Medra Inc - Stem Cells TherapyWilliam C. Rader, medic psihiatru in Malibu California, este patronul firmei care se ocupa in America de comercializarea celulelor stem embrionice. El conduce Institutul Rader specializat in tratarea bolilor de nutritie.

Pentru suma de 25.000 $, platiti in avans, el face internari si tratamente la clinica sa din Republica Dominicana Medra Inc.. In trecut afacerea sa a purtat si numele de Mediquest Ltd., Czech Foundation, si Dulcinea Institute, Ltd. Inainte de a deschide propia clinica, in Bahamas in 1997, escorta pacientii la clinica din Ucraina.

La fel ca EmCell sustine ca tratamentul nu este antigenic si nu prezinta efecte secundare. In 1997 afirma: 'Deoarece celulele fetale nu prezinta antigenie, ele pot fi date oricui fara reactii adverse, fara a fi respinse, deci fara tratamente imunosupresive, fara efecte secundare. Cand un pacient primeste celule stem fetale proaspete, de obicei intravenos timp de cateva ore, prima actiune a celulelor este de a stimula celulele deja prezente in sistemul primitorului, facand aceste celule mai potente. Apoi ele inlocuiesc celulele imunitare ale primitorului, continua divizarea, ceea ce inseamna cresterea numarului de celule, ceea ce duce la un sistem imunitar mai puternic'.

In ceea ce priveste cancerul Rader afirma ca 'tratamentul sau permite folosirea chimioterapiei si a radiatiilor mai mult timp, si elimina virtual efectele lor negative'. Celulele fetale cauta si repara organele afectate, elibereaza hormoni de crestere, care stimuleaza mecanismele de reparare ale organismului.

Lista afectiunilor tratate cuprinde:

Alzheimer’s, Anemia, Autism, Brain damage (raniri ale creierului), Cancer, Cerebral Palsy (paralizie cerebrala), Chronic Fatigue Syndrome (simptomul oboselii cronice), Depression, Diabetes, Diverticulitis, Epilepsy, Impotence, Immune Suppression, Leukemia, Multiple Sclerosis (scleroza multipla), Parkinson’s, Rheumatoid Arthritis, Sickle Cell Anemia, Spinal Cord Injury (raniri ale coloanei), Stroke, Systemic Lupus Erythematosus and Ulcerative Colitis. . . .

Foarte rar un singur tratament promite sa vindece asa multe boli si afectiuni. Rader afirma ca 'intarind sistemul imun, celulele fetale previn multe boli, inclusiv cancerul, aceste celule fac o bariera anti-cancer, fapt care devine un alt factor antiimbatrinire'.

Pentru a sustine aceste afirmatii, ar trebui ca mii de oameni sa fie monitorizati in experimente medicale care sa dureze mai multi ani. Terapia cu celule stem nu exista de asa de mult timp si astfel de trialuri nu au fost facute. Nici Rader si nici medicul care conduce clinica nu au publicat articole sau lucrari in publicatii medicale pentru a detalia si sustine cu dovezi realizarile clinicii..

Sursa : Stephen Barrett, M.D. The Shady Side of Embryonic Stem Cell Therapy

Nota editorului: Acest articol nu este destinat sa ofere sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează