Teddy PendergrassCantaretul va ramane un simbol al muzicii soul si R&B din anii '70 si '80, dar si al luptei persoanelor cu dizabilitati pentru o viata normala, dupa ce si-a petrecut ultimii 28 de ani din viata imobilizat intr-un scaun cu rotile, in urma unui accident de masina, insa paralizia nu l-a impiedicat sa-si continue cariera muzicala.

Pendergrass a devenit celebru cu formatia Harold Melvin & the Blue Notes, cunoscuta pentru hit-urile I Miss You si If You Don't Know Me by Now. Cantaretul si-a inceput cariera solo in 1975, punand bazele unei noi ere a muzicii R&B, cu melodii precum Love T.K.O., I Don't Love You Anymore si Turn Off the Lights.

{googleads}Legenda muzicii soul si R&B, Teddy Pendergrass, s-a stins din viata miercuri, 13 ianuarie 2010, la 59 de ani, in Philadelphia. Pendergrass se operase, in urma cu cateva luni, de cancer la colon, insa recuperarea a fost extrem de dificila si organismul sau a cedat, in cele din urma, a anuntat fiul cantaretului, Teddy Pendergrass II.

Teddy Pendergrass: "Nu conteaza cum cazi, ci cum stii sa te ridici"

R.I.P. Teddy!

Mai multe informatii in forum.

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Prin accesarea acestui site, ești de acord cu faptul că folosim cookies .