Galerie foto

Click aici pentru Galeria Foto!

Concursul cu premii - MAGIA ZAPEZII

1. Concursul cu premii

PRO STEM CELL (in continuare: "Organizator"), in vederea popularizarii informatiilor oferite pe website-ul sau www.prostemcell.ro , precum si pentru favorizarea abonarii gratuite la buletinul informativ, organizeaza un concurs cu premii (in cele ce urmeaza: "Concursul foto – Magia Zapezii"), pentru persoanele care pe parcursul duratei Concursului, participa cu o fotografie pe tema "Magia Zapezii" in Galerie Foto, sau se inregistreaza pe site (in cele ce urmeaza: "Utilizator").

2. Durata Concursului

2.1. Concursul cu premii dureaza din 11 decembrie 2010 pana in 10 ianuarie 2011.

2.2.Inregistrarea si votarea fotografiilor poate avea loc intre 11 decembrie 2010 si 10 ianuarie 2011, ora 18:00.

2.3. Desemnarea Castigatorilor: 10 ianuarie intre orele 18:00 si 20:00.

3. Participantii la Concurs

3.1. Participarea la acest Concurs este gratuita. Au dreptul de a participa numai Utilizatorii (persoanele fizice) cu resedinta in Romania.

3.2. Fiecare fotografie propusa pentru Concurs trebuie sa fie insotita de o scurta descriere si nu trebuie sa depaseasca 2Mb (recomandare: format jpg si 800x600 ca dimensiune).

3.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude din concurs fotografiile care nu respecta tema centrala a concursului "Magia Zapezii".

3.4. Prin participarea la Concurs, Utilizatorii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament, precum si faptul ca pe parcursul Concursului cu premii competenta exclusiva referitoare la rezultatul si datele obtinute, o are sistemul IT al ProStemCell.ro.

3.5. La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig!

4. Premii

MARELE PREMIU - oferit de ProStemCell.ro, pentru cel ma mare numar de voturi pentru o fotografie.

  • Rama foto digitala Serioux SmartArt 81PF, 8"

rama-foto-serioux

Descriere: "Rama foto digitala 8" Serioux SmartArt 81PF, rez: 800 x 600, USB Drive/SD/MMC/MS, slim, Slideshow, Rotire, Zoom"

PREMIUL DE POPULARITATE - oferit de ProStemCell.ro pentru locul II, ca numar de voturi pentru o fotografie.

  • Set ProStemCell - sapca si tricou

5. Criteriile de acordare a premiilor si despre reguli de votare:

5.1. Premiile vor fi acordate prin votul membrilor ProStemCell.ro.

5.2. Votarea va fi limitata pe baza de IP si Cookie - un vot per poza pentru fiecare utilizator pe toata perioada de votare. Orice tentativa de fraudare prin conturi multiple va duce la descalificare si BAN 60 zile pe IP. Ip-urile sunt atent monitorizate.

Trebuie sa stii ca:

1. Dupa ce te loghezi pe www.prostemcell.ro si intri pe pagina "Comunitate/Concursuri" cu Premii, click AICI unde trebuie sa apesi pe User panel ca sa iti poti incarca fotografia.

2. VOTATI ! Fiecare imagine are atasat un numar de 5 puncte de rating, corespondentul numerelor de la 1 la 5. Acordati votul cu un singur click. Nu ignorati momentul!

3. Propria poza nu poate fi votata de Utilizator, insa poate primi votul celorlalti participanti la Concurs (un singur vot pe toata perioada desfasurarii concursului de la un Utilizator unic).

4. In cazul in care sunt 2 sau mai multe imagini cu acelasi numar de voturi, departajarea se va face pe baza punctelor de rating si a numarului de comentarii.

6. Precizari legate de premii

6.1. Premiile vor fi expediate prin curierat rapid la adresa dvs. dupa ce in prealabil veti fi contactat de Organizator, in speta ProStemCell.ro pentru stabilirea detaliilor.

6.2. Transportul este gratuit si asigurat de catre ProStemCell.ro

6.3. Premiile vor fi livrate in urmatoarele 5-10 zile calendaristice dupa terminarea concursului.

7. Conditii de excludere

Se interzice si atrage dupa sine excluderea din concursul cu premii:

  • inregistrarea multipla a aceleiasi persoane cu nume si adrese de e-mal identice sau diferite;
  • furnizarea unor date ce nu corespund realitatii sau de date incomplete cu ocazia inregistrarii;
  • indicarea unor adrese de e-mail cu ocazia recomandarii altor persoane a concursului;
  • orice incercare privind manipularea rezultatului final al Concursului prin vot multiplu.

8. Prelucrarea si protectia datelor personale

Referitor la conditiile de administrarea datelor de catre Organizator, sunt aplicabile conditiile stabilite de ProStemCell.ro si acceptate de Utilizator prin procedura de inregistrare.

Informatii suplimentare privind politica noastra de prelucrare a datelor personale aici!

9. Alte dispozitii

9.1. Desfasurarea Concursului, respectiv participarea la acesta are loc conform prezentului regulament, pe baza datelor de inregistrare indicate de catre Utilizator. Utilizatorul, prin participarea la Concurs, declara ca datele sale de inregistrare sunt in deplina conformitate cu realitatea.

9.2. In cazul problemelor nereglementate de prezentul regulament, se vor aplica normele legale aferente in vigoare. Daca Utilizatorul nu este de acord cu oricare din dispozitiile prezentului regulament sau are obiectii cu privire la acestea, atunci nu are dreptul sa participe, respectiv va fi exclus din Concurs.

9.3. Participarea la Concurs este voluntara. Utilizatorul declara ca a luat la cunostinta integral de prezentul regulament si il accepta fara obiectii.

9.4. Pentru orice nelamurire legata de Concursul foto "Magia Zapezii" va rugam sa ne contactati prin formularul de contact.

 

Va multumim pentru participare!

Echipa ProStemCell.ro

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează