Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Creşterea naturală a imunităţii cu celule stem vegetale

Creşterea naturală a imunităţii cu celule stem vegetale #47485

Creşterea naturală a imunităţii cu celule stem vegetale

62128105.jpg


Sistemul imunitar este un sistem de apărare corporală extrem de complex, care, de obicei, răspunde la o invazie a unei forţe străine ce prezintă un pericol pentru sănătatea umană.

Cuprinde organe, limfocite, macrofage şi molecule care sunt implicate în activarea răspunsului imun, al cărui scop este distrugerea sau suprimarea răspândirii agenţilor patogeni. Sistemul imunitar este împărţit în două - imunitate naturală şi dobândită. Avem un sistem imunitar natural de la naştere care răspunde instantaneu la agenţi patogeni şi aceasta este o reacţie inflamatorie, exprimată prin creşterea temperaturii corpului pentru a ucide viruşii. Membranele mucoase cu ajutorul secreţiilor în exces, încearcă să scape de germeni. Slăbiciunea caracteristică perioadei bolii îţi permite să nu pierzi energia valoroasă cu altceva decât cu creşterea imunităţii. Molecula Vieţii sunt capsule antioxidante care ajută la protejarea organismului de efectele negative ale radicalilor liberi. Complexul unic Matuzalem, brevetat, numit Molecula Vieţii conţine cele mai eficiente extracte de arbore de ceai şi struguri, completate cu vitamina C şi vitamine din grupa B, care, împreună cu utilizarea regulată, ajuta la întărirea inimii şi vaselor de sânge, a metabolismului, a protejării celulelor nervoase şi a creşterii sistemului imunitar.

Ce este Matuzalem – Molecula Vieţii?

Matuzalem este un antioxidant care oferă corpului un echilibru perfect. Astfel, sistemul imunitar creşte, împiedicând acumularea substanţelor toxice în organism. Molecula Vieţii lupta împotriva agenţilor patogeni şi a pericolelor din mediu. Datorită faptului că Matuzalem este un puternic energizant, capsula este recomandat a fi luată dimineaţa la micul dejun, sau pâna în ora prânzului. Astfel, poţi evita insomnia. În timpul tratamentului poate apărea o uşoară indigestie, deoarece organismul începe să excreteze substanţele toxice prin materii fecale şi urina. Odată ce organismul a fost curăţat, vei deveni mai sensibil, în sensul că vei simţi imediat toxinele acumulate.

Viața oricărui organism pe toată durata existenței sale este un lanț de reacții redox. Aceste procese asigură funcționarea completă a tuturor sistemelor sale, cum ar fi imunitatea, digestia și activitatea nervoasă. Radicalii liberi sunt capabili de degradarea substanțelor necesare organismului - lipide, aminoacizi și carbohidrați. Un pericol deosebit este proprietatea radicalilor liberi de a afecta negativ structura ADN-ului, rezultând o reacție în lanț sub formă de reproducere a ADN-ului deteriorat în celulă, contribuind la distrugerea sa treptată. Această caracteristică este adesea cauza unor boli precum: ateroscleroza, neoplasme maligne, boli de inimă, accident vascular cerebral, îmbătrânirea precoce a corpului.
  • Mona si Dan
  • Avatarul lui Mona si Dan
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Posts: 6749
  • Thank you received: 732
  • Karma: 15
" Daca batranetea ar putea si tineretea ar stii ..."
Noi, Mona si Dan ne bucuram de solidaritatea noastra, a tuturor forumistilor. Aveti admiratia noastra !
Fiind aici, simtim prietenia voastra.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.