Galerie foto

Click aici pentru Galeria Foto!

portret-de-varaIn perioada 01 iulie - 30 septembrie 2012 vom desfasura un nou Concurs Foto pe Site, Forum, Facebook, organizat si sponsorizat de ProStemCell.ro

Tema concursului: PORTRET DE VARA

Este vara, este perioada plecarilor, a calatoriilor, a relaxarii. Dorim sa surprindeti in imaginile voastre expresii sugestive, trasaturi si detalii interesante ale persoanelor fotografiate. Pot fi inscrise in Concurs si imagini deja postate in forum, cu voi.

Ce trebuie sa faci:

1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan PRO STEM CELL (daca nu esti deja). Poti face acest lucru AICI sau AICI
2. Da share pe pagina ta de Facebook, acestui Concurs.
3. Trebuie sa te loghezi in site-ul de Concurs cu datele de logare din prostemcell.ro . Daca nu ai deja cont, il poti crea accesand Login din coltul dreapta sus.
4. Click AICI unde trebuie sa apesi User panel pentru a-ti incarca fotografia.
5. Incarca o singura imagine care sa aiba ca subiect Portretul. Iti lasam libertate de exprimare, compozitie si creativitate, asa ca… te asteptam cu ce ai mai bun la acest capitol!
6. VOTEAZA ! Fiecare imagine are atasat un numar de 5 puncte de rating, corespondentul numerelor de la 1 la 5. Acorda votul cu un singur click. Nu ignora momentul!

Dupa ce faci ceea ce am spus mai sus, revino la aceasta pagina si lasa un comentariu cu informatiile urmatoare:

 • 1. Numele cu care ai dat Like paginii Concursului de Facebook;
 • 2. Link-ul care dovedeste ca ai dat share;
 • 3. Exceptie fac cei care nu au cont pe respectiva retea de socializare, in urma unor verificari facute de Organizator.

Inscrie-te in concurs! Vezi fotografiile din  GALERIA FOTO

Desfasurarea concursului:

 • Etapa 1. Incarcarea pozelor se face in perioada 01 iulie 2012 - 31 august 2012.
 • Etapa 2. Votarea se va desfasura in perioada 01 septembrie 2012 - 30 septembrie 2012.
 • Anuntarea castigatorului se va face pe site, forum, Facebook.com/asociatia.prostemcell si in Newsletterul ProStemCell.

Regulamentul Concursului PORTRET DE VARA:

Conditii de participare:

 • inscrierile candidatilor la Concurs se fac pe ProStemCell.ro;
 • participantii pot inscrie 1 singura fotografie pentru Concurs. Aceasta poate fi alb/negru sau color in format digital (.jpg cu dimensiunea de maximum 2Mb);
 • fiecare fotografie trebuie sa fie insotita de o scurta descriere (perioada si locul in care a fost facuta), atat in galerie cat si pe topicul concursului din forum;
 • fotografia cu care se participa la Concurs trebuie incarcata si pe forum in topicul dedicat, impreuna cu o descriere a acesteia cat mai amanuntita, latura mare a imaginii fiind de max. 1024 px;
 • atat concurentii cat si membri inregistrati care nu participa la concurs, pot aprecia respectiva poza/postare acordandu-i un vot "Multumesc";
 • in Concurs nu sunt admise fotografii trucate, colaje sau al caror continut a fost modificat prin intermediul programelor de procesare foto;
 • organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude din Concurs fotografiile care nu respecta tema centrala PORTRET DE VARA ;
 • fotografiile inscrise in Concurs vor putea fi utilizate si reproduse de catre organizator, reproducerile devenind proprietatea acestuia, cu mentionarea numelui autorului;
 • nerespectarea uneia din conditiile mai sus mentionate atrage dupa sine descalificarea concurentului;
 • prin participarea la Concurs, Utilizatorii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament, precum si faptul ca pe parcursul Concursului cu premii, competenta exclusiva referitoare la rezultatul si datele obtinute, o are sistemul IT al site-ului ProStemCell.ro
 • trimiterea lucrarilor presupune ca participantii au acceptat integral Regulamentul Concursului.

Conditii de excludere

Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza participarea unei fotografii la Concurs pentru oricare din urmatoarele motive:

 • nerespectarea conditiilor descrise mai sus;
 • nepublicarea fotografiei participante la Concurs in forum si lipsa textelor explicative (descriere, locatie, data).

Se interzice si atrage dupa sine excluderea din Concursul cu premii:

 • inregistrarea multipla a aceleiasi persoane cu nume si adrese de e-mail diferite;
 • orice incercare privind manipularea rezultatului final al Concursului prin vot multiplu.

Premiile Concursului PORTRET DE VARA:

MARELE PREMIU - oferit de ProStemCell.ro, pentru cel mai mare numar de voturi pe o fotografie.

 • Un produs sau mai multe produse in valoare totala de 300 RON de la eMAG

concurs-portret-de-vara


PREMIUL DE POPULARITATE - oferit de ProStemCell.ro pentru locul II, ca numar de voturi pentru o fotografie.

 • Set ProStemCell - sapca si tricou

Criteriile de acordare a premiilor si Regulile de votare:

1. Premiile vor fi acordate prin votul membrilor inregistrati pe ProStemCell.ro.

2. Votarea va fi limitata pe baza de IP si Cookie - un vot per poza pentru fiecare membru pe toata perioada de votare. Orice tentativa de fraudare prin conturi multiple va duce la descalificare si BAN 60 zile pe IP. Ip-urile sunt atent monitorizate.

3. Propria poza nu poate fi votata de Utilizator, insa poate primi votul celorlalti participanti la Concurs (un singur vot pe toata perioada desfasurarii Concursului de la un Utilizator unic).

4. In stabilirea clasamentului final, daca sunt doua sau mai imagini cu acelasi numar de voturi, departajarea se face in functie de rating si voturi "Multumesc";

5. Nepublicarea in comentarii (mai jos) a datelor de promovare pe Facebook, atrage suspendarea Utilizatorului de a fi inclus in clasamentul final. Exceptie fac cei care nu au cont, in urma unor verificari facute de Organizator.

Precizari legate de premii

 • 1. Premiile vor fi expediate prin curierat rapid dupa ce in prealabil vei fi contactat de Organizator, in speta ProStemCell.ro pentru stabilirea detaliilor.
 • 2. Transportul este gratuit si asigurat de catre ProStemCell.ro

Alte dispozitii

Organizatorul isi rezerva dreptul, actionand in mod rezonabil si in concordanta cu toata legislatia si codurile deontologice in vigoare, de a modifica termenii si conditiile prezentului Concurs.

Organizatorul nu va fi raspunzator sau tras la raspundere pentru: (a) imposibilitatea de a primi Inscrierile din cauza unor erori de transmisiune sau a altor conditii in afara controlului sau rezonabil; (b) nicio intarziere, pierdere, trimitere la o adresa gresita sau eroare la transmisiuni ori la inscriere; (c) nicio nefunctionare sau eroare legata de computer sau de comunicatii; (d) nicio intrerupere, pierdere, dauna cauzata de evenimente in afara controlului Organizatorului; sau (e) nicio eroare de imprimare sau tipografica din materialele asociate Concursului.

Prin inscrierea in Concurs, participantii sunt de acord sa exonereze Organizatorul de orice raspundere referitoare la orice pretentii, costuri, pagube, pierderi sau daune de orice fel rezultate din sau in legatura cu Concursul sau cu acceptarea, detinerea, participarea sau utilizarea oricarui premiu.

Discalimer

 • Prin inscrierea unei imaginii, participantul declara in mod implicit ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acesteia si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra fotografiei.
 • De asemenea, in cazul in care utilizatorul nu este detinatorul drepturilor de autor asupra fotografiei acesta nu va primi niciunul din premiile acordate.
 • Drepturile asupra imaginilor apartin autorilor, iar ProStemCell.ro poate utiliza imaginile in comunicari, articole sau alte materiale promo.

Toate sugestiile, propunerile si reclamatiile legate de acest Concurs, le puteti scrie in comentariile de mai jos!

Va dorim succes si spor la postare!

COMMENTS 

Postat la
%b %02, %2012
Postat de
vmirela
Concurs
https://www.facebook.com/emirela
Postat la
%b %23, %2012
Postat de
vasilica68
Mangalia !!!
Pe faleza din Mangalia !!!

https://www.facebook.com/balic.vasilica
Postat la
%b %30, %2012
Postat de
Petru
CALDURA MARE
https://www.facebook.com/asscleroza.multipladambovita

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează