EmCell - Clinica de Terapie Celulara din Kiev

17 Solomenskaya Str.,

POB 80 Kiev,

Ukraine 03110

Fax: +1 309 285 27 74

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Site: www.emcell.com

 

EmCell - Clinica de Terapie Celulara din Kiev

Compania este cea mai veche sursa de terapie cu celule stem embrionice. Propietarii companiei, medicii Alexander Smikodub si Alexey Karpenko, sunt prezentati ca profesori la Universitatea Nationala de Medicina.

Siteul web sustine:

 • cercetatorii centrului au efectuat transplanturi de celule stem embrionice de mai bine de 13 ani si au la activ peste 2000 de operatii, au cea mai mare experienta din lume in o mare varietate de boli si sindroame;
 • Smikodub a fost primul in lume care a introdus scheme de tratament care au implicat suspensii de celule stem;
 • celulele folosite nu prezinta propietati antigenice, facand respingerea imposibila;
 • nu s-au observat efecte negative secundare;
 • efectele terapeutice ale tratamentului sunt cu mult peste alte tratamente moderne;
 • la scurt timp dupa transplant bolnavii au resimtit 'cresterea puterii, imbunatatirea increderii in fortele proprii, incredere in rezultatul favorabil al tratamentului, absenta depresiei, imbunatatire a starii si creativitatii mentale';
 • restaurarea functionalitatii organelor si tesuturilor interne bolnave conduc la o recuperare sigura;
 • tratamentul a dat 'rezultate pozitive' in SIDA, scleroza multipla, diabet, boala Crohn, si in alte 50 de boli si sindroame;
 • terapia celulara contribuie la cresterea 'imunitatii antitumorale' si previne recaderile si metastazele;

Tratamentul la Clinica EmCell este o terapie complexa combinand tratamentul cu celule stem si terapia conventionala. Tratamentul cu celule stem fetale presupune transplantarea celulelor stramos capabile sa formeze bobine de celule responsabile de anumite sisteme si functii ale organismului: nervos, imun, sisteme musculare, hematopoietice, circulatia sanguina, etc.

{googleads}Pentru tratamentul nostru, folosim diferite tipuri de celule stem recoltate din varii straturi de germeni din embrioni avortati legal in 4-8 saptamani de gestatie. Rezultate semnificative in tratament au fost obtinute prin combinatia diferitelor tipuri de celule stem.

Durata obisnuita a tratamentului variaza de la 2 la 5 zile si depinde de diagnostic, istoricul bolii, complicatii si boli concomitente.

Tratamentul este aplicat prin perfuzie sau subcutanat, in cele mai multe cazuri in abdomen.

Din timp ce tratamentul nu este chirurgical si nu presupune proceduri complexe, recuperarea post-tratament nu este necesara. Este un tratament ambulatoriu, durand 3-5 ore pe zi. Pe perioada tratamentului, insotitorul poate sta cu pacientul in camera de spital, mai ales cand acesta necesita asistenta. Doar pacientii in conditie foarte avansata sant lasati in clinica pentru observare pre si post tratament.

Efectele post-transplant se manifesta in 2 stagii:

Stagiul l - manifestarea efectelelor rapide la cateva ore dupa transplantul de celule stem fetale. Aceste efecte fac "Sindromul imbunatatirilor post-transplant timpurii": imbunatatirea conditiei generale, mai putina oboseala, capacitate mai buna de munca si apetit.

Stagiul ll incepe la 1- 2 luni dupa transplant si este asociat cu simptomele cresterii celulelor in organele sau sistemele bolnave: stabilizarea celulelor hematopoietice, imbunatatirea imunitatii, inhibitia progresului, scaderea gradului de distrofie a organelor si sistemelor incluzand creierul, ficatul, rinichii, pielea, intestinul gros, cartilagii, oase, inima, vene, etc, inhibitia procesului de inflamare.

Costul tratamentului depinde de diagnostic si de numarul de celule folosite pentru tratamentul fiecarui pacient. Include tratamentul propriu, examinarea medicala si teste, transferul aeroport-hotel-aeroport si hotel-clinica-hotel.

Plata se face prin transfer bancar contra factura.

Pentru programare aveti nevoie de trimit analize recente, si de completetat un chestionar, online, cu o serie de intrebari precum: "poti sa ridici mainile, poti sa mergi, ai probleme cu inghititul, cu vederea" etc.,

Tratamentul la EmCell se face in 3 etape, cu un minim de 6 luni intre ele:

 • prima etapa costa 15.000 Euro
 • a doua etapa - 10.000 Euro
 • a treia etapa - 8.000 Euro

Pentru transport este de preferat avionul, sau dupa posibilitati puteti calatori cu trenul sau masina. Cazarea se face la hotelurile din zona cu care clinica are incheiate contracte de colaborare, contra cost, o masa fiind suportata de catre acestia, sau in cel mai sigur caz in propria institutie a respectivului centru. Perioada spitalizarii sau a sederii in Kiev este de 4-5 zile. Implantul cu celule stem embrionare se face subcutanat in burta sau se folosesc perfuzii in vena pentru transplatarea respectivelor celule. Dupa implant se fac analize pentru cercetarea eventualelor imbunatatiri.

Sursa: EmCell

Nota editorului: Acest articol nu este destinat sa ofere sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.

COMMENTS 

Postat la
%b %14, %2011
Postat de
nina nenescu
Baiatul meu are distrofie musculara, forma Duchenne
As vrea sa intreb daca este posibil un astfel de tratament atunci cind boala se afla intr-un stadiu avansat.Copilul meu are 16 ani,este intr-o stare grava.
Postat la
%b %14, %2011
Postat de
daniel
raspuns
Din pacate NU exista tratament pe plan mondial pentru vindecarea DMD.

A se vedea mai multe informatii pe forum: https://www.prostemcell.ro/35-boli-si-afectiuni.html
Postat la
%b %14, %2011
Postat de
anonim
intrebare
as vrea sa stiu ptr.leziune medulara d3-d5 daca se poate face ceva cu celule stem de la buric in jos nu simnte nimic ............... ............ ma numesc si ad.mea de mes este lazareanulucia
Postat la
%b %14, %2011
Postat de
daniel
reply
Citez pe anonim:
as vrea sa stiu ptr.leziune medulara d3-d5 daca se poate face ceva cu celule stem de la buric in jos nu simnte nimic

NU exista acest nivel in cadrul unei leziuni spinale.
Terapia cu celule stem NU este omologata oficial nicaieri in lume, in momentul actual, pentru vindecarea TVM cronic.
Se fac studii, cercetari, trialuri clinice, insa toate sunt in stadiul experimental... pentru mai multe informatii, vezi forumul nostru
Postat la
%b %23, %2012
Postat de
Cristina
SLA
Buna ziua,
Mama mea a fost diagnosticata cu SLA-Scleroza laterala amiotrofica. Va rog sa imi spuneti daca se poate tratament cu celule stem. Simptomele au aparut in vara anului trecut. In momentul de fata are piciorul si mana dreapta paralizate.
Multumesc,
Postat la
%b %23, %2012
Postat de
Petru
Raspus
Tratamnet cu celule stem au facut mai multe persoane cu Scleroza laterală amiotrofică (SLA) dar rezultatele nu ofera nimic concret.

Cautati in continuare pe net si intrati in legatura cu bolnavi de SLA care va pot oferi mai multe informatii.
Postat la
%b %25, %2012
Postat de
Anna Freud
Emcell se imbogateste pe naivitatea pacientilor
Emcell a fost implicat intr-un scandal mare in mass-media din Danemrca unde cercetatorii danezi au demonstrat ca firma emcell este doar o masina de facut bani si nimic nu este adevarat,cum ca ar vindeca peste 60 de boli, dimpotriva, unul dintre efectele secundare majore dupa tratamentul oferit de Emcell este ca multi pacienti se imbolnavesc de cancer.
Postat la
%b %17, %2012
Postat de
alberto
STOP : EMCELL-KIEV !!!
Pentru toti romanii cu diverse forme de distrofii:nu va lasati impresionati de reclama emcell-kiev,est e totul o escrocherie.tra tamentul nu da rezultate deloc,ba asa cum spun cei din Danemarca,risca ti sa va imbolnaviti grav.am patit'o personal ,fara sa culeg informatii concrete.am platit si 15000 euro.o sa spuneti ca poate la voi tratamentul ajuta...insa va rog din suflet alegeti alt loc din lume.este greu,stiu...ins a din pacate acesta este crudul adevar.all m !

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează