Galerie foto

Click aici pentru Galeria Foto!

Update:

Concursul s-a incheiat. Au fost postate un numar de 11 fotografii. Vedeti castigatorii aici Cool

new4

In perioada 10 Mai – 10 Iunie 2010 vom desfasura un concurs foto pentru toti membri ProStemCell.ro

Tema concursului:"Intre zambet si suspin"

Regulament Concurs

Conditii pentru participare:

1. Cont pe ProStemCell.ro (vezi index) - persoanele care participa cu mai multe conturi vor fi descalificate.

2. Fotografiile postate trebuie sa indeplineasca doua mari criterii: tehnice si tematice, dupa cum urmeaza:

  • Formatul fotografiei va trebui sa fie de tip jpg. de dimensiuni 800 x 600 si maxim 2M
  • Tema fotografiei trebuie sa fie "Intre zambet si suspin"

3. Se posteaza o singura fotografie / concurent care sa-l reprezinte. Concurentii care nu respecta dimensiunea ceruta mai sus, cei care nu respecta tema propusa si cei care posteaza mai mult de o fotografie, vor fi descalificati.

4. Fotografiile inscrise in concurs trebuie sa apartina concurentului. Orice alte poze postate daca se dovedesc a fi "furate / luate / copy-paste" din alta parte vor fi descalificate si concurentul va primi 30 zile BAN pe forum pentru tentative de fraudare.

5. Drepturile de autor asupra tuturor fotografiilor postate in acest concurs, vor fi cedate organizatorului, respectiv ProStemCell.ro. Acesta le va folosi cum va considera de cuviinta, avand drepturi exclusive asupra lor. Postarea unei fotografii in acest concurs, implica acceptul autorului cu privire la aceasta regula. A se vedea conditiile de utilizare.

6. Vechimea pe forum este irelevanta, la fel si numarul de posturi.

Desfasurarea concursului:

1. Incarcarea pozelor se face in perioada 10 Mai 2010 - 30 Mai 2010.

2. Votarea se va desfasura in perioada 31 Mai 2010 - 09 Iunie 2010.

3. 10 Iunie 2010 - Premierea castigatorilor.

Premii:

* Marele premiu - oferit de ProStemCell.ro pentru cel mai mare numar de voturi / foto

  • MP4 Player iRiver E30, FM, 2GB, negru

marele_premiu_1

Descriere: Player MP4 FM | 2GB | Ecran color TFT LCD 1.8 176x220 | Radio FM 87.5~108 MHz | 52h x 1 incarcare | 36g | - | redare audio MP3/WMA/WAV/APE/FLAC video SMV (M-JPEG), imagine JPEG/BMP, USB 2.0, casti, firmware upgradabil, 9.8mm grosime, culoare neagra | 1 an

Marele premie este oferit in ambalajul original, sigilat si insotit de factura / certificatul de garantie.

* Premiu de popularitate - oferit de ProStemCell.ro pentru locul II ca numar de voturi / foto

  • Set ProStemCell - sapca si tricou

Criteriile de acordare a premiilor si despre reguli de votare:

1. Premiile vor fi acordate prin votul userilor.

2. Votarea va fi limitata pe baza de IP si Cookie - un vot per poza pentru fiecare utilizator pe toata perioada de votare. Orice tentativa de fraudare prin conturi multiple va duce la descalificare si BAN 30 zile pe IP. Ip-urile sunt atent monitorizate.

Trebuie sa stii ca:

1. Dupa ce te loghezi si intri pe pagina "Concursuri", click AICI unde trebuie sa apesi pe User panel ca sa iti poti incarca fotografia.

2. Votati! Fiecare poza are atasat un numar de 5 stelute, corespondentul punctelor de la 1 la 5. Acordati votul cu un singur click. Aveti 10 zile sa va faceti cunoscuta parerea. Nu ignorati momentul!

3. Pentru a avea un concurs impartial, nickurile userilor nu vor aparea nicaieri in dreptul pozelor proprii decat dupa ce se termina votarea.

4. Administratorul ProStemCell.ro isi rezerva dreptul de a sterge fotografiile care nu sunt in concordanta cu tema concursului.

5. In cazul in care sunt 2 imagini cu acelasi numar de voturi / comentarii, departajarea se va face pe baza numarului de rating / comentarii.

Precizari legate de premii

1. Premiile vor fi expediate prin curierat rapid la adresa dvs dupa ce in prealabil veti fi contactat de organizator, in speta ProStemCell.ro pentru stabilirea detaliilor.

2. Transportul este gratuit si asigurat de catre ProStemCell.ro

3. Premiile vor fi livrate in urmatoarele 5-10 zile calendaristice dupa terminarea concursului.

****

Toate sugestiile, propunerile si reclamatiile legate de acest concurs le puteti trimite la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , cu subiectul "Intre zambet si suspin". Pentru un feedback cat mai reusit, va rog insotiti mailurile de cat mai multe linkuri, explicatii clare a situatiilor create, etc pentru a fi cat mai repede solutionate.

Daca aveti idei pentru urmatorul concurs pe care o sa il organizam, lasati comentarii mai jos sau in forum la topicul Premii forumistice . Cool

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează