Munca noastra n-ar fi posibila fara sprijinul extraordinar al unor oameni, al unor companii si organizatii. Sprijinul acestora a transformat vieti, a schimbat radical sisteme. Chiar donatiile si sponsorizarile de mai mica anvergura, financiare, in bunuri sau servicii sunt de importanta vitala pentru bunul mers, sustenabilitatea si succesul proiectelor noastre.

Poti deveni si tu sponsorul si partenerul nostru! Pentru orice propunere de parteneriat, colaborare sau initiativa referitoare la organizatia PRO STEM CELL, pentru implicarea activa in proiecte de sprijinire a persoanelor cu dizabilitati din Romania, nu ezitati sa ne contactati.

sponsori

ELMION

DODI PLAST

EUC

ALVVIMAR

VASICOS CENTER

CONARG CONSTRUCT

DAPEROM

AMAT

DELTA PLUS

INTERNATIONAL LAZAR COMPANY

MG SELF PLAST IMEDICA

parteneri

Implicarea companiilor in parteneriate alaturi de noi a permis identificarea si solutionarea permanenta a nevoilor persoanelor cu dizabilitii pentru care am activat. Le multumim partenerilor nostri si suntem determinati sa construim parteneriate de succes cu alte companii!

O noua sansa O noua viata

FNAPDR

EuroMedical

StiriONG

romedic

houston

Atingerea obiectivelor PRO STEM CELL, unele dintre ele chiar ambitioase, depind in mare masura de sprijinul pe care ni l-au oferit sponsorii si partenerii nostrii. Pe aceasta cale incercam sa le multumim tuturor pentru colaborarea deosebita de care au dat dovada!

PREIA BANNERE PRO STEM CELL

Impreuna spre o lume mai buna!