In Mexic, la tratament cu celule stem

Mugurel Viorel Tache in Mexic, la tratament cu celule stemMa numesc Tache Viorel Mugurel am 22 de ani sufar de 8 ani de Poliartrita Reumatoida forma agresiva. Am umblat prin Spitale timp de 3 ani prin spitale numai ca sa aflu sigur ce diagnostic am. La Spitalul Militar In Bucuresti am fost sigur de diagnosticul meu si tot acolo am intrat pe tratament serios,dar rezultate au fost prea putine in ciuda tratamentului scump si tare care l-am facut….

Un vecin mi-a povestit de domnul Dr. Alfred Sapse si mi-a dat nr de telefon sa vorbesc cu omul de legatura al Dr. Sapse in Romania, Dl.Gradinaru.

Acesta se ocupa de toti bolnavii din Romania care vroiau sa ajunga in Mexic, adica:

  • Dansului i-am trimis toate documentele mele iar acesta le-a retrimis Dl.Dr. in Mexic.
  • Tot Dl.Gradinaru ne-a cumparat si biletele de avion si ne-a facut rezervarea la Hotel./li>
  • Cu Dl.Gradinaru ne-am intalnit la Aeroport si ne-a dat biletele si foaia pentru cazarea la Hotel… Banii pentru operatie i-am depus intr-un cont la o Banca din America cu 3 saptamani inainte sa plecam.

Am vorbit la telefon cu Dl. Sapse inainte sa ajung in Mexic si mi-a explicat mie si mamei mele ca operatia costa 7000 $, asta pe langa costul transportului cu avionul de 2180 de Euro si cazarii la Hotel 600 $. Am primit multe incurajari de la Dl.Dr. ca in 2,3 luni ma voi simti excellent.

Am plecat pe data de 6 Aprilie de pe aeroportul Otopeni la ora 6:00 si am mers 3 ore pana in Amsterdam. Acolo am asteptat 6 ore si dupa aceea am avut avion spre Mexico City, drum ce a durat 11 ore. Odata ajunsi in Mexico am asteptat 12 ore in aeroport pentru avionul de Reynosa localitatea unde trebuia sa ajungem.

In sfarsit am ajuns si-n Reynosa,acolo ne-a asteptat la aeroport domnul doctor Alfred Sapse,acesta m-a incurajat si mi-a zis ca totul se va rezolva incetul cu incetul dupa implant. Ne-a luat de la aeroport cu Taxiul si ne-a dus la Hotel.

Asta a fost seara la ora 1:00 cand am ajuns la hotel. Mi-a explicat ca a doua zi vom merge la implant. Zis si facut, a doua zi la ora 13:30 am plecat toti bolnavii cu tot cu insotitori cu masina pusa la dispozitie de Hotel spre clinica (undeva la 30 de minute de Hotel). Am facut implantul,si am revenit la hotel… In timpul liber petrecut acolo nu am putut merge nicaieri caci nu puteam merge mult pe jos asa ca am stat prin Hotel in camera sau jos la receptie.

Mugurel Tache in MexicSeara cina am luat-o impreuna cu Dl Dr. si cu ceilalti bolnavi la restaurantul hotelului, am observat ca am febra, cand am pus termometrul asa era, aveam 38 cu 5… Mama bineinteles s-a speriat un pic, dar Dl.Dr. mi-a explicat ca asa se mai intampla cu unii bolnavi, ca organismul unora reactioneaza la implant cu febra si ca nu e nimic grav. Mi-a recomandat sa iau 2 algocalmine sa beau multe lichide si sa tin sub observatie starea febrila.

A doua zi dimineata nu am mai avut nimic. Tin sa reamintesc faptul ca eu fac tratament cu cortizon de 5 ani si de aceasta sunt un pic umflat la fata, a doua zi dupa implant Dl.Dr. si ceilalti bolnavi si mama au observat cu fata mea se mai dezumflase un pic si se inmuiase tesutul adipos de pe tenul meu, fapt ce mi-a dat sperante mari.

Urmatoarea dimineata a urmat plecarea spre casa. Dl.Dr. a platit 2 taxiuri care sa ne duca la aeroport…. Am luat avionul la ora 6:30 dimineata si am parcurs acelasi drum ca la venire. Odata ajuns acasa in Romania in Braila mai exact, minunea nu a durat decat 1 luna de zile, adica s-au dezumflat genunchii, gleznele si vreau sa zic ca simteam ca am o forta in plus multa energie….

Insa dupa 1 luna totul parca a disparut, genunchii sau umflat si gleznele la loc, am inceput sa fac iar febra si mi-a pierit pofta de mancare….

PACAT… am fost asa de dezamagit, incepusem sa cred ca totul mergea spre bine...

COMMENTS 

Postat la
%b %24, %2019
Postat de
Florin90
Tratament artrita reumatoida
Salut,Viorel, imi pare rau sa aud ca nu a dat rezultate bune tratamentul cu celulele stem. As dori sa ti adresesz cateva intrebari si poate cateva sfaturi.Eu am 39 de ani de artrita psoriazica de la 17 ani
Intrebarea este : celulele stem au fost prelevate de la tine sau de la un nou nascut din familie?
Sfaturi: Incearca sa obtii acces la tratamentul cu HUMIRA ,aici ai linkul de la CNAS cu tratamentul compensat 100%
https://www.cnas.ro/media/pageFiles/Lista%20medicamentelor%20valabila%20din%2001.07.2015.pdf
Mergi la paginile 78-82
Pe mine m au ajutat ENORM ,sunt un om normal de mai bine de 3 ani( tratamentul l am obtinut in UK unde locuesc) singura problema este ca HUMIRA a incheiat contractul cu Europa in februarie 2019 dar poate ai sanse daca nu exista noi variante de ex. Duminica trecuta am inceput un nou tratament cu IMRALDI nu pot spune Inca rezultatele deoarece trebuie sa vad in timp.
Sper ca te am putut ajuta
Sanatate multa si poti sa ma contactezi pe email

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează