Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Promotori ai implantului stem-cells

Promotori ai implantului stem-cells #4180

WOW, astazi am descoperit pe un site celebru care intr-un fel confirma ideea ca medicii, promotorii si cercetatorii din domeniul medicinei regenerative, abuzeaza de speranta noastra intr-o recuperare neuro-motoare a functiilor afectate de o boala degenerativa sau dobandita in urma unui accident... tetra sau paraplegie.

In loc sa micsoreze preturile practicate pentru un implant cu celule stem adulte, aici ma refer exclusiv la cazul celor din Germania - XCell-Center, acestia, fata de 2007, au pus in plus cel putin 1000 euro la factura totala pentru un tratament... au complicat sistemul de programare prin introducerea unor noi analize medicale - HIV/SIDA, formulare de completat, etc... nu dau un raspuns concret la sansele de recuperare de dupa implant, specifica insa clar ca este un tratament experimental, nedecontat de catre casele de sanatate, cu rezultate de 'imbunatatire' :huh: a starii generale... faptul ca pe site-ul lor sunt prezentate aceleasi cazuri vechi, neactualizate, da de gandit... cel putin mie personal care am fost acolo pentru o asemenea procedura.

Acum revin la ideea de baza, cea pentru care am deschis acest subiect. Pentru contact pe pagina lor de net... cei din conducerea respectivului Institut au pus pentru Romania pe Constantin Radulescu, acelasi om care acum 2 ani a fost insotitorul meu in Germania, repet: INSOTITOR; o persoana 'saritoare si buna' la prima vedere dar care s-a dovedit intre timp un foarte mare profitor al acestei clauze... pthiuuuu Satana!, nu de pe urma mea atat de mult (am observat fatarnicia lui la timp)... cat de pe alti bieti nestiutori care manati de zelul lor de a se face bine, de a nadajdui intr-o cat de cat recuperare in urma unui astfel de implant, il contactau direct prin formularul de email afisat de clinica.

Dupa ce am revenit in tara, eufocic la gandul unei recuparari, am creat un site XCell-Center Romania (inchis in 2009) cu toate datele necesare pentru prezentarea tratamentului si a facilitatilor de contact.. intre timp am adaugat si o rubrica cu pacienti care au fost acolo pentru implant cu celule stem, celule adulte prelevate din maduva osoasa din zona iliaca (osul lat al bazinului). In scurt timp, respectiv 3-4 luni dupa ce efectiv l-am dus pe Radulescu la Institutul din Koln, acesta fiind pentru mine prezentat de catre o cunostinta comuna din Pitesti, ca translator si insotitor in timpul calatoriei - vorbeste germana si maghiara... a lucrat ca agent comercial in Vest, intrezarind posibilitatea unor castiguri de pe seama unor "cazuri noi" a insistat pe langa conducerea respectivului centru sa reprezinte interesele acestuia in cooptarea de cazuri proaspete care sa aduca profit, in nestiinta lor de beneficiari ai unui implant, ambelor tabere, ajutandu-se in prima faza de pagina web deschisa de mine.

Ce a urmat? Destule... telefoane, mesaje si reprosuri la adresa acestuia, de parca eram eu vinovat de meschinaria lui... Cum? Simplu!... contacta oamenii care scriau pentru o programare la respectivul Institut, venea la ei acasa, le cerea toate actele lor medicale si pretindea 300 euro drept accont pentru un tratament cu celule, spunand ca respectivii bani vor fi scazuti din costul implantului... asta in prima faza, atunci la inceput. Intre timp a evoluat in tainele minciunilor si trimitea prin posta sau inmana personal solicitantilor, documente false cu contul si datele lui trecute in locul celor de la XCell-Center (detin un asemenea act), apoi a trecut la o alta etapa... intrand in elita escrocilor cu acte false, se inarma cu reviste, brosuri si alte materiale puse in mod gratuit de clinica in sala de asteptare pentru o mai buna informare a vizitatorilor, se autodefinea cadru medical sau mare scula de cercetator, in puii lu' Magda, e un semianalfabet pe romaneste... si in cardasie cu alti asemenea de teapa lui, prezenta carte de vizita si sediu la o ruda de-a lui in Bucuresti, un fost securist... se lauda cu relatii sus puse in Romania... de unde bre, ca a crescut intr-un azil in Valcea iar in Ungaria locuieste impreuna cu sotia si 2 copii intr-o casa veche, paremi-se cu o singura camera locuibila. In fine... nu aici doream sa ajung cu relatarea acestui subiect.

Deci revin... suma de 300 euro acum erau ceruti in "mod oficial" pe unn document scanat cu datele clinicii, dar fara vreo stampila, drept "cheltuieli cu programarea"... si specifica ca acontul nu facea parte din tratament...

Ufff, aici vroiam sa ajung din momentul deschiderii topicului, dar am detaliat pentru voi, pentru a vedea ca asemenea prestatii le au si alti asa zisi 'bunavoitori'... infirmi sau doar simplii escroci/sarlatani, nu-mi mai gasesc diminutivele insusirii lor acum... "mama lor..." ca sa-l paragrafez pe Adi.

Atasez un link acum https://sci.rutgers.edu/forum/showthread.php?t=80405&page=3 care demonstreaza ca musiu C.R nu e singular in a cere... acelasi lucru a invatat sau au pus in aplicare si altii... fratilor, oameni buni... fac un apel la cei care citesc postul meu, nu trebuie sa dati nici un ban inainte pentru programare...

ATENTIE! Nu exista evolutie instantanee, progresul nu poate avea loc intr-un moment, este de fapt un proces continuu, o serie de pasi catre viitor. De pe urma clientilor, respectivul institut a deschis o noua si ultramoderna clinica in Dusserdolf... spor in cercetare, ca rezultate pe subiecti umani sunt minore.

Ca nota de final, rog pe cei care au fost contactati de acest personaj dubios... sa confirme spusele mele. Sunt useri activi din acest forum care au trecut prin aceste momente, parol!

Astept reactia voastra:huh:
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16133
 • Thank you received: 5254
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel. Motiv: edit
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Promotori ai implantului stem-cells #4834

Am avut si eu contact cu acest domn Radulescu, insa felul in care mi-a vorbit si faptul ca tot imi baga in fata cateva hartii si dosare ale unor cazuri care au facut implant in Germania, m-a facut sa devin mai prudent in a continua legatura cu dansul. Nu stie nimic despre boli in general, mi s-a parut prea insistent si se lauda cu foarte multe relatii in Romania, asa ca am incetat colaborarea cu el. Vad ca am facut bine, dupa ce am citit postul lui ''daniel'' :huh:
 • zurly
 • Avatarul lui zurly
 • Deconectat
 • Elite Member
 • good boy
 • Posts: 232
 • Thank you received: 20
 • Karma: 4
Realitatea e ruina unui vis
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Promotori ai implantului stem-cells #4852

Caz unic la Brăila: "Omorât" de sistem, ţinut în viaţă de dragostea părintească
În urmă cu cinci ani, Dan Dăncilă era un tânăr care avea toată viaţa înainte. Astăzi nu poate respira fără ajutorul aparatelor instalate în propriul apartament
În urmă cu cinci ani, Dan Dăncilă era un tânăr care avea toată viaţa înainte. Astăzi nu poate respira fără ajutorul aparatelor instalate în propriul apartament
23/02/2009
de Florentin Coman
+a | -a
O familie din Brăila se luptă de cinci ani să-şi ţină în viaţă fiul grav rănit într-un accident rutier. Pentru că sistemul sanitar în România nu este pregătit să facă faţă unor astfel de cazuri, părinţii au amenajat în propria locuinţă o adevărată secţie de terapie intensivă.

Sublim exemplu de dragoste părintească la Brăila, unde o familie se luptă de cinci ani să-şi ţină în viaţă fiul adus în stare vegetativă de un accident rutier. Părinţii lui Dan Dăncilă, un tânăr în vârstă de 37 de ani, îi sunt, în adevăratul sens al cuvântului, îngeri păzitori. Mama şi tatăl, ajutaţi de un unchi, l-au vegheat doi ani şi jumătate în spitalele din Constanţa şi din Bucureşti, iar când au realizat că lipsurile sistemului sanitar românesc îi dau prea puţine şanse de recuperare, au decis să ia pe cont propriu dificila misiune de a-şi îngriji copilul până la capăt.

Pentru a reuşi, i-au amenajat tânărului în camera lui o adevărată secţie de terapie intensivă privată, probabil unica de acest fel din România. Nu lipseşte nimic din ce este necesar: aparatura cu ajutorul căreia respiră bolnavul, monitorul care îi arată semnele vitale, staţia de oxigen, rafturi întregi cu consumabile, pansamente, filtre, sonde. Lângă toate acestea, nădejdea că Dumnezeu îi este permanent alături lui Dan răzbate din numeroasele icoane de pe pereţi.

MILIŢIANUL FĂRĂ SUFLET
Calvarul familiei Dăncilă a început într-o zi de iunie din 2004, atunci când un poliţist a venit să anunţe o veste teribilă. A făcut-o brutal, fără tact, aruncând-o în braţele deznădejdii pe mama lui Dan. "Era duminică dimineaţă, pe 27 iunie 2004, iar un miliţian, că nu pot să-i zic altfel, m-a chemat la poartă şi m-a întrebat: «Aveţi un fiu?». «Da!», i-am răspuns. «E mort!», mi-a spus el, pur şi simplu, fără nici un fel de menajamente. Am rămas împietrită, n-am avut nici o reacţie. Dumnezeu îţi dă atâta pu­tere, încât în clipele alea eşti stană de piatră, abia după aceea începi să conştientizezi ce se întâmplă", ne-a povestit doamna Dăncilă.

Ulterior, ea avea să afle că fiul său, rănit grav într-un accident de circulaţie pe litoral, trăieşte totuşi şi e internat la un spital din Constanţa. Ajunsă într-un suflet acolo, a avut un nou şoc când tânăra doctoriţă rezidentă care se ocupa de Dan i-a răspuns, după ce a întrebat-o de starea lui, că situaţia e gravă şi că "decât o legumă, mai bine deloc". "Nu e admis, pentru un medic care a depus jurământul lui Hipocrate, să spună aşa ceva. I-am replicat că, legumă-nelegumă, e copilul meu şi n-o să-mi pierd nici o clipă speranţa că Dumnezeu îi va da puterea să reziste", ne-a povestit mama lui Dan.

După două luni, rănitul a fost transferat la un spital din Bucureşti, iar evoluţia lui părea tot mai bună. Dar calvarul era departe de a se termina. "Eram pe punctul de a-l externa când, într-o dimineaţă, la schimbul de tură a făcut un stop cardiac. De vină a fost neglijenţa persona­lului medical, am constatat eu tacit, fără să acuz pe nimeni. Am tăcut ca să fiu lăsată să stau lângă băiatul meu.

Consecinţa stopului cardio-respirator a fost că, la resuscitare, stomacul s-a rupt şi a făcut peritonită. Tratamentul care a urmat a făcut ca, după 20 de zile, să intervină un accident vascular cerebral masiv care l-a adus în starea de acum", ne-a spus doamna Dăncilă.

EXPERIENŢA DIN CHINA
După aproape un an de la producerea accidentului, părinţii au sperat la un miracol când l-au dus pe Dan în China pentru un implant de celule stem. Au crezut că această tehnologie revoluţionară le va scoate băiatul din comă, dar s-au înşelat. "Rezultatul a fost egal cu zero, nu s-a văzut nici o ameliorare. De fapt, din grupul care a plecat din România o dată cu noi, nu am auzit să fi avut efect la cineva. Cred că, deocamdată, până când o să mai evolueze tehnologia, chestiunea asta cu implantul de stem în China este doar o reclamă şi atât", e de părere mama lui Dan.

Pentru a ajunge tocmai în Asia, familia a vândut casa pe care Dan, absolvent al unei facultăţi de inginerie, reuşise să şi-o achiziţioneze înainte de a se întâmpla nenorocirea. În total, deplasarea şi intervenţia chirurgicală au costat 70.000 euro.

Experienţa din China a avut totuşi şi părţi bune. Acolo, mama lui Dan a văzut un sistem sanitar total diferit de cel din România. "Grija pentru pacient este maximă. La cea mai mică problemă intervenea o asistentă. Fie se temeau să nu-şi piardă locul de muncă, fie îşi făceau, pur şi simplu, meseria cu pasiune, ceva era diferit acolo faţă de aici.

În spitalele din Ro­mâ­nia am asistat la scene incredibile. O asistentă mustrată de un medic, pentru că nu îşi făcea treaba cum trebuie, îi spunea unei colege pe un ton răzbunător: «Lasă că bolnavul rămâne cu mine la Terapie şi, dacă până mâine dimi­neaţă nu mai trăieşte nu răspund eu, răspunde doctorul, nu?». E multă nepăsare în spitalele noastre, multă lipsă de interes pentru oamenii care ajung acolo, pentru că suferă şi au nevoie de ajutor. Probabil că salariile mici sunt de vină pentru această insensibilitate", consideră doam­na Dăncilă.

La rândul său, Laurenţiu Bu­nea, unchiul lui Dan, spune că, uneori, ceea ce se întâmplă în secţiile de Terapie Intensivă este echivalent cu crima. "Unii asistenţi dorm toată noaptea în loc să vegheze pacienţii. După ora 12:00 nu mai este nimeni acolo ca să intervină imediat dacă se întâmplă ceva. Am văzut si­tu­aţii când oamenii au murit cu zile, fiindcă s-a intervenit prea târziu sau cu prea mult dezinteres. Probabil că situaţia s-ar schimba dacă pe aceste secţii s-ar monta camere de suprave­ghe­re, astfel încât personalul de pe tură să poa­tă fi tras la răspundere în caz de culpă medic­ală".

Atât mama lui Dan, cât şi unchiul său admit însă că nu toţi medicii sau asistenţii trebuie blamaţi. "Depinde de fiecare cu câtă dăruire practică această meserie nobilă. Am asistat la nenumărate situaţii când medicii au făcut adevărate minuni. În special cei de la Urgenţe sunt de apreciat pentru felul cum se luptă să salveze viaţa semenilor", spune brăileanca.

Putere izvorâtă din credinţa-n Dumnezeu
În prezent, părinţii şi unchiul lui Dan, ajutaţi de sora acestuia şi de o fundaţie de binefacere din Germania, fac tot ce-i omeneşte posibil pentru a-l salva pe Dan din ghearele morţii. Germanii, reprezentanţi ai unui cult religios, au aflat de cazul tânărului de pe vremea când era internat la Bucureşti, iar acum trimit pe­riodic consumabile pentru aparatura care îl ţine în viaţă.

Zi şi noapte, mama, tatăl şi un­chiul îi sunt alături, reglând aparatele, schimbând lenjeria sau doar mângâindu-l pe bolnav şi vorbindu-i cu căldură, ca şi cum i-ar putea auzi. Când au nevoie de sprijin, ape­lează la câţiva medici specialişti din oraş, care intervin benevol ori de câte ori pacientul aflat în comă are probleme oftalmologice sau dermatologice.

În camera unde este amenajată mica secţie de terapie domneşte o cură­ţenie exemplară, iar în aerul din jurul patului pe care zace bolnavul pluteşte un sentiment de grijă şi dragoste părintească. "Dacă n-aş fi avut posibilitatea şi tăria să stau pe holurile spitalelor doi ani şi jumătate, Dan n-ar mai fi existat. Acum îi mulţumesc lui Dumnezeu că-mi dă posibilitatea de a-i mân­gâia tălpile calde şi de a i le săruta în fiecare seară", mărturiseşte mama tânărului.

Fami­lia lui Dan nu cere ajutorul nimănui pentru a-şi putea îndeplini dificila misiune. Înainte de accident, situaţia materială le permitea un trai îndestulat. Acum, toate resursele sunt direcţionate către salvarea băiatului. "Am muncit mult, toată viaţa, pentru a ne împlini pe plan material", spune mama lui Dan, de profesie medic veterinar. "Poate Dumnezeu ne-a dat aceşti bani pentru ca acum să-l putem salva pe Dan", adaugă femeia cu o voce limpede din care răzbate hotărârea de a merge până la capăt, orice ar fi.
 • niculae67
 • Avatarul lui niculae67
 • Deconectat
 • Junior Member
 • Totul este trecator in viata,sa ne bucuram de EA
 • Posts: 34
 • Karma: 0
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Promotori ai implantului stem-cells #10660

Offf, ce lume rea... parsiva si pusa pe proifit, pe spinarea bolnavilor si a familiilor acestora. Oameni fara caracter, bun simt si responsabilitate, haiini si rai :(

Revin la mai vechea cunostinta C. Radulescu, care prin metode specifice escrocilor ajunge sa trimita in numele Institutului XCell-Center invitatii si facturi pro-forma celor care apeleaza la el pentru o programare la respectiva institutie in vederea efectuarii unui implant autolog cu celule stem. Respectivul, dupa ce ca este cum este, nici un fals nu stie sa faca corect (de fapt nu el, ca are neuronul inactiv si nici cunostinte informatice nu are)...

Spun toate acestea pentru ca m-am saturat sa tot dau informatii si detalii cu privire la metoda prin care acest individ isi insuseste bani nemunciti, stransi cu eforturi de familia celui care solicita interventia la centrul XCell-Center, fapt ce ma determina sa postez 2 modele de FACTURI editate de acest personaj mai mult decat dubios... in care solicita o suma nereala si in care isi introduce propriul cont bancar... si una in care specifica un comision de consiliere.

:ohmy:
:ohmy:
Atentie sporita oameniu buni! Prost nu este cel care cere, ci cel care da! Sper sa se autosesizeze cineva si sa dea cu justitia in practicile si metodele de frauda practicate de Radulescu Constantin.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16133
 • Thank you received: 5254
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Promotori ai implantului stem-cells #10662

Din pacate e plina lumea asta de sarlatani .Rupesea-ri gatul sa vada prin ce trecem .:woohoo:
 • adi chicago
 • Avatarul lui adi chicago
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • Dum spiro ,spero
 • Posts: 2545
 • Thank you received: 64
 • Karma: 17
never give up hope
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Promotori ai implantului stem-cells #16530

Dragi membri si vizitatori ,
am intrat pe situl clinicii din Germania <XCell-Center> . Am incercat sa-i contactez si am fost indrumat sa iau legatura cu d-na Olga. Dansa e de origine romana si locuieste in Germania . I prezent dansa este intermediar intre clinica mai sus amintita si posibilii pacienti din Romania.
A fost destul de amabila cand am contactat-o , iar in cel mai scurt timp am primit pe email formulare si forme premergatoare tratamentului.
Eu insa i-am cerut sa-mi prezinte cazuri de pacienti care au facut tratament la clinica si au avut rezultate. Precizez faptul ca nu ma asteptam , ca a doua zi dupa implant sa pot alerga ...... dar ceva rezultate ar trebui sa fie ?!
La inceput mi-a servit un raspuns evaziv iar ulterior e devenit agresiva .....chiar impertinenta .
Concluzia e ca daca aveti bani multi puteti incerca un tratament , dar daca sunteti nevoiti sa vindeti bunuri mobile sau imobile , credite , etc......nu va grabiti , nu cred ca e momentul ?!
Precizez numarul de telefon al doamnei intermediar : D-na Olga - 00492113805225 .
Puteti suna pentru a va convinge ca nu nimic clar si concret !

Multa bafta !
 • cosmin0040
 • Avatarul lui cosmin0040
 • Deconectat
 • New Member
 • Posts: 19
 • Karma: 0
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Promotori ai implantului stem-cells #16547

Cam asa este peste tot Cosmine, daca intrebi de cazuri asemanatoare ce rezultate au dupa tratamentul cu celule stem, se blocheaza toti... o dau pe "vezi ca.." sau stii, sunt mai multi factori.." etc. Abureala si explicatii puerile pentru fiecare viitor client, daca pica in plasa bine, daca este doocumentat si pune intrebari directe, pe problema, o dau la intors.

Aceasta metoda este utilizata de catre toti promotorii acestor "terapii cu celule stem" din lumea intreaga. Banul primeaza inaintea sanatatii, in cazul acesteia din urma "ameliorarea" bolii sau a evolutiei/stoparii fiecarui pacient este lasat in voia Domnului. Dintr-un RMN si analize ale sangelui nu au cum sa-si dea seama daca afectiunea pentru care soliciti implant cu celule stem este tratabila si aici ma refer la vindecare. Nu... ei iti repeta obsesiv ca "ceva ameliorari" vei avea, de parca ~10.000 euro ii gasesti la tomberon si esti dispus sa-i dai pentru ca ei sa poata continua sa finanteze cladiri noi, dotari, confort, salarii, promovare si consilieri de imagine :(

Unde se poate se poate, dar ca sa generalizezi tratamentul la toate bolile mi se pare o aberatie si lipsa de respect fata de semeni...

Cati pacienti nemti au? Cate cazuri au rezultate de minimum 40-50%? De ce nu sunt recunoscuti de catre Casa de Sanatate din Germania? De ce nu accepta decontarea cheltuielilor prin formularul E112? Daca este o "terapie revolutionara" buna la orice, de ce un ministru de acolo, imobilizat in scaun nu s-a tratat/vindecat dupa un asemenea tratament?
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16133
 • Thank you received: 5254
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Promotori ai implantului stem-cells #21110

Este oficial, D-na Olga Grube a subscris in pagina 2 din comentarii:

"Buna ziua Doamnelor si Domnilor,

Vä rog sä scoateti numele meu de Contact de la Xcell-Center GmbH din Germania, fiindcä nu mai lucrez acolo de 3 luni.

Ministerul Sänätätii din Germania a clasificat puctiunea lombarä cu celula stem ca periculoasä!!! Si acuma se face numai tratamenutl in venä, care nici nu ajutä!

Cu repsect,"


... A revenit ca persoana de contact pe site-ul lor musiu Radulescu :( Nasol... cine a luat legatura cu acest personaj, il invit sa posteze in acest forum relatari din discutia avuta cu el.

Curaj si spor in demascarea "promotorilor" care isi iau comisione pe seama disperarii si a dorintei oamenilor de a se trata in acest centru, XCell.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16133
 • Thank you received: 5254
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Re:Promotori ai implantului stem-cells #21528

XCell-Center a fost INCHIS!


Link :whistle:
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16133
 • Thank you received: 5254
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.