Clinica de Laserpunctura "Albert Bohbot"

Cabinet Albert Bohbot

Chateau Gaillard 33 rue du canal, 18140

La Chapelle Montlinarge, Franta

Tel. & Fax: +3324879 4361

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Site: www.laserponcture.eu

 

Clinica de Laserpunctura "Albert Bohbot" - Chapelle Montlinarge

Laserpunctura si traumatismele coloanei vertebrale

Albert Bohbot – cercetator independent si unul din oamenii care a pus bazele a ceea ce astazi numim Laserpunctura.

Laserpunctura este o metoda de tratare a traumatismelor survenite la coloana vertebrala care are la baza acupunctura si noua metoda de tratament cu ajutorul celulelor stem.

In anul 1998 Agentia pentru Dezvoltare si Cercetare l-a delegat pe domnul dr. Albert Bohbot in vederea realizarii unui nou echipament laser precum si dezvoltarea si testarea conceptului de 'Laserpunctura 2'

De atunci si pana astazi mai bine de 500 de pacienti cu diverse traumatisme ale coloanei au beneficiat de tratamentul cu laserpunctura.

Costurile tratamentului sunt:

  • 100 € - procedura cu laserpunctura/zi
  • 400 € - cazarea pe o saptamana

Pentru o luna de tratament, costul total al sejurului se ridica la suma de 3.500-4000 €, impreuna cu un insotitor. Rezultatele obtinute de aceasta noua metoda pot fi vizionate in interiorul acestui site la rubrica Povesti de succes

{googleads}Rezultatele laserpuncturii precum si eforturile sustinute ale dr Albert Bohbot au fost facute cunoscute si mediatizate intens de prestigioase canale internationale precum Skynews, BBC Hidlangs, Discovery Chanel si multe altele care au sesizat importanta acestui tratament.

Cele mai frecvente intrebari despre laseropunctura

Cat dureaza o sedinta?

O sedinta de laseropunctura dureaza intre 15 si 20 de minute pentru pacienti cu TVM care nu au facut implant de celule stem si intre 20 si 30 de minute pentru cei cu TVM si implant de celule.

Cat de des trebuie o persoana sa urmeze sedintele?

Una pana la doua saptamani la fiecare opt saptamani, in functie de distanta dintre casa dvs si clinica; poate fi o luna sau mai mult, in acord cu posibilitatile financiare si distanta geografica.

Este laseropunctura dureroasa?

Nu, este o terapie non invaziva practic.

Are efecte adverse?

Nu.

Cand apar primele rezultate?

Dupa inceperea tratamentului la o luna pana la trei apar rezultatele, in functie de nivelul TVM-ului.

Ajuta laseropunctura si alte patologii in afara de TVM?

Da! In special reumatismul si durerile neuropate.

Unde pot sta?

Clinica nu ofera cazare. Exista o lista cu locurile amenajate pentru carucioare in vederea cazarii.

Dr Bohbot despre laseropunctura

Mi se parea ca acele trebuiau fi inlocuite de un instrument parametric asa incat sa inteleg si sa interpretez mai bine rezultatele obtinute prin acupunctura. Daca am inceput cu doua elemente, unul stiut si material - laserul si celalat imaterial - internetul, iar rezultatele au fost pozitive, inseamna ca o legatura intre cele doua elemente exista.

Laserul trebuie sa dea o energie foarte blanda, similara celei indusa de un ac in corp. Am ales un laser infrarosu. Blandetea si non agresivitatea au devenit cuvinte cheie in aceasta metoda, deci tesuturile de dedesubt nu sant lezate.

Cu metoda laseropuncturii,10 puncte sunt stimulate simultan. O sesiune dureaza 10 minute pentru fiecare cap de laser, 100 de minute de lumina in total.

lnceputul laseropuncturii

ln 1987 am obtinut un protocol experimental in reumatologie la Spitalul Universitar Jules C. Pe parcursul a doi ani am testat si practicat in aceeasi sectie laseropunctura intr-un experiment versus placebo. Rezultatele au fost destul de interesante incat sa extindem aceeasi tehnica in alte domenii. Atunci am descoperit dificultatile medicale si personale pe care persoanele cu paralizii le au de infruntat.

Am intalnit un tanar tetraplegic pe care l-am urmarit zilnic, pentru doi ani, cu laseropunctura: progresul facut de el m-a incurajat sa continui iar alti paraplegici si tetraplegici s-au alaturat.

Reactii

Am observat ca un pacient a putut face impulsul nervos sa sara o leziune a maduvei fara sa fie reparate tesuturile lezate. Este transportarea energiei si informatiei fara organul ce face asta: este revolutia din lumea neurostiintifica si domeniul neurologic.

Dezvoltarea laseropuncturii

Multe echipe medicale au avut incredere in mine sa le urmaresc pacientii dupa tratament medical cu celule stem (China, Rusia, Portugalia). TVM-isti din 47 de tari au facut laseropunctura si au avut diferite grade de recuperare.

Sursa: Laserponcture

Nota editorului: Acest articol nu este destinat sa ofere sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează