Acord de confidentialitate

1. Generalitati

Articolul pe care tocmai il parcurgeti in acest moment reprezinta modul in care ProStemCell.ro doreste sa va arate ca increderea pe care ne-o acordati nu este unilaterala, si ca si noi, la randul nostru, luam toate masurile necesare pentru ca vizita dvs. in site-ul ProStemCell.ro sa fie cat mai placuta, in conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR).

Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a ProStemCell.ro, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site sunt prelucrate conform prevederilor legale in vigoare in Romania. Site-ul foloseste o legatura sigura pentru transmiterea datelor (de tip https) ceea ce asigura ca datele nu pot ajunge la terti.

Pentru orice intrebare sau nedumerire in privinta termenilor utilizati mai jos sau asupra oricaror alte probleme legate de modul in care noi intelegem sa pastram confidentialitatea datelor dvs, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact @ prostemcell.ro

2. Cum sa ne contactati?

Asociatia Pro Stem Cell
Str. Poienitei nr. 7, Bl. 70, Sc. D, Ap. 1, 110388, Pitesti, Arges
ROMANIA
contact @ prostemcell.ro

3. Ce acopera Nota noastra de informare?

Nota noastra de informare produce efecte de la: 01.05.2018
Nota noastra de informare se aplica websiteului nostru: prostemcell.ro

4. De ce si cum prelucram datele dvs. personale?

Noi colectam email-ul dvs. pentru pentru inregistrarea unui cont in cadrul websiteului ProStemCell.ro.

Noi colectam username-ul dvs. pentru pentru inregistrarea unui cont in cadrul siteului ProStemCell.ro, ca masura de precautie atunci cand cineva scrie in forum (username-ul este un pseudonim pe care persoana inregistrata il va folosi atunci cand scrie in forum, pentru a nu fi evident pentru cei care citesc mesajul care este identitatea celui care l-a scris).

Noi utilizam continutul mesajelor scrise de dumneavoastra in Forumul ProStemCell.ro sau comentariile postate la articolele ProStemCell.ro pentru ca acest continut este necesar spre a permite celor care vor sa raspunda la acest continut, sa vizualizeze intrebarea si sa ofere un raspuns. Colectarea si afisarea acestor texte ale mesajelor scrise de dumneavoastra in ProStemCell.ro este urmarea unei actiuni prin care dumneavoastra alegeti sa faceti respectivele date publice, in mod manifest, iar prelucrarea acestor date se va face in temeiul interesului nostru legitim de a oferi raspunsuri, de a evita stergerea unor raspunsuri in cazul carora oamenii ce le-au formulat au investit efort si timp pentru a le da, precum si de a mentine integritatea discutiilor din forum si comentarile articolelor din site.

Noi colectam id-ul dumneavoastra din cookie-urile strict necesare plasate de ProStemCell.ro pentru a va permite sa va autentificati, sa va pastrati autentificarea pe masura ce navigati in paginile siteului nostru, precum si pentru a va permite sa accesati facilitatile Comunitatii ProStemCell.ro.

5. Cine este responsabil pentru prelucrarea datelor dvs. personale?

Noi decidem cum sunt prelucrate datele dvs. personale si suntem responsabili pentru prelucrarea datelor dvs. personale.
Avem un responsabil cu protectia datelor personale.
Datele de contact sunt: Daniel Necsulescu, daniel @ prostemcell.ro, 0747104358.

6. De la cine si cum colectam datele dvs. personale?

Colectam datele dumneavoastra personale direct de la dumneavoastra folosind un formular web, electronic.

Cand ne furnizati datele dvs. personale, furnizarea este permisa si voluntara, asa cum este specificat in Regulament. Ni le puteti furniza liber: nume, email, continutul mesajelor scrise in forum si in comunitate.

Stergem datele dumneavoastra la momentul la care ne solicitati acest lucru. In cazul in care pastrarea datelor dvs. personale este necesara in scopurile specificate de lege, putem pastra in continuare datele dvs. personale.

Putem dezvalui datele dvs. personale unor destinatari. Incadrarea legala pe care se bazeaza divulgarea datelor dvs. personale catre destinatari este consimtamantul dvs. din Termeni si Conditii.

Daca in viitor vom dezvalui datele dvs. personale unui destinatar, atunci va vom informa asupra momentului dezvaluirii si numelui destinatarilor.

Nu va transferam datele personale in tari din afara UE sau SEE, ori catre organizatii internationale.

7. Sunt datele dvs. personale in siguranta?

Iti tinem in siguranta datele personale cu masuri tehnice corespunzatoare, cu masuri organizatorice adecvate, cu un nivel adecvat de securitate impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale, impotriva pierderii accidentale sau ilegale, impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, impotriva daunelor accidentale sau ilegale.

Daca avem un grad de certitudine rezonabil ca s-a produs o incalcare a securitatii prelucrarii datelor dvs. personale, atunci raportam incidentul de securitate catre managementul asociatiei noastre.

Desemnam o persoana responsabila pentru a analiza daca incalcarea securitatii poate avea efecte nefavorabile pentru dvs., a determina in ce masura este necesara notificarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu privire la incidentul de securitate si a stabili daca este necesar sa va comunicam informatii despre incidentul de securitate.

Depunem toate eforturile pentru atenuarea riscului imediat de producere a unui prejudiciu, notificam ANSPDCP cu privire la incidentul de securitate, daca incalcarea este susceptibila sa duca la un risc ridicat pentru dvs. si va informam despre incalcarea securitatii daca incalcarea este susceptibila sa duca la un risc ridicat pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, cat mai repede posibil, prin canale de contact adecvate, de exemplu prin e-mail sau comunicari pe pagina de Facebook.

Nu suntem obligati sa va informam direct daca am luat masuri pentru a face ca datele dvs. personale sa fie incomprehensibile oricarei persoane care nu este autorizata sa le acceseze imediat dupa incidentul de securitate; am luat masuri pentru a ne asigura ca riscul ridicat pentru drepturile si libertatile dvs. nu mai este posibil sa se produca.

Nu folosim un organism de certificare autorizat si nu am aderat la un cod de conduita aprobat, pentru a certifica faptul ca respectam legea, pentru simplul motiv ca in Romania, la aceasta data, nu exista inca un astfel de organism certificat.

8. Care sunt drepturile dumneavoastra?

Va respectam drepturile care privesc protectia datelor dumneavoastra personale.

Aveti dreptul de acces la datele dvs. personale.

In cazul in care solicitati sa confirmam daca prelucram sau nu datele dvs. personale, atunci aveti un drept care ne obliga sa confirmam ca noi prelucram datele dvs. personale sau nu prelucram datele dvs. personale.

Dreptul dvs. de a obtine confirmarea de la noi ca prelucram (sau nu prelucram) datele dvs. personale nu include date anonime, ci include doar datele personale care va privesc.

Aveti dreptul la stergerea datelor dvs. personale.

Trebuie sa stergem datele dvs. personale fara intarzieri nejustificate, daca solicitati stergerea datelor dvs. personale si datele dvs. personale nu sunt necesare scopurilor noastre de prelucrare a datelor dvs. personale.

Trebuie sa stergem datele dvs. personale fara intarzieri nejustificate daca va retrageti consimtamantul pe care se bazeaza prelucrarea datelor dvs. personale.

Trebuie sa stergem datele dvs. personale fara intarzieri nejustificate daca prelucram datele dvs. personale in scopuri de marketing direct, inclusiv profilarea (in masura in care este legata de un astfel de marketing direct); aveti dreptul sa obiectati cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale in acest scop.

Dreptul dvs. de a obiecta la prelucrarea datelor dvs. personale in scopuri de marketing direct este un drept pe care il aveti in orice moment si nu include date anonime, ci include datele personale care va privesc.

Daca obiectati la prelucrarea datelor dvs. personale in scopuri de marketing direct, atunci trebuie sa omitem prelucrarea datelor dvs. personale in acest scop.

9. Cum va puteti exercita drepturile?

Va invitam sa comunicati cu noi despre exercitarea drepturilor dvs. privind protectia datelor dvs. personale.

Acceptam numai solicitari scrise, deoarece nu putem face fata solicitarilor verbale imediat, fara sa analizam mai intai continutului cererii si fara sa va identificam mai intai.

Cererea dvs. trebuie sa contina o descriere detaliata si precisa a dreptului pe care doriti sa-l exercitati.

Trebuie sa ne furnizati o copie a unui document de identificare pentru a va confirma identitatea ca, de exemplu un carnet de identitate sau un pasaport.

Orice alte date continute in copia documentului de identificare, cum ar fi o fotografie sau orice alte caracteristici personale, pot fi mascate.

Folosirea informatiilor din documentul dvs. de identificare este limitata la activitatea de confirmare a identitatii dvs. si nu va genera o stocare a datelor dvs. personale mai mult decat este necesar in acest scop.

Puteti trimite solicitarea dvs. referitoare la protectia datelor dvs. personale la formularul nostru web de contact.

Daca ne schimbam politica de confidentialitate, vom publica o noua versiune a acesteia.

Va multumim!
Echipa ProStemCell.ro