Doina Marinescu: Recuperare cu implant de celule stem - EmCell

Doina Marinescu: Recuperare cu implant de celule stemNumele meu este Doina si sunt din Bucuresti. Dupa mai multe teste medicale, am fost diagnosticata cu o boala degenerativa foarte grava - Distrofie Musculara Progresiva. Pentru a putea lupta impotriva ei, a stopa evolutia caracteristica acestei afectiuni, am incercat tot ce este posibil din punct de vedere medical, atat in tara cat si in strainatate unde centrele de cercetare dispun de tehnologii moderne si performante in tratarea unor afectiuni declarate oficial, ireversibile.

Am fost la Kiev pentru implant celule OEC pe 15 august 2004. Inainte sa ajung acolo am platit prin banca 15.000 euro, asa-zisul tratament, in urma unei facturi pro-forme primita prin e-mail. Dupa ce am ajuns in capitala ucraineana, am fost cazata pe durata tratamentului, 4 nopti la un hotel pentru care am platit alti bani.

Transportul de la hotel la EmCell a fost facut de spital si tot acesta iti oferea dupa interventie un platou cu mezeluri, cascaval, dulciuri, fructe si ceva de baut. In interior spitalul arata foarte rau mai putin etajul unde se facea respectivul tratament, era modern si chiar arata bine.

Inainte sa fac implantul cu respectivele celule, am cerut sa vorbesc personal cu Prof. Alexander I. Smikodub pentru a-mi face mai multe precizari legate de tratament. Profesorul cu un zambent ce parea parsiv si nu sincer la tot ce il intrebam, avea acelasi raspuns: o sa fie bine.... Cele 4 implanturi au fost pana la urma 3 si au constat in 3 perfuzii in vena cu un lichid incolor iar in cea de a 3 a zi a facut cateva intepaturi cu niste ace pe burta.

In lunile care au urmat dupa implant am simtit o usoara inviorare in organism, dar incepand din martie 2005 m-am simtit mai rau ca inainte de transplant. Am scris despre aceasta profesorului, iar dansul in loc sa dea un raspuns sigur, m-a trimis la doctorul meu neurolog de aici din Romania. Revoltata, i-am raspuns ca nu am ce cauta la doctorul de aici deoarece nu el a facut implantul si deci tot el (profesorul) este in masura sa explice starea mea nu tocmai placuta. Bineinteles ca de la aceasta nu am mai primit raspuns.

Apoi, in luna iulie 2005 am scris din nou profesorului si i-am spus ca deoarece tratamentul a fost fara rezultat si chiar m-am simtit mai rau dupa acesta, iar eu nu am semnat nici un documet cu dansii cum ca imi asum vreun risc, din suma de 15.000 euro cam 10.000 euro reprezentau plata pentru asigurare - pe care puteam sa o fac si aici in tara dar mai ieftin - consider ca trebuie sa recuperez o parte din banii dati. La aceasta solicitare s-a raspuns ca profesorul este plecat in concediu.

Am revenit peste o luna cu aceeiasi problema de recuperare a banilor si bineinteles nu s-a mai raspuns nici pana astazi. Am dorit apoi sa fac cunoscut si altora ca acest om este un escroc sau mai bine spus ca respectivul implant cu celule este doar o propaganda mediatica, dar deoarece trebuia sa mai am si alti pacienti alaturi care sa confirme aceasta ipoteza, nu am gasit pe nimeni care sa ma sustina, asa ca a trebuit sa renunt.

Aceasta este povestea mea din si despre clinica EmCell - Kiev.

COMMENTS 

Postat la
%b %14, %2011
Postat de
visan lucia
buna
0723677224 este nr meu.am si eu un baiat cu acelasi diagnostic ....am fost de 4 ori in ucraina si de trei ori in china,dar fara nici un rezultat.daca doriti ma puteti contacta tel si vb mai mult.

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează