Voluntari

Fii voluntar la PRO STEM CELLFii voluntar la Pro Stem Cell !

Pentru atingerea obiectivelor sale PRO STEM CELL se bazeaza in mare masura pe voluntariat si apreciaza in mod deosebit pe cei care isi dedica din timpul, priceperea si energia lor ajutorarii semenilor. In functie de interesul, motivatia si aspiratiile dumneavoastra, puteti opta sa fiti:

 • 1. voluntari profesionisti, consultanti, formatori, manageri de proiect;
 • 2. voluntari pentru evenimente de strangere de fonduri;
 • 3. voluntari pentru traduceri;
 • 4. voluntari pentru campanii de sensibilizare.

Legea voluntariatului, Legea nr. 78/2014 prevede obligativitatea existentei urmatoarelor documente pentru respectarea cadrului legal:

1. Voluntari profesionisti

Voluntari motivati, adevarati profesionisti care sa se implice in scrierea de proiecte si obtinerea de finantari, urmand ca pe parcurs sa fie integrati in asociatie si remunerati.

Voluntari profesionisti interesati de problematica dizabilitatii si care au cunostinte teoretice si practice despre reinsertie si integrare in societate a persoanelor vulnerabile, consilierea celor cu nevoi speciale si care pot oferi consultanta - direct, individual sau in grup - in domenii ca:

 • antreprenoriat social;
 • discriminare;
 • psihologie si psihoterapie;
 • sfera drepturilor omului;
 • abilitati de viata, s.a.

Posibilitati reale de a evolua personal si profesional

 • posibilitatea de a propune noi proiecte ce vor fi implementate de asociatie;
 • stagii de internship pentru marketing experimental, project management, organizare de evenimente;
 • posibilitatea de a deveni membri PRO STEM CELL si accede in structura departamentala si de conducere a acesteia.

2. Voluntari pentru evenimente de strangere de fonduri

Puteti ajuta PRO STEM CELL sa isi atinga unele obiective sprijinind-o cu idei sau evenimente de strangere de fonduri:

 • puteti ajuta la organizarea unor evenimente de strangere de fonduri pentru sustinerea programelor si proiectelor organizatiei;
 • participand la organizarea unor evenimente de stragere de fonduri sau venind cu propriile idei si sprijindu-ne sa le punem in practica, ne veti ajuta sa ne atingem unele dintre obiectivele asumate.

3. Voluntari pentru traduceri

Voluntari pentru traduceri de articole, brosuri, alte publicatii despre noutatile in domeniul celulelor stem, biotehnologie, stiinta si cercetare din limbile engleza, franceza, etc. care pot aparea in site-ul ProStemCell.ro.

Voluntari pentru traduceri:

GEORGIA NISTOR LOREDANA GALEA BIANCA LAZEA
MIHAELA GEORGESCU POPOVICI DANIELA ALEXANDRA PORUMB
VIOLETA GRIGORE ELISABETA BRATILOVEANU ANA PASCALUTE
ANCA URIC TAMARA MIRON CHIRILUTA TABITA
VICTORIA MORCOV ANA TOMITA ANDREI GABRIEL PAVEL
ANA-MARIA OPREA ANDREEA PASCARU AMADEO DASCALU
DANA ZALOAGA ALINA SEROTA GABRIELA CROITORU
ADINA ELENA SEREDIUC ANCA CLAUDIA TANASE MANUELA SAVA
ANCUTA COTRUT FLAVIA-MARIA HEMCINSCHI ELENA MOROSAN

4. Voluntari pentru campanii de sensibilizare

Puteti ajuta la sensibilizarea comunitatii privind existenta persoanelor cu dizabilitati si a nevoilor lor particulare, participand la distribuirea de brosuri sau alte materiale de informare.

Te vrem voluntar! Te vrem printre prietenii nostri! Contacteaza-ne!

Devino voluntar!

Alatura-te si tu echipei PRO STEM CELL si fii schimbarea pe care o vrei in ceilalti!
Scrie-ne la adresa de email contact[at]prostemcell.ro in ce activitati ti-ar placea sa te implici, care este disponibilitatea ta, si te asteptam cu drag alaturi de noi.

 • Cum ma inscriu ca voluntar?

Daca te-ai hotarat sa devii voluntar PRO STEM CELL, trebuie sa completezi acest formular de inscriere. Va asiguram ca datele completate sunt confindentiale si nu vor fi facute publice nicaieri. Dupa aceea, putem discuta despre incheierea unui contract de voluntariat, in conformitate cu Legea nr. 78/2014, asa cum este specificat AICI

 • Trebuie sa imi fac cont pe site?

Contul de pe site (forum) este necesar pentru a-ti oferi anumite drepturi cu care vei putea, mai tarziu, sa scrii articolele direct pe site, iar pe forum discutam problemele voastre, ale voluntarilor si trebuie sa putem comunica. In plus, pe forum discutam si alte probleme care pe voi va intereseaza si sunteti invitati sa participati la discutii.

 • Vreau sa traduc articole medicale si de stiinta. Ce trebuie sa fac?

Articolele de pe ProStemCell.ro sunt traduse doar cu specificarea sursei (cu link) si acest lucru este mentionat clar aici. Toti voluntarii ProStemCell.ro sunt invatati sa inteleaga legea drepturilor de ajutor si ce inseamna plagiatul. Cautam sa selectam numai stirile importante din stiinta, cercetare, premiere si descoperiri medicale, conferinte si teste clinice.

Sursele noastre sunt cateva site-uri de stiri in limba engleza, precum Physorg.com, ScienceNews.org, ScienceDaily.co, etc. Mai multe link-uri in RSS Stem Cells si pe Forum.

 • Vreau sa promovez site-ul. Ce trebuie sa fac?

Daca va place acest site si doriti sa-l recomandati prin pagina web proprie, puteti alege dintre bannere pe cel care se potriveste cel mai bine in contextul site-ului dumneavoastra. Putem redimensiona la cerere, dimensiunea banner-ului pentru site-ul partener.

Daca vrem sa traim intr-o lume mai buna, trebuie sa contribuim la crearea ei!