Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Adaptare auto EMC

Adaptare auto EMC #32991

Oameni buni, sunt nou pe aici, nustiu exact unde o sa apara mesajul meu dar macar incerc probabil o sa primesc un raspuns. Eu am amiotrofie musculara, o forma putin mai usoara fata de distrofie musculara. Tot caut de ceva timp si vreau sa cred ca nu este imposibil ca eu sa conduc o masina, am 19 ani si sper sa nu ajung la 50 si sa nu fac nimic in viata, din cate am gasit eu pe internet exista un "sistem" EMC care te poate ajuta foarte usor sa conduci o masina, din pacate nu-i stiu pretul si nici alte detalii importante (as fi recunoscator daca cineva m-ar putea ajuta cu ceva informatii), cat despre permisul de conducere habar nu am nimic, am tot cautat daca as putea urma asa ceva in Romania si am gasit dar din cate mi-am dat seama nu e pentru mine deoarece nu am conditie fizica excelenta ca sa pot utiliza masinile din Romania adaptate pentru persoanele cu dizabilitati, o alta intrebare ar fi daca orele de condus si examenul se poate face doar pe masinile scolilor sau pot utiliza de exemplu viitoarea mea masina adaptata(sper)
Ultima editare: by daniel. Motiv: edit subiect
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Adaptare auto EMC #32997

Salut,

Faci referire la acest sistem banuiesc EMC adaptive equipment cu diferite optiuni de control...sau EMC Touchpad and Joystic Driving Systems

Despre obtinerea permisului gasesti destule informatii AICI, iar de o scoala de soferi adaptata nevoilor tale, aproape de zona ta, gasesti in Timisoara.

Scoala de soferi Astradriving
Adresa: Bd. Iuliu Maniu nr.38, Timisoara
Telefon: 0256 454 549 / 0728 933 998
Website: www.astradriving.ro

ASTRADRIVING ofera cursuri de pregatire pentru categoriile A si B, pune la dispozitia elevilor autoturisme moderne cu instructori experimentati, calmi si amabili, si calculatoare pentru rezolvarea chestionare auto dupa modelul celor de la politie. Dispunem si de un autoturism cu cutie automata, care poate fi folosit inclusiv de persoanele cu handicap locomotor.

Tarife si informatii pentru Categoria B
Pret: 700.00 RON
Masini disponobile: Renault Clio 3, Dacia Logan 1.4MPi, Dacia Logan 1.5dCi
Alte informatii: Ocazional pot apare oferte de reducere de pret.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16133
  • Thank you received: 5254
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Adaptare auto EMC #32999

Multumesc pentru informatii, am de gand sa sun la scoala respectiva.
Dar mare mi-ar fi mirarea daca ar exista in Romania o masina cu acel sistem EMC pe care sa urmezi cursrile, atunci m-as putea mandri cu tara mea.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.