Comisia Europeana iti da 1.000 de euro pe luna ca sa inveti la BruxellesComisia Europeana iti da 1.000 de euro pe luna ca sa inveti la Bruxelles

Comisia Europeana da startul inscrierilor pentru stagiul de formare in unul din departamentele sale, din prima jumatate a lui 2011, potrivit site-ului de recrutare Euroconcurs.ro. Stagiul vizeaza absolventii de facultate care vorbesc fluent limba engleza, franceza sau germana si care nu au mai facut un stagiu intr-o alta institutie/organism al Uniunii Europene, informeaza money.ro.

Stagiul de pregatire la departamentele Comisiei Europene dureaza cinci luni de zile, se va desfasura in intervalul martie-iulie 2011 si este remunerat cu circa 1.066 euro pe luna. Termenul limita pentru aplicatii este 1 septembrie, ora 12 a Bruxelles-ului.

Printre obiectivele stagiului de formare la Bruxelles se numara cunoasterea modului in care functioneaza departamentele Comisiei Europene, dar si aplicarea si aprofundarea cunostintelor din aria de expertiza a fiecarui absolvent.

Romania Libera

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează