiara mondiala, alegerea lui Obama si un intreg dezastru dupa. Sharma prezice „atentate comise pe teritoriul indian de grupul Jaish-e-Mohammad din Casmir sau Al-Qaida“ si o mare catastrofa naturala în Asia de Sud-Est“. Un lider politic indian va fi asasinat, iar armata americana va fi amenintata in Afganistan, Orientul Mijlociu si in Europa. Pe 9 septembrie, SUA vor invada Iranul. Atunci “Saturn trece din constelatia Leu in constelatia Fecioara, iar, in ultimii 200 de ani, la fiecare intrare a lui Saturn in Fecioara a avut loc un razboi”, spune Sharma.

Hindusii cred ca demonii Rahu si Ketu “inghit” soarele, alterand mancarea si apa. Indiencele care s-au programat pentru cezariana pentru 22 iulie vor amana nasterea fatidica fiindca nu trebuie sa aduca pe lume copii in acea zi, explica ginecologul Shivani Sachdev Gour de la spitalul Fortis din New Delhi. Chinezii cred ca eclipsa vesteste moartea unui imparat si catastrofe naturale. Sanal Edamaraku, presedintele Asociatiei Indienilor Rationalisti, neaga posibilitatea predictiilor: “Astrologii si clarvazatorii anunta tot felul de calamitati pentru a-si perpetua afacerile. Ei au fost foarte puternici in India, dar se afla intr-un declin categoric in ultimele decenii”.

Gardianul
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Profetii Mesianice #10744

10 profetii explicate


1.evreii vor avea propria lor tara

pasajul din Biblie: Gen 15:18

a fost scris in jurul anului 1400 iHr.

Implinire: in anul 1400 iHr si in 1948

In Gen 15:18 Biblia ne spune ca descendentii lui Avraam vor avea propria lor tara, intre Egipt si Eufrat. Aceasta profetie s-a implinit de mai multe ori. Cu 3400 de ani in urma, evreii au cucerit Canaanul si au pus bazele Israelului. Aceasta tara s-a impartit in doua in jurul anului 926 iHr, si cele doua regate care au rezultat au fost cucerite de catre asirieni si babilonieni. In anul 1948 evreii si-au recastigat independenta. Era pentru prima data in 2900 de ani cand Israelul era unit si liber.


2. Iacov are o viziune cu privire la viitorul Israelului

pasajul biblic: Gen 28:10-15

scris in jurul anului 1400 iHr

implinit de-a lungul istoriei

In Gen 28:10-15 Iacov primeste o viziune acum 4000 de ani in care Dumnezeu ii spune care va fi viitorul descendentilor sai, evreii. Iata pe scurt care a fost viziunea lui Iacov:

1. evreii vor avea Israelul ca propria lor tara. Aceasta s-a implinit in urma cu 3400 de ani atunci cand au fost puse bazele Israelului

2. evreii vor fi raspanditi in lumea intreaga. S-a implinit atunci cand evreii au fost fortati sa iasa din Israelin urma cu 2500 de ani de catre babilonieni si asirieni si apoi dupa 600 de ani de catre romani.

3. evreii vor influenta o lume intreaga. Asa s-a intamplat cel putin in domenii precum arta si stiintele. De asemenea, sa nu uitam ca un grup de evrei a inceput raspandirea crestinismului in lume in urma cu 1900 de ani. Evreii au fost cei care au invatat o lume intreaga despre singurul Dumnezeu adevarat, punand astfel capat ritualurilor pagane.

4. evreii vor fi adusi inapoi in Israel. Aceasta profetie a inceput sa fie implinita spre sfarsitul anilor 1800 atunci cand evreii din lumea intreaga s-au reintors in tara de origine. Au restabilit indeoendenta Israelului in anul 1948.


3. Dumnezeu ii va salva pe evrei si le va distruge inamicii.

Pasajul din Biblie: Ieremia 30:11

Scris intre 626 si 586 iHr

Implinit de-a lungul istoriei

In Ieremia 30:11 profetul vorbeste despre inamicii lui Israel care vor fi distrusi dar si despre faptul ca evreii nu vor pieri. Cartile de istorie contin informatii despre diversele natiuni care au incercat sa ii distruga pe evrei de-a lungul istoriei:
in jurul anului 721 iHr, Asiria a distrus regatul de nord al Israelului. Evreii au fost omorati, exilati si torturati.
In 586 iHr, babilonul a distrus regatul de sud al lui Iuda. Si atunci evreii au fost exilati sau omorati
In anul 70 dHr romanii au omorat 1.1 milioane de evrei si au distrus templul de la Ierusalim
In anul 135 dHr romanii au omorat 580.000 de evrei si I-au exilat pe multi altii
Intre anii 1930 si 1940 nazistii au omorat 6.000.000 de evrei


4. Evreii vor avea de infruntat dezastre si dificultati

pasajul din Biblie: Deuteronom 31:16,17

scris in jurul anului 1400 iHr

implinita de-a lungul istoriei

In Deut 31:16,17 Dumnezeu ii spune lui Moise ca evreii vor avea de infruntat dificultati daca isi vor intoarce fata de la singurul Dumnezeu adevarat. Si, conform Bibliei, multi oameni ai vechiului Israel, si-au intors fata de la Dumnezeu pentru a se inchina zeitatilor pagane. In ceea ce priveste persecutia, profetia s-a implinit de nenumarate ori. In utlimii 1900 de ani in Europa, de exemplu, evreilor li se percepeau suprataxe, erau jefuiti de posesiuni, nu li se respectau drepturile civile, erau tinuti in ghetouri, torturati si macelariti. Liderii bisericilor catolice precum si altii le-au interzis de-a lungul timpului evreilor sa traiasca in Spania, Anglia, Franta, Belgia si Italia. In timpul cruciadelor de crestinare, satele de evrei erau adesea rase de pe suprafata pamantului iar femeile, barbatii si copiii erau arsi de vii. Acele secole de persecutie au culminat cu holocaustul intre 1930 si 1940 atunci cand nazistii au ucis 6.000.000 de evrei. Insa, Cuvantul lui Dumnezeu promite ca Dumnezeu ii va pedepsi pe acei oameni care ii vor persecuta pe evrei Ieremia 30:11 si Gen 12:2,3.


5. Moise profeteste in legatura cu declinul si inflorirea Israelului

pasajul din Biblie Deut 4:25-30

scris in jurul anului 1400 iHr

implinit in ultimii 3000 de ani.

In Deut 4:25-30 profetul Moise ii avertizeaza pe evrei ca vor fi nevoiti sa paraseasca tara, ca vor fi imprastiati in lumea intreaga si ca vor fi omorati. Aceasta profetie s-a implinit in mod exemplar. Evreii au fost fortati sa isi paraseasca tara si au fost raspanditi in lumea intreaga de catre asirieni, babilonieni si romani. Au facut fata persecutiilor severe si au fost omorati cu sutele de mii si cu milioanele. De atunci ei s-au reintors in Israel si si-au recapatat independenta in anul 1948.


6. Evreii vor fi raspanditi in lumea intreaga

pasajul biblic: Deut 28:64

scris in jurul anului 1400 iHr

implinita in 721 iHr, 586 iHr, 70 dHr, 135 dHr.

In Deut 28:64 Biblia spune ca evreii vor fi imprastiati in lumea intreaga. Si aceasta profetie s-aimplinit in mod clar. Iata cum explica cea de-a cincea editie a Enciclopediei Columbia termenul diaspora in jurul anului 70 dHr, comunitati de evrei existau in babilonia, Siria, Egipt, Cirene, Asia mica, Grecia si Roma. Evreii I-au urmat pe romani in Europa si din Persia si Babilonia s-au raspandit pana in China. In vremurile moderne, evreii au migrat spre cele doua Americi, Africa de Sud si Australia. Populatia de evrei din Europa centrala si de est, cea mai mare inainte de cel de-al doilea razboi mondial, a fost decimata in timpul Holocaustului. In ciuda crearii statului Israel in anul 1948, marea majoritatate a evreilor a ramas in diaspora, in special in America de Nord, Rusia si Ucraina.


7. Evreii vor avea un impact international

pasajul din Biblia Gen 12:2,3

scris probabil in jurul anului 1400 iHr

implinita de-a lungul istoriei

In Gen 12:2,3, Biblia spune ca evreii vor fi o binecuvantare pentru lumea intreaga. Mark Twain a scris un eseu pe acesta tema in anul 1898 pentru Harpers New Monthly Magazine: evreii nu reprezinta decat 1% din rasa umana. In mod normal, nu ar trebui sa se auda despre ei prea multe, insa lucrurile nu stau deloc asa, mereu si mereu auzim vorbindu-se despre ei. Evreul este la fel de proeminent pe aceasta planeta, ca oricare alt neam, insa importanta lui dpdv economic nu este justificata de numarul lor. Toate lucrurile par sa treaca, insa evreul nu sufera. Care este secretul vesniciei lor?


8. A numara descendentii lui Avraam inseamna a numara stelele de pe cer

pasajul din Biblie Gen 15:5

scris in jurul anului 1400 iHr

implinita de-a luingul istoriei

In Gen 15:5 Biblia spune ca Avraam va avea multi descendenti si ca numararea lor se va asemana cu numaratul stelelor de pe cer. Astazi, cercetatorii spun ca este imposibil sa numaram stelele pentru ca universul este mult prea mare. Astazi stim ca este imposibil sa reusim sa numaram descendentii lui Avraam. In prezent traiesc in lume 20.000.000 de evrei. Insa este imposibil de stiut cati au fost descendentii celor 10 triburi ale lui Israel. Istoria le-a pierdut urma in momentul in care evreii au fost fortati sa iasa din Israel de catre asirieni, in urma cu 2700 de ani. De asemenea, milioane de arabi sunt descendenti ai lui Avraam, prin Ismael. Biblia a fost corecta atunci cand a afirmat ca a-I numara pe descendentii lui Avraam este acelasi lucru cu a numara stelele cerului.


9. Viata Domnului Isus a fost cunoscuta profetului Isaia.

Pasajul din biblie Isaia 42:1-9

Scris probabil intre 701-681 iHr.

Implinita in urma cu 2000 de ani.

In Isaia 42:1-9 profetul vorbeste despreun slujitor al lui Dumnezeu care va fi asemeni unei lumini pentru neamuri si care va aduce dreptate in intreaga lume. Crestinii cred ca Domnul Isus Hristos este implinirea acestei promisiuni. Invataturile Domnului Isus au insemnatate pentru unu din trei oameni de pe aceasta planeta iar numarul celor care devin cretini creste in fiecare an.


10. Domnul Isus a spus ca vorbele Sale nu vor fi niciodata uitate.

Pasajul din Biblie Luca 21:33

Scris in jurul anului 30 dHr

Implinita chiar in acest moment

In Luca 21:33 Domnul Isus spune ca indiferent de ceea ce se va intampla in aceasta lume, cuvintele Sale nu vor fi niciodata uitate. Iata-ne la 2000 de ani distanta de acel moment iar cuvintele Sale sunt in jurul nostru. Sunt 2 miliarde de crestini in lume iar Biblia este cartea care are cea mai mare circulatie in intreaga lume. Dintre persoanele care au trait pe acest pamant la un moment dat, va puteti gandi la o alta persoana care ar fi putut declara ca vorbele sale nu vor fi niciodata uitate?
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Profetii Mesianice #17747

Cavalerii Templieri au profetit zgarie-norii si revolutiile comunisteAcum circa 900 de ani, Cavalerii Templieri (organizatie mistico-religioasa ce avea ca scop eliberarea Ierusalimului lui Iisus Hristos de sub dominatia araba) au scris o serie de profetii. Profetii care se vor indeplini la apropierea celei de a doua veniri a lui Iisus pe Pamant (conform crestinismului) sau atunci cand sfarsitul lumii va fi aproape. Ce e uimitor e faptul ca multe din aceste profetii au fost anticipate foarte corect, ceea ce inseamna ca sfarsitul lumii e deja aproape? Daca unii din vor spune ca aceste profetii sunt doar niste prostii, atunci cum se face ca ele au fost previzionate cu atata acuratete inca de acum 900 de ani?

Astazi, am sa va prezint doar un fragment din aceste profetii si o sa va convingeti si voi cata mare dreptate au avut Cavalerii Templieri.

“Atunci cand mileniul incepe, ceea ce inseamna dupa mileniu,
Pe pamant vor aparea turnuri babiloniene,
In Roma si in Bizant vor fi,
Campurile vor fi goale,
Nu va exista nicio lege, si totul va fi pe cont propriu.
Dar barbarii vor trai in oras.
Nu va fi paine suficienta pentru toti,
iar jocurile nu vor mai fi de ajuns.
Iar apoi oamenii, dimineata, vor lumina marele foc”.

Chiar daca mesajele profetice par de multe ori codate, de data aceasta se pot gasi usor referinte in realitatea inconjuratoare. Turnurile babiloniene se refera, in mod categoric, la zgarie-norii care s-au construit peste tot in lume. In afara de referinta la faptul ca in lume va exista foamete (”Nu va fi paine suficienta pentru toti”), mai exista un vers care pare sa scoata in evidenta revolutiile proletariatului de la inceputul secolului XX (“Iar apoi oamenii, dimineata, vor lumina marele foc”). Daca tinem cont de faptul ca primii zgarie-nori au aparut in America tot la inceputul secolului XX, toata aceasta profetie pare a se referi la anii 1910-1920 din istoria omenirii.

Desigur, aceasta e doar una din profetii, dar Cavalerii Templieri au facut mai multe profetii. Ceea ce uimeste insa, la ele, e acuratetea cu care au fost previzionate fapte din viitorul istoriei omenirii. Se pare ca nu doar Nostradamus era bun la profetii…
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re: Profetii Mesianice #17750

Profetiile Maya

Maya ramane in continuare o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic. O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate.

O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile.

Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012! Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens. Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie. Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi.

- Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.
- Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997.
- Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace.
- Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
- Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
- Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.

Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar.

Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor. Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.

Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.

Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. “Animal cu (oaresce) ratiune”, fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri.

Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk. Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.

In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice, astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului iar cuvantul de ordine este diversitatea. Viata trebuie sa evolueze prin forte proprii, fara dirijari cazone, sa se confrunte cu cele mai dificile situatii.

Cine invinge merita sa mearga mai departe. Chiar si razboaiele au rolul lor in programul universal. Nu sunt de dorit, in general, dar determina unitatea unei natii, planete sau chiar unei galaxii (?) si evolutia stiintifica, aducand o presiune si o urgentare sporita in acest sens. Tot ele, aduc un examen energetic major, o separare intre “baiatii buni si baietii rai” – dupa gandirea simplista americana.

Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui… atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distanele imense, pana la sorii captatori.
 • cioci
 • Avatarul lui cioci
 • Deconectat
 • Elite Member
 • Somnul ratiunii naste monstri
 • Posts: 318
 • Thank you received: 6
 • Karma: 3
Cogito ergo sum
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re: Profetii Mesianice #19001

Al Treilea Razboi Mondial incepe in noiembrie 2010?


Potrivit prezicerilor lui Nostradamus, sfarsitul anului 2010 va aduce dezastru printre oameni, declansand cel de al Treilea Razboi Mondial.

Din misterioasele catrene se intelege ca Rusia va fi implicata, asa cum era de asteptat, mai ales atunci cand vine vorba de astfel de situatii, iar in Marea Neagra va avea loc o catastrofa de origine chimica.

Astrologii si profetii au anuntat ca anul 2010 va fi unul dificil, culminand cu un conflict intre doua puteri mari. Cei care interpreteaza predictiile lui Nostradamus avertizeaza ca un lider "nemilos si insetat de sange" va conduce cu "sabie si foc".

In plus, pe langa aceasta interpretare, in pasajele respective mai apare si asa-numita "Arca de furie a Satanei", despre care se crede ca ar fi reprezentata de o posibila lansare a unei rachete balistice.

Specialistii in descifrarea scrierilor lui Nostradamus spun ca acesta ar fi prezis o serie de evenimente nefaste pentru anul 2010, printre care: inceperea celui de-al Treilea Razboi Mondial in luna noiembrie, avand la baza arme bacteriologice si chimice, iscarea unor conflicte majore intre Statele Unite ale Americii si Europa de Vest, neintelegeri grave intre Marea Britanie si Franta, posibilitatea unui conflict militar armat in peninsula Crimeea, un teribil picaj economic suferit de Europa si o catastrofa ce se va petrece in Marea Neagra, implicand substante chimice - hidrogen sulfurat.

Alte previziuni facute de astrologi sunt legate de accentuarea crizei economice si a incalzirii globale, falimentul unor mari corporatii mondiale, un posibil conflict in Asia Centrala, devastarea Rusiei din cauza unor cutremure mari, scaderea activitatii solare, apele care vor inunda sud-estul Asiei, scaderea natalitatii in Europa sau formarea unei noi uniuni ce va include Statele Unite ale Americii, tarile europene si cele din bazinul Pacificului.

Cu siguranta, cea mai importanta previziune configureaza un scenariu greu de imaginat, cu multe cataclisme ce vor avea loc pe teritoriul Americii si cu posibilitatea declansarii unui nou Razboi Mondial.

Se spune ca la data de 11 noiembrie 2010 va incepe un razboi purtat intre doua tari puternice in care numai cei care vor putea sa se ascunda in Orient sau Caucaz vor supravietui macelului. In acelasi paragraf se precizeaza ca aproximativ 50 de milioane de rusi vor muri. Desi specialistii nu au dat alte lamuriri, se poate intelege foarte clar ca una dintre cele doua tari amintite mai sus este Rusia.

Acest conflict pare a fi doar unul de "incalzire", caci nu va dura mult. Dupa incheiere lui nicidecum nu se va instala pacea. Patru regi vor incepe o batalie ce va da startul cu adevarat celui de al Treilea Razboi Mondial, atunci cand o "pasare mare" va zbura deasupra Americii, iar Satana va arunca o bomba peste poporul american.

La sfarsitul secolului trecut, un grup de specialisti au formulat si cateva predictii mai putin infricosatoare, dar care pot schimba semnificativ cursul omenirii si sunt valabile tot pentru anul 2010:

- Rusia si Belarus vor inregistra o crestere economica consistenta;
- robotii androizi vor aparea si vor fi introdusi in viata de zi cu zi;
- se vor descoperi dovezi stiintifice referitoare la existenta sufletului;
- acceleratorul de particule va da o eroare si va forma o gaura neagra artificiala;
- se vor efectua cercetari privind dezvoltarea naturii umane virtuale;
- se va interzice procesul de clonare;
- introducerea robotilor in gospodarii;
- misterul OZN-urilor va fi elucidat, iar planeta noastra va fi vizitata de catre indivizi din alte sisteme planetare.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re: Profetii Mesianice #19085

Iata o uimitoare profetie a Vangai Dimitrova - vizionara de origine bulgara- despre poporul roman:

„In bucuria acestei lumi, in Romania isi va incepe lucrarea cel promis. Mai tarziu, atunci cand va fi recunoscut de aceia care sunt drepti si alesi, se va bucura intregul Pamant de nasterea Lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Cu puterea de sus, de la Dumnezeu, el va fi daruit. Pamantul, apa, focul, ii vor veni in ajutor. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, tot ceea ce este construit pe minciuna si pe rau se va narui. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care il vor recunoaste vor fi aceia din propriul sau popor din care el a iesit. Drept rasplata, el va aduce apoi acest popor pe cea mai inalta culme a desavarsirii divine din aceasta lume. Acest popor (poporul roman) va deveni prin indreptarea sa o adevarata pilda vie pentru toate popoarele pamantului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal de fier, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu, singur il va manui.“

„Romanii sunt oameni speciali, dar nu mai cred in valorile lor si, daca mesajul le este adus de un strain, este mai bine primit decat de la unul de-al lor.”

„Eu sunt foarte mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste, care mi-a venit de Sus. Sa fie despachetata in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 si, in cel mult o luna de zile, sa fie dusa celui la care voi face referire in text. Daca nu se va putea ajunge la el, sa fie data celor din preajma sa. Sa va ajute Dumnezeu!

In bucuria acestei lumi, in Romania va veni cel promis lumii. Se va bucura intregul Pamant de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii lui, pana cand va veni ceasul sau. Cu puterea de Sus va fi daruit. Pamantul, Apa, Focul ii vor veni in ajutor. O data cu venirea lui in aceasta lume, tot ceea ce este construit pe minciuna se va narui. Toate acestea se vor petrece in anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care il vor recunoaste vor fi cei din poporul sau, poporul din care el a iesit. Drept rasplata, el va aduce acest popor pe cea mai inalta culme a desavarsirii, din intreaga lume. Acest popor va deveni o adevarata pilda pentru toate popoarele pamantului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur il va manui.”

Vanga spunea ca se roaga in permanenta la Dumnezeu. Mai spunea ca toate capacitatile sale paranormale nu sunt altceva decat un dar natural pe care ea n-a facut altceva decat s-l foloseasca spre binele celorlalti. De mica s-a obisnuit sa aiba grija de ceilalti, fara sa ceara nimic pentru sine.

Ea spunea ca „Lumea va suferi o multime de cataclisme si necazuri mari se vor abate. Se va schimba insasi constiinta oamenilor. Timpuri grele vor veni. Oamenii se vor imparti dupa credinta lor.” „Suntem martorii evenimentelor cutremuratoare ce vor modifica soarta si destinul omenirii.”
„In cosmos se va descoperi viata si deodata va deveni limpede cum a aparut viata pe Pamant.”

Vanga a prezis atacul terorist asupra Statelor Unite din data de 11 septembrie 2001, in momentul in care a spus ca "fratii"(WTC) din America vor cadea sub atacul pasarilor de otel. Clarvazatoarea a prezis si cel de al Doilea Razboi Modial, restructurarea URSS realizata de Mihail Gorbaciov, moartea printesei Diana si chiar scufundarea submarinului Kursk.

In anul 1980, Vanga a facut o profetie socanta care avea sa se implineasca dupa 20 de ani: „La sfirsitul veacului, in august 1999 sau 2000, Kursk va fi sub apa si toata lumea il va deplinge“, a spus ea atunci. Dar ceea ce a parut la acea vreme o vorba in vint a luat, dupa 20 de ani, chip de tragedie, pentru ca scufundarea submarinului nuclear rusesc „Kursk“, cu 117 oameni la bord a fost o imensa tragedie umana.

Ceretatorii rusi, care au incercat sa dezlege citeva dintre profetiile batrinei, spun ca in 1989 ea facea referire la atacurile din 11 septembrie 2001: „Teama, teama! Fratii americani cad de la inaltime, ciupiti de moarte cu ciocul de pasari de otel. Lupii ies de dupa tufis, urlind, si singe nevinovat curge in valuri“. Expertii sustin ca si numele presedintelui american Bush ar aparea in profetie pentru ca „bush“ inseamna in limba engleza „tufis“.

Doi mari lideri ai lumii si-au strans mainile (batrana facea, evident, aluzie la Mihail Gorbaciov si Ronald Reagan), dar va trebui sa treaca mult timp, va trebui sa curga multa apa pana cand va veni cel de-al Optulea. Abia acesta va aduce pentru totdeauna pacea in Lume", prevedea Vanga, in ianuarie 1988.

Oamenii de stiinta bulgari sustin ca prezicerile Vangai s-au implinit in proportie de 70-80%.

Matematicianul Mihail Holmogorov a facut o serie de calcule, din care a reiesit faptul ca aproape un milion de persoane au vizitat-o pe Vanga, in cei 55 de ani in care s-a ocupat de preziceri.

Vanga a afirmat ca cel de al Treilea Razboi Mondial va izbucni in 2010, ca rezultat al incercarilor conducatorilor a patru guverne si dupa declansarea unui conflict in Hindustan. Presedintii a patru tari (Ucraina, Estonia, Lituania si Polonia) s au deplasat in mijlocul conflictului din Georgia pentru a vedea situatia cu proprii lor ochi.

2010 - inceputul celui de-al 3-lea razboi mondial. Va incepe ca un razboi simplu, dar va continua cu arme mai intii nucleare, mai apoi si chimice. Va incepe in noiembrie 2010 si va sfirsi in noiembrie 2014.

2018 - „In anul 2018 trenurile vor zbura pe sfori ce pornesc de la Soare. Extragerea petrolului va inceta. Pamantul se va odihni“ - este o profetie a clarvazatoarei facuta in 1960.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re: Profetii Mesianice #19635Din comentariul de mai sus, Vanga, a "vazut" ca astazi, 11 noiembrie 2010 va izbucni cel de-al treilea razboi mondial. Acelasi lucru l-a notat in catrenele sale si celebrul Nostradamus, precizand ziua exacta: 11 noiembrie.

Fassss :lol:

Mayasii au prezis acum cateva sute de ani ca sfarsitul omenirii va avea loc la data de 21 decembrie 2012.

Acum, o cercetatoare italiana sustine ca Da Vinci ar fi prevestit ca sfarsitul lumii va avea loc in urma unui "potop universal", care va incepe pe 21 martie 4006 si se va incheia pe 1 noiembrie in acelasi an.

Deci... unele profetii poate s-au intamplat, insa subiectul "apocalipsei" este greu de interpretat, nu?
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Re: Profetii Mesianice #23697

Toate se vor umple de Antihrist

Sub acest generic, editurile Cartea Ortodoxa si Egumenita ne restituie unul din cele mai importante documente ale ortodoxiei, Cugetarile unei inimi smerite, text scris in secolul al XV-lea de monahul Vasile si pastrat in Biblioteca Vaticanului, de unde a fost readus la lumina in talmacirea lui Stefan Voronca.

Manuscrisul are la baza notele facute de monah in urma discutiei cu un batran ascet, vietuitor intr-una din manastirile din preajma Constantinopolului, adnotate la randul lor de traducator, care ne inlesneste astfel mai buna intelegere. Bunavointa batranului de vrednica pomenire de a-si primi ucenicii in momente de cumpana, ce prevesteau trecerea sa la Domnul, ne-a incalzit si noua inimile, intrucat dulceata si intelepciunea cuvintelor sale ne-au coplesit din prima clipa, cu atat mai mult cu cat acestea se constituie nu numai intr-un indrumar de viata duhovniceasca, ci si intr-un avertisment cutremurator privitor la venirea Antihristului.

„Omul – ne atentioneaza ascetul – va deveni atat de plin de rautate, atat de injosit ca urmare a intaratarii si stapanirii patimilor celor josnice asupra sa, atat de impietrit la inima, intunecat si cu totul epuizat de singura grija de a supravietui, incat pentru viata duhovniceasca el nu va avea nici bunavointa, nici loc in inima sa. Nu va mai ramane nici o calauza duhovniceasca, deoarece si acestia vor urma caile lumii. Bisericile lui Dumnezeu vor deveni fie goale, fie duhovniceste profanate de catre pastori nevrednici.

La apogeul acestor suferinte si al haosului din lume va aparea Antihrist. El va veni ca un facator de pace, un conducator bun si intelept, care poate aduce lumea in randuiala. Cu toate acestea, de fapt, el va fi un vrajmas al tuturor, un urator a tot ceea ce este bun, un tiran si un facator de rau, un distrugator a toate; asemenea lui, lumea n-a vazut pe nimeni niciodata si nici nu va vedea vreodata.

Fiecare persoana va fi pecetluita; fiecare amanunt sau element al muncii sale si al vietii acesteia, ba si fiecare cuvant, fiecare miscare a facultatilor mintale va fi sub supraveghere neincetata, astfel incat ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teama ca nu cumva infatisarea fetei sa reflecte fara voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducatorului lumii, adica a Antihristului. Toata lumea va purta „masti de piatra”. Toata munca, fiecare metru patrat de pamant, fiecare bob de grau va fi sub controlul lui Antihrist.

Vor fi dezastre naturale: valuri chinuitoare de caldura vor alterna cu perioade de ger aspru, seceta cu inundatiile; tornade si furtuni cumplite vor pricinui distrugeri inspaimantatoare; eruptii vulcanice, cutremure si boli intre oameni, animale si plante; toate acestea vor fi atat de ingrozitoare, incat ii vor duce pe oameni la disperare. Pamantul, nemaiprimindu-si binecuvantarea pentru a da roade, va fi lovit de foamete ingrozitoare, si astfel se va saraci cu totul. Si numai celor care au primit pecetea Fiarei, adica a Satanei, li se va ingadui sa existe pentru o vreme, desi in cele mai slugarnice si josnice conditii de saracie totala si dispret pentru demnitatea umana, pe care omul a primit-o de la Facatorul sau.

Toate se umplu de Antihrist: pamantul, marea, aerul. Toate se vor face cu singurul scop de a inlatura cu totul numele lui Hristos din inima omului. Aceasta va fi cu adevarat o imparatie draceasca pe pamant. Vor veni nenorociri cum n-au mai fost, un timp de agonie intensa nu numai pe pamant, ci in tot universul, caci ele [stihiile] sunt impreunate intr-un singur plan al creatiei, iar tot acest univers urmeaza sa piara pentru ca, dupa aceasta, sa poata fi imbracat in nestricaciune, in statornicie, in vesnicie, dupa cuvintele Apostolului: Caci trebuie ca acest trup stricacios sa se imbrace in nestricaciune (I Cor. 15: 53)”.


Este exact ceea ce pregateste intens SISTEMUL in aceasta perioada prin: eGuvernare, internetul obiectelor, documentele cu cip. :huh:
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Profetii Mesianice #26335

National Geographic: Se adeveresc profetiile Maya pe 21.12.2012? (partea I - Video)

Postul de televiziune National Geographic a difuzat un film documentar impresionant referitor la profetiile civilizatiei Maya despre sfarsitul calendarului lor, din 21 decembrie 2012. Oamenii de stiinta au dezvaluit amanunte uimitoare privind vechiul orasul mayas Chichen Itza sau alinierea corpurilor ceresti.

O descoperire neasteptata dezvaluie ca Terra a trecut printr-un eveniment catastrofal, pe care am putea fi sortiti sa-l retraim... Ar putea fi aceasta o baza stiintifica pentru data anticipata de astronomii mayasi acum mii de ani? se intreaba National Geographic.

https://www.ziare.com/magazin/inedit/national-geographic-se-adeveresc-profetiile-maya-despre-21-decembrie-2012-video-i-1145170

National Geographic: Se adeveresc profetiile Maya pe 21.12.2012? (partea II - Video)

Oamenii de stiinta au gasit marturii uimitoare in Codicele mayas de la Dresda, dar si la ghetarul Quelccaya din Anzii peruani, care vorbesc despre profetiile civilizatiei Maya privind sfarsitul calendarului din 21 decembrie 2012, intr-un film documentar de exceptie, realizat de National Geographic.

https://www.ziare.com/magazin/inedit/national-geographic-se-adeveresc-profetiile-maya-pe-21-12-2012-partea-a-ii-a-video-1145171
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16143
 • Thank you received: 5260
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Profetii Mesianice #26343

Maaaaaaaama cate fasssss-uri (vorba ta Daniele) au dat cel putin prezicerile lui Nostradamus pe care le-ai prezentat aici! ;) Probabil ca adeptii lui Nostradamus si mai ales, interpretii, au rezolvat problema! Multa sanatate si... Doamne-ajuta!
 • ihdsimmeu
 • Avatarul lui ihdsimmeu
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • Ţarcurile au premers lagarelor! Iubesc libertatea!
 • Posts: 3639
 • Thank you received: 558
 • Karma: 17
Tot ce vreti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel...Matei 7:12
Doamne...ajuta-ma ca azi, sa fiu mai aproape de Tine decat ieri si maine (daca mai e o zi pentru mine) mai aproape decat azi! AMIN!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re: Rasp: Profetii Mesianice #26347

hmm... ce e "fasssss" de ai scris de 2x ?
 • simpluxgreu
 • Avatarul lui simpluxgreu
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • daniel17xro
 • Posts: 547
 • Thank you received: 94
 • Karma: 5
Nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.