Just Dance - Brasov

Trupa Just Dance din BrasovTrupa "Just Dance" din Brasov, formata din 7 persoane cu dizabilitati fizice avand in componenta pe Ionica Chiaburu, Elena Buciumanu, Cosmin Buga, Mihaela Pasere, Delia Mironescu, Monalisa Haraga, Ciprian Leizeriuc si 7 dansatori profesionisti membri ai trupei Versus: Bianca Panaitoaia, Maria Moldovan, Ionut Demetriad, Irina Meita, Nicoleta Puscasu, David Tatiana, Alexandru Bichis, pregatiti si coordonati de coregraful Marius Grancea.

Sunt talentati, sunt tineri, sunt frumosi, sunt ambitiosi si, mai cu seama, sunt invingatori, invingatori nu intr-o competitie sportiva, nu intr-un festival al teatrului, literaturii sau muzicii, desi au performat inclusiv in asemenea domenii, ci sunt invingatori in lupta cu soarta. O soarta dura, care i-a legat nemilos de scaunul cu rotile sau de sansa de a participa in mod egal la viata comunitatii. Desigur, puteau sta in acel scaun si sa isi planga de mila dar nu au facut-o. Au luat, pur si simplu, viata ca atare, si au purces la lupta.

Nelutu Trandafir

Nelutu Trandafir, interpret de muzica popularaNelutu Trandafir s-a nascut in Ponoarele, Judetul Mehedinti, o zona renumita prin frumoase monumente naturale, unde traditia si folclorul sunt cu adevarat la ele acasa. Are o vorba personala ce o spune de fiecare data cand are ocazia: "Ponoarele e o zona in care si pietrele canta".

Nelutu Trandafir este poate cel mai mare exemplu de curaj si ambitie pe care l-au putut cunoaste targujienii. Chiar daca de mai bine de 22 de ani este imobilizat intr-un scaun cu rotile, Nelutu canta si azi indemnat de aceeasi pasiune pentru folclor pe care o avea si cu multi ani in urma. Un accident stupid l-a marcat pentru totdeauna, dar cele doua fetite pe care le-a adus pe lume ii duc mai departe numele si faima de care s-a bucurat odata.

Ionel Man

Ionel Man nevazator cu o voce deosebitaIonel Man este un tanar nevazator cu o voce deosebita care - cel putin din perspectiva celor care l-au auzit cantand - merita toata admiratia. Se poate spune ca este un tanar care cocheteaza cu muzica inca de la o varsta frageda: pe cand avea cinci ani, parintii i-au cumparat un pian de jucarie. Inca de atunci, muzica a insemnat tot pentru el. Debutul si-l face la varsta de noua ani, in cadrul unui concurs scolar unde castiga locul intai.