Tratament cu celule stem in Mexic

Spinu Camelia: Tratament cu celule stem in MexicSpinu Camelia ma numesc, sunt paraplegica cu fractura la coloana si va spun in continuare povestea mea ...

Am intrat pe internet si am cautat site-uri despre implantul cu cellule stem! Am gasit si am lasat un mail! Am fost contactata tot prin email si sa las un numar de telefon! Am fost sunata si mi-a dat un mail unde sa trimit analize si un RMN! Dupa o perioada de timp am fost contactata de domnul doctor SAPSE ALFERD si mi-a spus ca are doua vesti sa imi spuna, una buna si una rea!

L-am rugat sa mi-o spun ape cea rea ca sa ma pot bucura pe urma de cea buna! Mi-a spus cum au putut medicii din Romania sa ma lase in carucior ca am foarte multe sanse sa merg…si ca este foarte mare pacat sa stau in scaun cu rotile! Mi-a spus ca ma costa 7000 de dolari operatia …1800 dolari biletele de avion si cazarea + transportul acolo 1000 dolari!

Neavand acesti bani, am luat legatura cu Postul De Televiziune Acasa si pe 1 aprilie 2009 au venit la Dr. Tr. Severin si au facut emisiunea cu mine! Postul local Televiziunea RTS in cadrul emisiunii 'Suflete In Labirint' m-au ajutat sa strang banii... Foarte multe oficialitatii din orasul meu, oamenii din tara si din strainatate m-a ajutat fiecare cu diferite sume! Am reusit sa strang acesti banii si pe 5 iunie 2008 am plecat impreuna cu nepoata mea de 16 ani in Mexic! A fost un drum foarte lung, am pierdut foarte multe ore prin Aeroport deaorece este foarte mare diferenta intre cursele de avioane! Bucuresti-Amsterdam, Amsterdam-Mexico City, Mexico City-Reinnosa!

Camelia: Implantul stemAm ajuns noaptea ora 24! Acolo am fost asteptate de domnul Dr. Sapse Alfred! A doua zi am facut implantul cu celule stem! Implanturile mi-au fost facute in coloana vertebrala cu anestezie locala si implantate intravertebral! A fost o zi fff grea si dureroasa! Dupa cateva zile m-au trimis acasa! La intoarcere am crezut ca inebunesc din cauza durerilor de coloana! Dupa doua saptamani durerile au devenit insuportabile... am chemat de trei ori salvarea ca nu mai puteam sa ma mai misc! Am inceput sa misc degetele de la piciorul drept foarte putin si sa il intind singura cu ajutorul muschiilor!! Am urmat un program de recuperare iar in noiembrie 2008 am mers din nou in Mexic pentru al doilea implant! Dupa aceste implanturi nu am rezultate spectaculoase!

Operatia cu implantul de celule stem m-a costat 9000 de dolari, biletele de avion 1450 euro, cazarea + transport 2000 euro! Am stat 10 zile si am avut marele noroc sa imi mai faca un implant de celule gratuit! M-a uimit foarte mult perseverenta doctorului Omar Gonzales, credinta si felul de a se purta cu pacientii! Inainte de aceste implanturi se ruga la Maica Domnului si se inchina! Este pentru prima data cand vad un doctor care cere ajutorul divin si care incredinteaza tot ceea ce face in mana Domnului si a Maicei Sale! S-a purtat cu noi ca si cum am fii facut parte din familie! Stand acolo a venit un Post de Televiziune 'Channel 5' si am dat un interviu... ce cred despre celule stem, de unde venim, cum am reusit sa strangem aceste sume colosale si care sunt rezultatele?

Le-am spus ca dupa primul implant am avut rezultate, ca sunt de acord ca fiecare dintre noi care avem paraplegie si diferite afectiuni, avem dreptul sa incercam si ca pentru mine care am fractura la coloana, nu mai exista alta mare speranta decat aceste implanturi!

Spinu Camelia la TV Channel 5M-au intrebat ce stiu despre celula stem si cum as defini-o? Le-am spus ca exista doua feluri de celule stem: celule stem embrionare si celule stem adulte. Ca celulele stem embrionare provin din embrioni, celule provenite din primul stadiu al dezvoltarii umane. Ca repara si au capacitatea de reinnoi si ca pot da nastere la foarte multe celule existe in corp! Celulele stem sunt pluripotente, ceea ce inseamna ca pot deveni orice celula, tesut sau organ din organism!

Le-am mai spus ca provin dintr-o familie cu parintii in varsta, mama 70 ani si tata 67 ani si ca situatia financiara este foarte precara! Le-am povestit cum impreuna cu nepoata mea am mers din firma in firma aici local si cum am primit de la diferinti oamenii in contul Bancar RO 72 BRDE 260 SV 265 674 32 600 Agentia Drobeta Turnu Severin pe numele meu Spinu Camelia diferite sume! Au fost oamenii batrani care ne opreau pe strada si care ne dadeau 1 leu! Ca sunt mandra ca m-am nascut intr-o tara cu oamenii care le pasa de cei cu diferite probleme. O tara cu oamenii credinciosi si care sunt dispusi sa de-a din putinul lor celui de langa el!

Ca Dumnezeu cand ne-a creat ne-a facut dupa asemarea LUI si ca El ne spune ca atunci cand ajutam pe cineva care cere ajutorul este ca si cum I-am oferi Lui Ca toata familia mea a contribuit si m-au sustinut moral si m-au incurajat sa merg pana la capatul lumii sa incerc! Eu sunt o persoana care se increde in Dumnezeu si care nu se da batuta, o mare luptatoare!

Sau asa ma consider eu!!

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează