Beike Biotechnology - China Stem Cells Limited Beike Biotech Company Limited

111 Yan Ji Road, Shi Bei District Suite 529,

Qingdao, 266034, China

Tel: 0086 0532 6677 6659

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Site: www.stemcellschina.com

China Stem Cells Limited - Beike Biotech - Shenzen

Noi suntem China Stem Cells Limited, o companie menita sa va ofere informatii despre celulele stem, despre cercetare si tratamentele curente disponibile in China.

Site-ul este dedicat doar pentru a oferi si a da informatii principale despre celulele stem, despre cercetare si tratamentele curente disponibile in China. El este construit pentru a informa si educa lumea prin sporirea comunicarii celor care au nevoiede aceste informatii.

Compania Beike Biotech

Beike (pronuntat Bay-Ka) este o companie chineza biotehnologica cu sediul in Shenzhen (langa Hong Kong). Compania a fost fondata cu capital de la Universitatea din Beijing, Universitatea de Stiinta si Tehnologiedin Hong Kong, si Shenzhen City Hall. Constitutiv-ul societatii a fost, de asemenea, sprijinit cu subventii de la stat, din Fondul National al Chinei. In total, Beike a primit peste 6 milioane dolari SUA in subventii chineze de la Guvern.

{googleads}Beike este o companie privata, dar functioneaza sub o supraveghere atenta si cu sprijin puternic din diverse departamente ale guvernului chinez.

Cercetarea si tratamentele clinice cu celule stem ale companiei Beike, au fost dezvoltate pe o perioada de mai multi ani, care incepe la sfarsitul lui 1990 in primul rand de catre Universitatea Zhangzhou. In timp, o retea de peste 60 de doctoranzi de la Universitatea din Beijing, Universitatea de Stiinta si Tehnologie din Hong Kong, No. 3 Universitatea Militara Medicala, Universitatea Medicala Zhongshan, Colegiul Medical Guiyang, si Universitatea Stanford din Statele Unite au contribuit la promovarea tratamentului cu celule stem, precum si a tehnologiilor companiei Beike. Beike are oameni de stiinta chinezi, personal angajati cu norma intreaga, cu experienta la unele dintre universitatile de conducere din Vest, inclusiv Stanford, Universitatea din Minnesota, si de la UCLA.

Dupa efectuarea studiilor clinice pentru siguranta si eficienta, medicii din Zhengzhou au tratat primul pacient cu diagnosticul ALS (Scleroza Laterala Amiotrofica, de asemenea, cunoscuta sub numele de Boala Neuronului Motor), pacient din 2001. Din 2001 si pana in 2005, 200 de pacienti au fost tratati in diverse studii pentru a determina eficacitatea tratamentului pentru sfarsitul etapei unui numar mic de altfel de boli incurabile. Toti pacientii tratati cu avut optiunile unui tratament conventional epuizant.

Incorporarea

Beike a fost incorporata in Iulie 2005, dupa ce colaborarea oameniilor de stiinta a fost din ce in ce mai increzatoare, pentru a incepe tratarea pacientilor cu celule stem adult la scara comerciala. Incepand cu anul 2005, Beike Biotech a oferit tratamentul cu celulele stem a peste 6.000 de pacienti si are un contract de furnizare a celulelor stem pentru mai mult de treizeci de spitale. Beike este in prezent cel mai mare furnizor din tara.

Compania este formata din urmatoarele locatii si institutii de specialitate neurologice:

Qingdao

Orasul Qingdao este un port maritim de pe coasta de est a Chinei, inconjurat de dealurile Laoshan si sporturi internationale si o bogata istorie. Orasul este cunoscut pentru plajele sale, iar recent a gazduit competitia olimpica pe apa, din cadrul Jocurilor Olimpice din 2008. Spitalul Qingdao Chengyang People’s Hospital este situat in districtul Chengyang, la aproximativ 40 de minute de centrul orasului Qingdao, si la numai 5-10 minute de aeroportul Qingdao Liuting. Spitalul are 800 de membri ai personalului medical, 800 de paturi, si, mai mult de 60 de departamente. In octombrie 2007, a fost construita o aripa noua, si camerele pacientilor companiei Beike sunt situate la etajul 8 si 9, in departamentul VIP al acestei cladiri.

Spatiul comun, din departamentul VIP, are calculatoare, un TV prin satelit, o consola Wii videogame, si un covor rulant. Ambele etaje au cate o bucatarie. Etajul 8 are o camera VIP in plus, cu mai multe scaune si un spatiu mai mare.

Guangzhou

Spitalului de Medicina Traditionala Chineza din Provincia Guangdong este un spital modern, care are toate caracteristicile complete, si care contine toate departamentele medicale, necesare unui spital modern, si este unul dintre cele mai mari din provincia sudica Guangdong. Spitalul este, de asemenea, unul de top-evaluat in China, si dispune de un foarte mare centru de recuperare medicala. Guangzhou este al treilea cel mai mare oras, ca si marime, din China (dupa Shanghai si Beijing) si se afla la numai 75 de mile distanta de Hong Kong. In Guangzhou se afla foarte multe magazine internationale si restaurante, si mai multe tari au consulate in centrul orasului.

Nanjing

Centrul de tratament din Nanjing este situat in cea de-a doua filiala a Spitalului Universitar din Nanjing, din districtul Xiaguan, Nanjing. Acesta se afla la aproximativ 20 de minute cu taxiul de centrul orasului si la aproximativ o ora distanta de aeroport. Spitalul lucreaza in stransa colaborare cu Universitatea din Nanjing - o Universitate nationala medicala foarte respectata.

Nanjing este capitala provinciei Jiangsu, si are o populatie de aproximativ 3.6 milioane de oameni. Din punct de vedere istoric, Nanjing a fost capitala Chinei de peste durata a sase dinastii. Orasul este situat foarte aproape de raul Yangtze, si contine mai multe obiective istorice pentru pacientii care doresc sa viziteze.

Departamentul are 30 de camere pentru pacienti, iar plasarea acestuia la etajul 17 ofera o vizualizare completa a parcului Xiaotao, situat la cinci minute de mers pe jos de la spital.

Shijiazhuang

Orasul Shijiazhuang, capitala, centrul economic si industrial al provinciei Hebei, este situat la 320 km de Beijing, si se poate ajunge cu masina, cu trenul sau cu avionul.

Spitalul Bethune International Peace Shijiazhuang a fost mutat la actuala locatie, in octombrie 1948. In ultimii zece ani, spitalul a primit peste 600 de onoruri de stat si premii pentru realizarea stiintifica, iar personalul spitalului a scris si a publicat peste 3.600 de teze de cercetare. Acest centru este concentrat in principal pe tratamentul foarte dificil si pe cazurile mai speciale. Spitalul are 1.700 de paturi si multi dintre medici au fost instruiti in strainatate.

Pacientii companiei Beike primesc tratamentul in sectiunea VIP a spitalului. Pacientii pot zbura direct in Shijiazhuang sau in Beijing, urmand sa fie condusi la spital. Pacientii care zboara direct in Shijiazhuang trebuie s? utilizeze un zbor de leg?tur? din Shanghai sau Hong Kong. Centrul cuprinde o buc?t?rie pentru necesitatile pacientului si o varietate de camere VIP, mari si mici, care pot fi folosite pentru o extra taxa. Acest spital este o optiune bun? pentru pacientii care zboara numai pe aeroportul din Beijing, deoarece transportul (asigurat tot de compania noastra) de la Beijing la Shijiazhuang dureaza aproximativ 4-5 ore de mers cu masina.

Tratament

Cele mai multe celule din organism, au o anumita functie, in special in anumite organe, cum ar fi ficatul, pielea, sau creierul. Celulele stem sunt relativ nediferentiate, si inca au capacitatea de a se dezvolta in diferite tipuri de celule. Dupa ce au facut acest lucru, intr-un proces numit diferentiere, ele nu mai pot fi adaptate pentru orice alta functie.

Cea mai notabila si mai importanta caracteristica a celulei stem este capacitatea sa de a reproduce o celula complet noua, normala, si chiar mai tanara. Ca urmare, oamenii pot folosi propriile lor celule stem, sau celulele stem ale altor persoane, sau celule stem-derivate din tesuturi sau organe, pentru a-si vindeca bolile, sau pentru a preveni imbatranirea tesuturilor sau organelor. Acest lucru permite urmarea tratamentului pentru o gama larga si o serie de boli si leziuni, dintre care multe nu pot fi tratate cu metodele traditionale medicale.

In plus, fata de reproducerea celulelor noi si pentru inlocuirea celulelor, o functie importanta (si explicatia pentru majoritatea beneficiilor tratamentului cu celule stem) este aceea ca aceste celulele stem pot oferi, de asemenea, organismului si alti factori de crestere a celulelor, iar acestea ajuta pentru a intari urmatoarele functii:

1. Sistemul Imunitar

2. Reducerea numarului celulor moarte

3. Stimularea cresterii celulelor stem proprii ale pacientului

4. Neo-angiogeneza (cresterea vaselor de sange, care rezulta dintr-o crestere a fluxului sanguin in zonele afectate)

5. Reducerea cicatrizarii

6. Imbunatatirea conducerii eficiente a semnalelor electrice intercelulare si transductia.

Este important de remarcat ca exista, in general, o preocupare foarte mica sau chiar deloc a oamenilor de stiinta despre cunostinta informatiilor legate de sangele din cordonul ombilical, despre celulele mezenchimale sau despre maduva osoasa derivata din celule stem, spre deosebire de celulele embrionare/celulele stem fetale, care duc la aparitia cancerului si a tumorilor. Nici unul dintre cei mai mult de 6.000 de pacienti tratati nu au dezvoltat vreodata cancer ca urmare a tratamentului si, daca va fi gasit vreodata ceva, cercetatorii gasesc modalitati de a utiliza tratamentul cu celule stem ombilicale si adulte, producand “celule distrugatoare” pentru a ataca tumorile si a permite tratamentul pacientilor care au cancer.

Celulele Stem Adult

Beike preleveaza celulele stem din trei surse: sangele cordonului ombilical, cordonul ombilical, si autolog din maduva osoasa (prelevarea celulelor stem din propria maduva osoasa a pacientului). Dupa trecerea in revista a informatiilor medicale complete ale pacientului, medicii departamentului nostru medical va recomanda care sursa de celule stem ar trebui sa fie folosita pentru tratament. In unele cazuri, protocoalele pentru anumiti pacienti pot include utilizarea a mai mult de un singur tip din aceste celule stem.

Celulele Stem din sangele cordonului ombilical (UCB)

Pentru cele mai multe boli, cum ar fi Atrofia Musculara Spinala, Ataxie, precum si afectiuni legate de nervul optic, Beike recomanda tratamentul cu ajutorul celulelor stem UCB. Implanturile cu celulele noastre stem UCB, constau din trei subseturi de celule stem. Acestea sunt celulele stem hematopoietice, celulele endoteliale reproducatoare, si celulele stem Mesenchymale. Asa cum a fost demonstrat in numeroase studii, celulele stem hematopoietice si celulele endoteliale reproducatoare sunt susceptibile de a forma tesuturile din organism. Celulele stem Mesenchymale pot ajuta in procesul de crestere a condrocitelor (un tip de celule critice pentru a reinnoi tesutul, in special cartilajul), a celulelor hepatice, a celulelor renale, a neuronilor si, de asemenea, si conduitei in ceea ce priveste regenerarea celulelor vascularizare din creier, din zona oculara, si din organism, inclusiv inima, rinichii si pancreasul.

Cu toate acestea, in general, in acest stadiu de cercetare al celulelor stem, majoritatea pacientilor declara ca progresele lor se datoreaza si faptului ca dupa implanturile cu celule stem le-au fost implantati si factori de crestere a celulelor.

Celule Stem Mezenchimale din cordonul ombilical (UC-MSC)

Pe baza publicatiilor cercetarilor recente, si a experientei noastre, Beike recomanda utilizarea celulelor stem UC-MSC pentru anumite afectiuni. Aceste preparate injectabile contin un procent mai mare de celule stem Mesenchymale decat preparatele injectabile cu UCB si sunt apropiate de preparatele injectabile din cultura de celule stem din propria maduva osoasa a pacientilor. In prezent, noi recomandam tuturor pacientilor cu MS (scleroza multipla) si celor cu traumatism vertebro-medular (SCI) sa primeasca acest tip de preparate injectabile, pentru ca celulele nu doar produc importanti factori de crestere si ii diferentiaza in celule mature, dar pot, de asemenea, reglementa sistemul imunitar, reduce inflamatiile, cicatrizarile, si apoptoza celulelor.

Celulele stem din maduva osoasa (BM)

Pentru unele boli, inclusiv Leziunile Maduvei Spinarii, Paralizia Cerebrala, Leziunile Creierului, Piciorul Diabetic, Necroza Capatului Femural, si bolile inimii, medicii ofera posibilitatea de a utiliza celulele stem din propria maduva osoasa a pacientului (in functie de starea individuala a pacientului). Celulele stem pot fi cultivate din celulele prelevate din maduva osoasa, iar in functie de calitatea maduvei osoase, exista posibilitatea de a va administra doua implanturi. Aceste preparate injectabile (implanturile) au, de asemenea, o mare concentratie de celulele stem Mesenchymale si de celule stem din propria maduva osoasa, si pot fi o optiune viabila pentru cei care spera sa utilizeze propriile celule stem.

Metodele tratamentului

Implantul Intravenos (IV)

Metoda de implantare Intravenos (IV), este un proces foarte simplu si ar trebui sa fie deja familiar pentru cei mai multi dintre pacienti. O linie tubulara, cu un cateter de tip filetat, peste un ac, este introdus in vena pacientului. Odata ce s-a obtinut buna plasare, portiunea acului este eliminata si materialul plastic flexibil al cateterului este lasat in vena cu tubul atasat. Celulele stem amestecate cu serul sangelui ombilical vor fi administrate prin intermediul IV, dupa ce este administrat Dexametason-ul, pentru a evita orice potentiale reactii alergice. In mod tipic, sedarea, nu este necesara pentru aceasta procedura. Intregul proces de injectare IV dureaza mai putin de 45 de minute.

Punctia lombara

O punctie lombara (LP) este, de asemenea, comuna referindu-se la coloana vertebrala. Aceasta este o procedura utilizata pentru a accesa lichidul cefalorahidian din creier si din maduva spinarii, si ajuta la implantarea celulele stem direct in lichidul cefalorahidian, ocolind bariera hemato-encefalica. Medicii nostri au constatat ca aceasta metoda este cea mai putin invaziva pentru implantarea celulelor stem direct in sistemul nervos central. Lichidul cefalorahidian (LCR) este folosit de organism pentru a oferi protectie pentru creier si maduva spinarii, si limiteaza posibilitatea de a fi prejudiciate aceste zone. Organismul produce constant LCR si, astfel, orice lichid extras este inlocuit natural (automat, de catre organism) in mai putin de cateva ore.

Implanturile locale

Implanturile locale pot fi utilizate pentru a trata o varietate de afectiuni. Acestea includ Leziuni ale Maduvei Spinarii, Neuropatie Periferica, Piciorul Diabetic, si Distrofie Musculara. Pentru implanturile locale, celulele din propria maduva osoasa, cele Mesenchymale din cordonul ombilical, sau celulele stem din sangele cordonului ombilical, sunt implantate, de mai multe ori, direct, si, in jurul zonei afectate.

Injectarea interventionala intravasculara

Injectarea interventionala intravasculara poate fi aplicata pentru a trata unele boli cardiovasculare si cerebrovasculare, precum si boli vasculare periferice, cum ar fi Accidentul Vascular Cerebral, Boli Ischemice Cardiace, si Necroza de Cap Femural. Celulele stem vor fi transplantate direct in zonele deteriorate.

Boli tratabile

{googleads}Faptul ca, in aceasta etapa, beneficiile tratamentului cu celule stem provin datorita factorilor celulelor, pe care celulele stem ii dezvolta in organism, poate explica de ce pacientii cu foarte multe boli diferite au inregistrat progrese in urma tratamentuluii. Celulele stem si protocoalele companiei Beike au fost deja utilizate pentru tratamentul pentru multe dintre urmatoarele boli. In cazul in care afectiunea dumneavoastra este listata aici, va rugam sa completati cererea de inregistrare pentru tratament, pentru a vedea daca Departamentul nostru Medical considera ca tratamentul ar putea fi benefic pentru dvs. sau pentru cunoscutii dvs.

Tulburari neurologice

 • Boala Alzheimer
 • Ataxia
 • Ataxia cerebeloasa
 • Ataxia ereditara
 • Ataxia Spinocerebelara
 • Ataxia Friedreich
 • Ataxia dobandita (cauzata de Atrofia Spinocerebelara, sau datorita degenerarii, Olivoponto Cerebeloasa, Atrofie etc)

Tulburari din spectrul Autismului

 • Autismul
 • Sindromul Rett
 • Encefalomielita Acuta Diseminata
 • Agenezie de Callosum Corpus / Sindrom Aicardi
 • Sindrom Brown-Sequard
 • Sindromul Central Cord
 • Sindromul Central Durere
 • Myelinolysis Centrala Pontine
 • Hipoplazie Cerebeloasa
 • Atrofia Cerebrala
 • Malformatia Chiari
 • Paralizie Cerebrala
 • Demielinizari Cronice Inflamatorii
 • Polineuropatie
 • Encefalopatie
 • Encefalita (sechele)
 • Epilepsie
 • Encefalopatie infantila Epilepsie (Sindromul Ohtahara)
 • Glicogenul Bolilor de stocare de tip II (Pompe Disease)
 • Sindromul Guillain-Barr
 • Boala Huntington
 • Boala lui Kennedy (X-Linked spinarii si Atrofia Musculara Bulbar)
 • Sindromul Landau-Kleffner (Epileptiform Afazie dobandita)
 • Lissencefalie
 • Neuropatie Optica Ereditara Leber
 • Meningita (sechele)
 • Boli neurologice motorii
 • Scleroza Laterala Amiotrofica
 • Scleroza Laterala Primara
 • Atrofie Musculara Spinala
 • Microcefalie
 • Atrofia Multisistemului
 • Scleroza Multipla i(n placi)
 • Encefalopatie Mioclonica la bebelusi
 • Miopatie
 • Neuronal Ceroid Lipofuscinosis
 • Neurotoxicitate
 • Tulburari ale Nervului Optic
 • Hipoplazia Nervului Optic
 • Atrofia Optica
 • Afectiuni ale Nervului Optic
 • Neuropatia Optica Ischemica
 • Parkinson
 • Afectiuni Periferice ale Nervilor
 • Sindromul Perisilvian
 • Poliomicrogiria
 • Sindromul Post-Polio
 • Schizencefalie
 • Displasia Septo-Optica
 • Tetrapareza Spastica
 • Spina Bifida
 • Leziuni ale Maduvei Spinarii
 • Accident Vascular Cerebral
 • Traumatism Cerebral Post-Traumatic (sechele)
 • Meningita West Nile sau Encefalita
 • Sindromul West (Spasme infantile)
 • Sindromul lui William

Boli de inima

 • Cardiopatie Ischemica
 • Insuficienta Cardiaca Congestiva
 • Cardiomiopatie

Alte afectiuni

 • Piciorul Diabetic
 • Necroza de Cap Femural
 • Ciroza Hepatica
 • Ischemia Membrelor Inferioare
 • Distrofie Musculara
 • Distrofie Musculara Becker
 • Distrofie Musculara Duchenne
 • Distrofie Musculara Progresiva
 • Retinita Pigmentara
 • Retinopatie Prematura
 • Boli Vasculare Periferice

Contact

Daca sunteti interesati sa primiti mai multa informatie despre gasire a unui tratament in China pentru o boala specifica, puteti sa ne contactati la adresa de e-mail:

 • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Intrebari adresate frecvent (FAQ)

Majoritatea pacientilor au multe intrebari despre celulele stem si despre tratament, iar mai jos, veti gasi raspunsurile pentru cele mai comune intrebari. Va rugam sa ne contactati daca aveti nevoie de mai multe raspunsuri complete sau daca aveti orice alte intrebari.

Tratamentul cu celule stem va imbunatati starea mea?

In timp ce tratamentul cu celule stem adult nu poate fi considerat un leac pentru orice boala/afectiune, multi pacienti si rudele acestora cu boli degenerative simt fara echivoc faptul ca tratamentul le-a imbunatatit semnificativ calitatea vietii pentru multi dintre pacientii care sufera de boli degenerative sau alte afectiuni neurologice. De exemplu, tratamentul cu celule stem adult nu va elimina prezenta genetica a unei boli neurodegenerative, dar s-ar putea inversa simptomatic, un pacient confruntandu-se cu o astfel de boala putand sa-si imbunatateasca, calitatea vietii si sansele sale de supravietuire. Este foarte important sa notati faptul ca, multi doctori, pacienti si oameni de stiinta cred ca, cu cat un pacient urmeaza tratamentul mai devreme, cu atat mai rapid este impactul asupra calitatii vietii pacientului.

Pacientul poate sa foloseasca pentru tratament propriile celule crio-conservate din sangele cordonului ombilical sau pe cele ale unei rude?

Deoarece produsele din sange sunt foarte bine reglementate in China, nu este posibil ca pacientii sa importe, propriile lor celule din sangele cordonului ombilical, din alte tari in China. Beike este autorizata sa foloseasca doar celulele stem din cordonul ombilical, in spitalele specifice, in China. Celulele stem sunt testate de mai multe ori pe parcursul procesului de dezvoltare de catre cele doua banci de sange ale statului Chinez, si de propriile laboratoare private ale lui Beike, pentru siguranta lor. Este important de mentionat faptul ca, daca pacientul crede ca folosindu-si propriile celule stem din sangele cordonului ombilical poate avea mai multe imbunatatiri, din experienta noastra pentru tratamentul pacientilor din China, utilizarea celulelor stem din sangele cordonului ombilical al rudelor lor nu le aduce nici un beneficiu suplimentar. In plus, dintr-o mostra din sangele ombilical se poate face doar un implant si protocolul nostru de tratament este focalizat pe mai multe implanturi. Scopul nostru este de a permite, in cele din urma, familiilor sa-si foloseasca propriile celulele stem conservate din sangele cordonului ombilical, in viitorul apropiat. Va rugam sa va adresati reprezentantului Beike al pacientului, daca sunteti interesat de acest lucru si va putem actualiza despre progresul nostru cel mai recent.

Ce cazuri nu pot fi tratate de catre compania Beike?

Responsabilitatea noastra este de a oferi tratamentul in care noi credem ca este in siguranta si poate ajuta la imbunatatirea sanatatii si bunastarii pacientului. Nu vom oferi un tratament, daca suntem de parere ca acesta va fi in detrimentul starii pacientului. In prezent, compania Beike nu trateaza pacientii cu cancer sau cu un risc ridicat de cancer. De asemenea, nu vom trata femeile gravide. Noi cerem acestor femei insarcinate sa astepte pana cand starea lor dupa nastere s-a stabilizat. Compania Beike nu va trata pacientii a caror bunastare ar putea sa se deterioreze din cauza calatoriei de lunga durata cu avionul, de asemenea, nu vom trata pacientii care sunt conectati tot timpul la un ventilator, sau oricare pacient pentru care departamentul nostru medical crede ca nu va beneficia cu nimic in urma tratamentului nostru.

Tratamentul cu celule stem UCB sau UC-MSC poate cauza cancer?

Este important de remarcat ca exista, in general, o preocupare foarte mica a oamenilor de stiinta despre cunostinta informatiilor legate de sangele din cordonul ombilical, despre celulele mezenchimale sau despre maduva osoasa derivata din celule stem, spre deosebire de celulele embrionare/celulele stem fetale, care duc la aparitia cancerului si a tumorilor. Nici unul dintre cei mai mult de 6.000 de pacienti tratati nu au dezvoltat vreodata cancer ca urmare a tratamentului. In plus, cercetatorii nostri gasesc modalitati de a utiliza tratamentul cu celule stem ombilicale si adulte, producand “celule distrugatoare” pentru a ataca tumorile si a permite tratamentul pacientilor care au cancer.

De ce trebuie sa calatoresc in China pentru a beneficia de tratament?

China este un lider in tratamentele cu celule stem adult, de mai multi ani. Spitalele si personalul medical care lucreaza pentru compania Beike au experienta si sunt increzatori in utilizarea celulelor stem si in monitorizarea tratamentelor pacientilor. In plus, in China, va putem oferi cele mai mici costuri din punct de vedere al calitatii spitalului, al recuperarii medicale, precum si costul implanturilor cu celule stem. Avem si un centru de tratament cu sediul in Bangkok pentru pacientii care doresc sa beneficieze de tratament, in Thailanda, insa la un pret mai ridicat.

Pot alege in care centru de tratament voi merge?

In timp ce va puteti manifesta dorinta in legatura cu preferinta pentru locatia centrului de tratament, selectia finala se bazeaza pe analiza medicala a cazului dumneavoastra de catre departamentul nostru medical, spunandu-va care este centrul de tratament adecvat pentru a va oferi un tratament complet si, de asemenea, disponibilitatea camerei pe perioada de timp in care doriti sa urmati tratamentul.

De ce compania Beike ofera fizioterapia, o componenta a tratamentului cu celule stem?

In timpul unui ciclu de tratament, pacientii urmeaza zilnic sedinte de recuperare medicala. Acestea includ, fizioterapie, electroterapie, terapie ocupationala si acupunctura. Cercetatorii Companiei Beike considera ca aceste sedinte de fizioterapie ajuta la stimularea celulelor stem din intreg corpul. La fel cum utilizatorii de steroizi nu pot creste masa musculara fara munca si antrenament, asa si celulele stem lucreaza cel mai bine atunci cand organismul este activ. Aceste tratamente pot ajuta sa va asigure un nivel ridicat al activitatii corpului dvs si va pun in cea mai buna pozitie pentru a vedea beneficiile. Pacientii cu probleme oculare pot primi doar un program de recuperare compus din acupunctura sau acupresura, daca le este afectata doar vederea.

Ce este inclus in costul total al tratamentului?

Costul total al tratamentului standard include camera pacientului (cu un pat suplimentar pentru insotitor), implanturile cu celule stem si tratamentul medicamentos necesar, care rezulta in urma implanturilor, recuperarea medicala prescrisa de catre kinetoterapeutul dvs, serviciile de interpretare medicala, precum si transportul de la aeroportul local la spital, la sosire, si de la spital la aeroportul local, la plecare.

Sursa: StemCellsChina

Nota editorului: Acest articol nu este destinat sa ofere sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.

COMMENTS 

Postat la
%b %05, %2013
Postat de
ramona
glioma nerv optic
buna ziua
am o fetita de 7 ani care a fost diagnosticata cu neurofibromatoz a tip 1 si gliome nerv optic cu extindere si in chiasma. a primit un tratament de 2 ani de citostatice in spania, in acest moment tumoarea este stabila, dar este, precizez ca tumoarea este infiltrata in nervi optici deci nu se poate opera sau radia, va rog sa-mi spuneti dc exista tratament in china, putem comunica prin mail, deoarece telefonic e mai dificil find tot in spania
Postat la
%b %11, %2013
Postat de
Cristee
Sla
Buna tatal meu a fost diagnosticat cu sla intro forma usoara asa a zis doctoru ,momentan are afectata mana dreapta exista vreo Sansa cu celule stem. Astept raspuns multumesc .
Postat la
%b %13, %2013
Postat de
florin
celule stem
am schizofrenie , ma pot ajuta celulele stem in vindecarea schizofreniei.m ultumesc.ASTEPT Raspuns
Postat la
%b %25, %2014
Postat de
ion paula
hipoplazia nervului optic
Nepotelul meu de 3 ani a fost recent diagnosticat cu HIPOPLAZIE A NERVULUI OPTIC.Ce sanse de vindecare are si care ar fi acestea?
Postat la
%b %30, %2014
Postat de
ana
tetrapareza spastica
As dori sa vb despre problena mea daca se poate sa ma sunati...0747 952 842multumesc anticipat
Postat la
%b %15, %2015
Postat de
loredana
sla
Buna ziua!Mama mea in varsta de 54 ani, i s- a pus diagnostic de SLA,in luna august 2014.Mana stanga nu o mai foloseste si mersul este greoi!Vreau sa stiu daca exista sansa si speranta de vindecare cu celule stem.Multumesc si astept un raspuns!Doamne ajuta.
Postat la
%b %18, %2015
Postat de
Iordache Razvan
Celule stem pt SLA
Buna ziua Loredana, te pot ajuta dandu-ti mai multe despre implanturile cu celule stem. Ma poti suna pe 0744.650.751.
Postat la
%b %01, %2016
Postat de
Corneliu
Buna seara
Ma numesc Cornel si as dori sa va cer cateva datalii in ceea ce priveste un tratament cu celule stem in China.
Boala despre care vorbesc este NEURONAL CEROID LIPOFUSCINOSIS.CLN2

Astept un raspun urgent vazind ca tipul de boala nu iti da prea mult timp la dispozitie.
Multumesc mult

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează