Voluntar-de-ProfesieProgramul Voluntar de Profesie este un program inovativ lansat in anul 2002 de Fundatia Vodafone Group, la nivel mondial, sub numele de World of Difference. Programul se adreseaza tuturor celor care si-au dorit dintodeauna sa lucreze intr-o organizatie non-profit, dar nu au avut ocazia deoarece desfasurau un alt tip de activitate. Prin intermediul "World of Difference", participantii au posibilitatea de a-si lua o pauza de la activitatea lor obisnuita, timp in care sa se dedice cauzei pe care o aleg. Filozofia care sta la baza programului este de a produce o schimbare si de a aduce bucurie in vietile oamenilor care au nevoie de ea, folosindu-te de resursele si abilitatile pe care le detii.

Fundatia Vodafone Romania lanseaza a 5-a editie a programului "Voluntar de profesie"

Anul acesta, Fundatia Vodafone Romania lanseaza a 5-a editie si pune la dispozitie 9 locuri in programul "Voluntar de Profesie", pe o perioada de 9 luni. Programul se adreseaza si angajatilor Vodafone, 2 din cele 9 locuri fiind disponibile pentru acesta. Fundatia Vodafone Romania va asigura salariile celor 9 persoane in limita a 1.000 Euro net, cat si cheltuielile administrative pe toata durata programului.

Citti aici regulamentul programului.

Calendarul editiei 2014 este urmatorul:

  • 10 septembrie - 26 septembrie 2014, ora 18.00, depunerea aplicatiilor online
  • 29 septembrie - 1 octombrie 2014, evaluarea aplicatiilor primite; alegerea celor 18 finalist
  • 2 octombrie - 6 octombrie 2014, perioada de interviuri cu cei 18 finalist si alegerea celor 9 Voluntari de profesie, numiti in prezentul regulament„ "castigatori/castigatorul"
  • 7 octombrie 2014, anuntarea celor 9 castigatori
  • 8 octombrie - 31 octombrie 2014, semnarea contractelor de finantare intre Fundatia Vodafone Romania si organizatiile neguvernamentale; semnarea contractelor de munca intre organizatiile neguvernamentale si castigatori
  • 1 noiembrie 2014 - 31 iulie 2015, derularea programului.

Cine poate aplica pentru programul „Voluntar de Profesie”?

Daca esti o persoana ambitioasa, entuziasta, dedicata si hotarata sa schimbi in bine viata oamenilor din jurul tau, daca ne demonstrezi ca ai abilitatile, cunostintele si calitatile necesare pentru a-ti lasa amprenta asupra acestui domeniu, candidatura ta la programul "Voluntar de Profesie" iti ofera ocazia sa-ti concentrezi energia pe ceva de care iti pasa cu adevarat, timp de 9 luni de zile.

Cum poti aplica la acest program?

Daca doresti sa aplici pentru acest program, trebuie sa propui o organizatie non-guvernamentala (ONG) unde doresti sa lucrezi si sa realizezi impreuna cu aceasta un proiect pe care sa il pui in practica in cele noua luni. ONG-ul ales trebuie sa isi desfasoare activitatea in Romania, intr-unul din domeniile: sanatate, educatie, prevenirea abandonului familial si scolar, servicii sociale, voluntariat, incluziunea sociala a persoanelor cu nevoi speciale si ajutor in situatii de urgenta.

Formularul de inscriere

Te invitam sa te inscrii aici prin completarea formularului disponibil online, pana la data de 26 septembrie 2014 ora 18.00. Doar formularele completate integral vor fi luate in considerare.

Sursa: vodafone.ro

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează