Galerie foto

Click aici pentru Galeria Foto!

Concurs foto: Portret de vara

portret-de-varaIn perioada 01 iulie - 30 septembrie 2012 vom desfasura un nou Concurs Foto pe Site, Forum, Facebook, organizat si sponsorizat de ProStemCell.ro

Tema concursului: PORTRET DE VARA

Este vara, este perioada plecarilor, a calatoriilor, a relaxarii. Dorim sa surprindeti in imaginile voastre expresii sugestive, trasaturi si detalii interesante ale persoanelor fotografiate. Pot fi inscrise in Concurs si imagini deja postate in forum, cu voi.

Castigatori concurs foto "Magia Zapezii"

Castigatori concurs foto "Magia Zapezii"Concursul foto "Magia Zapezii" s-a incheiat!

Concursul organizat de ProStemCell in perioada 11 Decembrie 2010 – 10 Ianuarie 2011 s-a incheiat.

Dorim in primul rand sa multumim, tuturor celor care si-au facut timp sa participe si nu uitati, in curand va vom invita la un nou concurs !

Top final in urma votului public:

Clasamentul complet, cu voturi, este mai jos, iar galeria cu toate fotografiile, este aici!

Concurs foto - Magia Zapezii

Concursul cu premii - MAGIA ZAPEZII

1. Concursul cu premii

PRO STEM CELL (in continuare: "Organizator"), in vederea popularizarii informatiilor oferite pe website-ul sau www.prostemcell.ro , precum si pentru favorizarea abonarii gratuite la buletinul informativ, organizeaza un concurs cu premii (in cele ce urmeaza: "Concursul foto – Magia Zapezii"), pentru persoanele care pe parcursul duratei Concursului, participa cu o fotografie pe tema "Magia Zapezii" in Galerie Foto, sau se inregistreaza pe site (in cele ce urmeaza: "Utilizator").

2. Durata Concursului

2.1. Concursul cu premii dureaza din 11 decembrie 2010 pana in 10 ianuarie 2011.

Castigatori concurs "Fii Activ, Implica-te!"

Concursul FII ACTIV, IMPLICA-TE! s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Locul 1 - Mitu Rodica cu lucrarea In mintea unei tinere de 20 de ani
Premiul castigat este un minilaptop Acer eMachined;

Locul 2 - Bencze Marta Iozefina cu lucrarea Aleg DIZABILITATEA si nu IGNORANTA
Premiul castigat este o Camera video Tochiba Camileo P30;

Locul 3 - Girada Marius cu lucrarea Dorinta de a face cat mai mult
Premiul castigat este un Monitor LCD Philips 201E1SB;

In mintea unei tinere de 20 de ani

In mintea unei tinere de 20 de aniO camera pictata in verde, 7 fotografii lipite pe un colt de perete, multe carti citite si recitite.. 9687243 de ganduri ratacite.. miros ademenitor de ciocolata calda cu scortisoara, mii de picaturi de ploaie pe pervaz- le ascult, imi place ce aud.. fredonez James Blunt ("If she had wings she would fly away.."), cateva regrete, umbra unor amintiri demult ingropate.. si totusi atat de vii in atmosfera acestei camere.. da, camera mea.. dintr-un bloc comun, intr-un oras mic, dintr-un colt de tara...

Integrare personala

veronica_serbanoiu"Some men see things as they are and say why - I dream things that never were and say why not." George Bernard Shaw

"De ce sa ne dorim picioare cand avem aripi sa zburam?" Frida Kahlo

Cu multi ani in urma, una din prietenele mele s-a decis sa ma aleaga drept subiect pentru testele de psihologie din cadrul unui seminar al facultatii pe care-l frecventa. Printre ele si desenarea clasicului copac. Pe care l-am facut fara podoaba, dar cu o mica umflatura pe trunchi. Din intepretare reiesea ca eram o persoana cu o deficienta, dar peste care am trecut si m-am integrat perfect in societate. Sau in plan social, nu-mi mai amintesc exact exprimarea. Lucru care m-a facut tare mandra si m-a multumit. Atunci chiar asta simteam. Ca eram perfect integrata.

Solidaritate prin comunicare

Udrea Danut: Solidaritate prin comunicareViata este un dar. Irepetabil. Suntem fericiti ca traim!

Lumina si caldura Soarelui ne lumineaza pe toti. Primavara o asteptam majoritatea dintre noi cu dorinta de a recladii o speranta in mai binele nostru. Un slagar drag al sufletului ne aminteste ca "suntem musafiri in marea vietii". Fiecare om este o entitate.

Aleg Dizabilitatea si nu Ignoranta

Bencze-Marta-IozefinaSunt zile cand inchid ochii si imi imaginez ca peste 90% din populatia lumii se deplaseaza in scaun rulant, iar restul de 10% sunt persoane valide si stau si ma intreb: care este «diferitul»? Raspunsul l-am gasit traind pe pielea mea ambele situatii. NIMENI !

Oamenii indiferent de situatia lor materiala, sociala sau de starea de sanatate simt la fel tristetea, bucuria, amaraciunea, gelozia, durerea, etc. Toti alergam zilnic pentru a ne indeplini diverse sarcini interminabile ce ne confera un minim de confort cat de cat decent si in goana noastra spre acel ceva, pierdem esenta vietii.

Nu mai suntem capabili sa spunem privind in ochii pe celalalt ceea ce simtim si ceea ce credem, nu suntem capabil sa ne privim nici macar in suflet si sa ne recunoastem propriile greseli. In loc sa traim ne pierdem vremea judecand fiecare cuvant a celuilalt ,uitand de fapt ca noi nu am trait in locul celuilalt niciodata.

Subcategorii

Foto
Număr articole:
9
Editorial
Număr articole:
8