Galerie foto

Click aici pentru Galeria Foto!

activ

Fii Activ, Implica-te! Mega Concurs cu super premiiConcursul este organizat de catre ProStemCell.ro & Licinium.ro, denumite in cele ce urmeaza "Organizator" si se desfasoara prin intermediul site-ului www.prostemcell.ro in perioada 20 Septembrie 2010 - 03 Decembrie 2010, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Tip concurs: cu jurizare

I. MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu dizabilitati din Romania, cu varsta mai mare de 18 ani, impliniti pana la data inceperii Concursului, care respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial, (denumite in continuare "Participanti").

Pentru a putea intra in Concurs participantii trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul www.prostemcell.ro . Persoanele care isi fac mai multe conturi folosind adrese diferite de e-mail vor fi excluse din concurs. Utilizatorul care introduce adrese de e-mail false va fi invalidat.

Utilizatorii care vor sa participe la concurs, trebuie sa introduca o lucrare (articol) bazata pe tema FII ACTIV, IMPLICA-TE! pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. intr-un format word, insotita in attach de o fotografie personala, aceeasi pe care participantul o va incarca in sectiunea GALERIE FOTO pentru votare.

Materialele postate trebuie sa fie la prima publicare pe web, iar participantul trebuie sa aiba dovada ca detine drepturi de autor pe lucrarea inscrisa, indiferent de forma ei.

Participantii sunt in intregime responsabili de continutul imaginilor, filmelor, textelor si informatiilor postate sau trimise pentru incarcare pe site. Fiecare participant va putea trimite un articol (continut text de minim 3000 de cuvinte), in care sa precizeze cum considera ca se implica in viata comunitatii persoanelor cu dizabilitati si cum sintetizeaza mai bine cele trei idei, subiecte de mai jos, incluse in tema concursului:

 • Suntem ceea ce alegem sa fim, nu ceea ce decid altii ca suntem!
 • Felul in care te vei implica va schimba viata altor persoane cu dizabilitati!
 • Cum crezi ca te poti implica? Cum crezi ca te poti investi? In ce fel te vei schimba tu? Ce ai facut pana acum in acest sens?

 

Daca un concurent din varia motive, nu poate comunica eficient pentru integrarea sa in tema concursului Fii Activ, Implica-te!, atunci numai o ruda de gradul I, numita oficial "Insotitor" poate participa in locul sau, dupa ce in prealabil trimite pe e-mail Organizatorului documente din care sa reiasa acest lucru.

I.1. Precizari cu privire la desfasurarea CONCURSULUI

La acest concurs nu se vor accepta acele lucrari care:

 • au continut sau caracter obscen, discriminatoriu, instigator, amenintator, rasist;
 • al caror continut incalca legea sau incita la incalcarea legii;
 • nu sunt clare, la obiect, in care nu exista idei precise si care se repeta de mai multe ori, spuse cu cuvinte sau expresii diferite;
 • nu ilustreaza tema concursului.

Concursul FII ACTIV, IMPLICA-TE! cuprinde doua etape:

1. In prima etapa, care se desfasoara in perioada 20 Septembrie 2010 – 19 Noiembrie 2010, participantii trebuie sa trimita pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana la data de 19 Noiembrie 2010 inclusiv, ora 18.00, articolul lucrarii cu care doresc sa participe la concurs, impreuna cu o fotografie personala, aceasi pe care singuri o vor incarca in sectiunea GALERIE FOTO pentru votare si in care titlul lucrarii, respectiv al fotografiei, sa fie identic (maxim 60 caractere). Fotografia poate fi urcata in Galerie DOAR dupa ce articolul/ lucrarea dvs va fi vizibila pe site.

Lucrarile vor fi analizate si incarcate in ordinea primirii lor pe e-mail (crescatoare), in pagina "Concursuri" (o noua sectiune), pentru evaluarea lor de catre utilizatorii site-ului ProStemCell.ro si Comisia Organizatorului.

Trebuie sa stii ca:

Dupa ce te loghezi pe site si intri in pagina "Comunitate / Concursuri cu premii ", click AICI unde trebuie sa apesi pe User panel ca sa iti poti incarca fotografia. Aceasta trebuie sa aibe maxim 2 MB.

Structura unei lucrari/ articol poate fi: compozitie text proprie cu poze reprezentand creatii artistice sau tehnice personale, clipuri youtoube, s.a., cu conditia ca marimea fisierului incarcat sa fie de maxim 5 MB.

2. In cea de-a doua etapa a competitiei FII ACTIV, IMPLICA-TE!, care se desfasoara in perioada 20 Noiembrie – 2 Decembrie, toate lucrarile trimise de Participanti la concurs vor putea fi evaluate si votate de catre utilizatorii ProStemCell.ro

I.2. Sistemul de votare pentru concurs

In perioada 20 Noiembrie – 2 Decembrie 2010, utilizatorii inregistrati pe site-ul www.prostemcell.ro pana la aceasta data, pot vota lucrarile participantilor. Un click pe "Evaluare utilizator" reprezinta acordarea unui vot pentru respectiva lucrare. Se pot acorda puncte de la 1 la 5. Intervalul de votare zilnic este de 24h.

In sectiunea GALERIE FOTO vor fi afisate fotografiile Participantilor, poze care respecta regulile acestui regulament si au fost acceptate in concurs, numele autorilor (participantilor care au inscris lucrarile in concurs) si voturile obtinute de fiecare lucrare in parte.

Titlul fotografiei trebuie sa corespunda cu titlul lucrarii inscrise in concurs.

I.3. Regulile referitoare la sistemul de votare pe site-ul ProStemCell.ro sunt:

 • un vizitator poate vota de la un IP unic o lucrare o singura data / zi, dar poate vota mai multe lucrari diferite in aceeasi zi;
 • este necesara crearea de cont pentru a putea vota. Formularul de "creare cont" va contine urmatoarele campuri obligatorii: nume si prenume, adresa e-mail si se afla Acasa;
 • intervalul de votare zilnic este de 24h.
 • in sectiunea GALERIE FOTO cu tema FII ACTIV, IMPLICA-TE! fiecarei fotografii ii va fi atribuit titlul lucrarii participante la concurs. Aceasta poate fi votata o singura data de catre un utilizator (IP unic), pe toata perioada de votare. Propria poza inscrisa in concurs, nu poate fi votata de catre participant, insa acesta poate vota, o singura data, alte fotografii ale concurentilor.

 

II. PREMIILE CONCURSULUI

LOCUL 1 – MINI LAPTOP ACER EMACHINED

notebook-acer

 

LOCUL 2 – CAMERA VIDEO TOSHIBA CAMILEO P30

toshiba_camileo


LOCUL 3 – MONITOR LCD PHILIPS 201E1SB

lcd_philips


LOCUL 4 – CASTI CU MICROFON LOGITECH PREMIUM

casti_logitech


LOCUL 5 – FLASH PEN CORSAIR VOYAGER 8 GB

 

flash_voyager

 

Premiile sunt oferite de catre Fundatia LICINIUM ca sponsor al acestui concurs.

III. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Desemnarea castigatorilor se va face conform urmatorului mecanism:

 • Toate lucrarile inscrise in concurs pot fi votate de utilizatorii inscrisi pe site, prin acordarea unei note de la 1 la 5, utilizand butonul "Evaluare" (20%);
 • Punctajul lucrarilor ia in calcul numarul si valoarea notelor obtinute in Galerie Foto (50%);
 • Un juriu format din reprezentanti ProStemCell.ro si Licinium.ro vor desemna castigatorii finali. Acesta va fi format din 3 membri desemnati de catre Organizatori. Juriul are in componenta sa urmatoarele persoane: Cosmin Jurcan , Daniel Necsulescu si T.S.;
 • Acesta (juriul) va analiza fiecare lucrare din punct de vedere al continutului, al temei propuse de Organizator, va tine cont de punctele obtinute de lucrare in evaluare, precum si de procentajul votului public atribuit Participantilor in sectiunea GALERIE FOTO (30%);
 • In data de 3 Decembrie 2010, juriul va desemna 5 castigatori: cate unul pentru fiecare premiu din concurs (1,2,3,4,5).

Decizia Organizatorului legata de desemnarea castigatorilor este definitiva si irevocabila, Organizatorul nu va oferi detalii sau justificari despre aceasta decizie.

Castigatorii premiilor vor fi contactati prin intermediul unui e-mail trimis de pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau, daca exista aceasta informatie in contul utilizatorului, prin telefon.

Rezultatul castigatorilor va fi publicat pe pagina de web a Organizatorului incepand cu data de 3 decembrie 2010.

III.1. Acordarea premiului

Premiile vor fi trimise catre castigatori prin curier in termen de maxim 20 de zile de la data validarii, la adresa comunicata de acesta reprezentantului Organizatorului in momentul anuntarii.

In cazul in care un castigator nu poate accepta premiul din diverse motive, acesta va pierde orice drept asupra premiului fara plata niciunei despagubiri. Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestui Concurs nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri/ produse.

Numele si prenumele castigatorilor vor fi afisate pe site-ul www.prostemcell.ro cel mai tarziu pe data de 5 decembrie 2010.

Evetualele contestatii si sesizari pot fi depuse in scris, pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., in termen de 2 zile de la anuntarea castigatorului (in perioada 3 - 5 decembrie). Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a folosi numele castigatorilor in activitatile sale de comunicare.

IV. RESPONSABILITATE

Din momentul primirii premiului de catre castigator, Organizatorul este eliberat de orice obligatie fata de Participantul castigator.

In cazul in care Organizatorul constata ca un castigator nu a indeplinit si/ sau nu a respectat conditiile stipulate de prezentul Regulament Oficial, Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda/ anula oricand drepturile si beneficiile ce revin castigatorului, fara ca Organizatorul sa datoreze vreo despagubire sau plata respectivului castigator.

Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor oferite in cadrul acestei Campanii.

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii. Orice intentie de influentare a rezultatelor concursului va avea ca rezultat scoaterea din concurs. Incercarile de frauda vor rezulta in descalificarea respectivului concurent si implicit acesta nu va mai avea dreptul de a primi premiul.

In cazul in care Participantului sau Insotitorului la Concurs i se va cere sa faca dovada handicapului sau (ori a persoanei pentru care concureaza), acesta va trebui sa trimita Organizatorului pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin posta, documente din care sa reiasa tipul si gradul de handicap, copie dupa BI/CI si o fotografie (aceeasi din concurs) care sa-l reprezinte conform documentelor anexate.

V. MINORII

In cazul in care castigatorul unuia dintre premii este minor (cu varsta sub 18 ani), acesta nu poate fi validat, deoarece nu a respectat prevederile regulamentului cu privire la participarea la Concurs. Acest lucru este valabil si pentru Insotitorul persoanei cu dizabilitati, nu este acceptat in aceasta campanie, daca participantul in numele caruia concureaza este minor pana la data inceperii concursului, respectiv 20 Septembrie 2010.

VI. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Toate datele personale primite in cadrul acestei Campanii devin proprietatea Organizatorului. Participand la concurs, cu exceptia cazurilor unde legea interzice acest lucru, fiecare participant cedeaza Organizatorului dreptul exclusiv de a folosi, adapta, traduce, reproduce, edita, modifica, posta, transmite, arata, publica, comunica, difuza, disemina, distribui si de a exploata prin orice alte mijloace auditive si/sau vizuale raspunsul la concurs, in orice media, mijloc, tehnologie sau mecanism de livrare a unui continut preexistent sau dezvoltat ulterior, in orice scop, inclusiv nelimitat in legatura cu concursul, administrarea, stabilirea castigatorilor si publicitatea facuta si in legatura cu promovarea, publicitatea si alte forme de exploatare de catre Organizator, fara alt accept din partea respectivului/respectivilor concurenti.

Prin simpla participare la Concurs, Participantii isi dau acordul expres si neechivoc ca datele lor personale comunicate Organizatorului sa intre in baza de date a acestuia, in vederea validarii si atribuirii premiilor. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor.

VII. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei castigatoare

VIII. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs poate inceta numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora*, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua.

Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului Oficial si continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 Codul Civil. In cazul in care invoca forta majora, Organizatorul este obligat sa comunice existenta acestuia participantilor la Concurs, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

*Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat, petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului Regulament Oficial si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora.

IX. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila intre parti.

Organizatorul nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru eventuala calitate necorespunzatoare a premiilor, aceasta ramanand exclusiv in sarcina producatorului sau distribuitorului acestora.

X. REGULAMENTUL OFICIAL

Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

Orice modificare a regulilor de participare la Concurs, a modului de desfasurare a acesteia, a perioadei valabilitatii acesteia, vor fi anuntate public de Organizator cu cel putin 24 de ore inainte de intrarea in vigoare a modificarilor, pe site-ul www.prostemcell.ro.

Prin inscrierea si participarea la concurs, concurentii isi vor insusi si vor accepta continutul paragrafului de mai jos care va echivala astfel cu o declaratie proprie in vederea participarii:

"Completand datele mele personale pe acest site sunt de acord ca acestea sa intre in baza de date a ProStemCell.ro si sa primesc materiale informative prin diverse mijloace de comunicare (posta, sms, newsletter, e-mail) din partea ProStemCell.ro."

Va multumim pentru participare si mult Succes!

COMMENTS 

Postat la
%b %14, %2011
Postat de
daniel
ANUNT
IMPORTANT
Prezentul Regulament este in dezbatere publica pe forum 5 zile, pana pe 24.09 inclusiv :D

Astept sugestiile voastre aici:

https://www.prostemcell.ro/32-joc-pe-forum/18710-regulamentul-unui-concurs-continutul-sau.html#18796
Postat la
%b %14, %2011
Postat de
ciresaru
regulament
Regulamentul este foarte clar si bine conceput.
Succes participantilor !
Postat la
%b %14, %2011
Postat de
stoican mihaela
comentariu
Buna ziua, felicitari pentru intiativa dumneavoastra de a valorifica persoanele cu dizabilitati, dar meritau o sansa si parintii unor copii cu dizabilitati, si noi traim zi de zi lupta handicapului cucei din jurul copilului, si noi ne implicam sa schimbam o mentalitate gresita de a eticheta astfel de persoane cu dizabilitati.
Postat la
%b %14, %2011
Postat de
daniel
buna
Buna Mihaela, reciteste cu atentie mecanismul concursului... daca ti-a 'scapat' din greseala paragraful cu pricina, il pun mai jos:

"Daca un concurent din varia motive, nu poate comunica eficient pentru integrarea sa in tema concursului Fii Activ, Implica-te!, atunci numai o ruda de gradul I, numita oficial "Insotitor" poate participa in locul sau, dupa ce in prealabil trimite pe [censored] Organizatorului documente din care sa reiasa acest lucru."
Postat la
%b %14, %2011
Postat de
Dionnis
completare
Din regulament reiese ca nu au voie sa participe minorii. Cred ca despre asta era vorba:

"In cazul in care castigatorul unuia dintre premii este minor (cu varsta sub 18 ani), acesta nu poate fi validat, deoarece nu a respectat prevederile regulamentului cu privire la participarea la Concurs. Acest lucru este valabil si pentru Insotitorul persoanei cu dizabilitati, nu este acceptat in aceasta campanie, daca participantul in numele caruia concureaza este minor pana la data inceperii concursului, respectiv 20 Septembrie 2010."

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează