Nick Vujicic - Cum sa traiesti o viata fara limite"100% INSPIRATIE. Cum sa traiesti o viata fara limite", o poveste fascinanta si un discurs care-ti va schimba viata, eveniment prezentat in premiera la Bucuresti de NICK VUJICIC, cel mai carismatic speaker motivational al momentului.

Evenimentul se va desfasura in data de 11 Aprilie, de la ora 18.00 in Aula Universitatii Romano-Americane si dureaza doua ore.

In urma conferintei vei afla:

  • Cum sa schimbi perspectiva si sa privesti dincolo de circumstante;
  • Cum sa perseverezi si sa transformi obstacolele in oportunitati;
  • Cum sa performezi si sa-ti atingi potentialul maxim;
  • Cum sa-ti identifici aspiratiile, obiectivele si calea spre succes;
  • Cum sa fii fericit.

Prezentatorul conferintei: Robert Turcescu

Accesul in sala se face numai pe baza de invitatie, bilet sau acreditare, acestea putand fi procurate pana pe 5 aprilie la pretul de 70 de euro. Pentru detalii si inscrieri sunt puse la dispozitie: e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si numerele de telefon 0748.131.060, 0728.999.782.

"Mesajul lui Nick este deosebit de puternic"

{googleads}Va fi cu adevarat un eveniment, spun cei de la firma Top Speakers Agency, care se ocupa de organizare. "Discursul lui Nick Vujicic schimba viziunea despre modul in care te poti bucura de o viata plina de succes, indiferent de circumstante. Mesajul lui Nick este deosebit de puternic si poate realiza aceasta schimbare de perspectiva, deoarece el este dovada vie ca in viata orice este posibil si ca singurele limite pe care le avem sunt cele pe care noi insine ni le impunem", a declarat Corina Ilie, manager Top Speakers Agency.

Despre cariera, teluri si eficienta

Discursurile corporate sunt menite sa imbunatateasca munca angajaţilor si sa creasca multumirea lor fata de locul de munca. In conferintele lui, Nick Vujicic dezvolta, de obicei, numeroase teme, printre care: leadership, perseverenta, acceptarea provocarilor si depasirea obstacolelor, munca de echipa, cum sa devii pasionat de ceea ce faci, stabilirea telurilor si urmarea lor, dezvoltarea carierei, pozitionarea si productivitatea, explorarea tuturor posibilitatilor, gasirea perspectivei corecte, maximizarea potentialului si trairea unei vieti fara limite.

Nick Vujicic, nascut cu sindromul Tetra-Amelia, a reusit sa-si invinga soarta si sa se bucure de viata.

Sursa: EVZ

COMMENTS 

Postat la
%b %05, %2011
Postat de
Anonim
Scump. Cine-si permite?
70 de euro? Mi se pare cam scump...
Postat la
%b %07, %2011
Postat de
bogdan
RE: SCUMP. Cine-si Permite?
viata ta cat merita?
Tu cat ai plati daca ai sti ca ar urma sa iti imbunatatesti viata, ca ai putea sa duci o viata mai frumoasa si dintr-o perspectiva mai buna?
Gandeste, cat valoreaza viata ta... cat cheltuiesti pentru sufletul tau si cat pentru corpul tau. Esti fericit acum?
70 de euro nu mi se pare mult pentru un asemenea om cu un asemenea caracter, sunt convins ca ar putea schimba viata unui om un asemena seminar.
Felicitari Celor care au facut posibil acest evenimnet la bucuresti.

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează