Termeni si conditii de acces

Site-ul www.prostemcell.ro si toate serviciile aferente acestuia sunt detinute si administrate de catre ASOCIATIA PRO STEM CELL, organizatie non-profit, cu sediul social in Mun. Pitesti, Str. Poienitei nr. 7, bl. 70, sc. D, ap.1, Jud. Arges. inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 41/RA/2007, avand CIF 22150335. Acesti termeni si conditii definesc modul in care puteti folosi aceast website si serviciile aferente. Acesti termeni si conditii pot suferi modificari pe parcursul perioadei de functionare a site-ului, in functie de schimbarile intervenite in functionarea acestua, in ceea ce priveste legislatia aplicabila sau din orice alta cauza considerata de catre noi ca fiind generatoare de modificari. Ramane in responsabilitatea dumneavoastra sa accesati si sa verificati acest document in momentul in care accesati site-ul online.

Navigarea pe site-ul www.prostemcell.ro, denumit in continuare "PSC", urmata de efectuarea oricarei dintre operatiunile definite in cele ce urmeaza, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea in integralitate a termenilor de mai jos de catre orice Utilizator al site-ului. In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti PSC si sa nu mai accesati acest site.

PROTECTIA PROPRIETATII INTELECTUALE

Denumirea Site-ului si insemnele grafice ale acesteia sunt proprietatea PSC sau dupa caz, aceasta detine un drept de utilizare asupra acestora, astfel ca aceste elemente nu pot fi preluate, copiate sau folosite fara acordul scris al proprietarului/ titularului lor. Toate elementele prezente pe Site inclusiv, fara limitare, design-ul general, precum si continutul materialelor text, audio video/ imagine sunt protejate de copyright, drepturi de autor si alte normative in materia drepturilor de proprietate intelectuala.

Utilizatorul este responsabil pentru obtinerea permisiunii inainte de a utiliza orice material protejat de drepturi de autor care este facut disponibil de catre PSC. Orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres sau prevazute intr-un acord distinct de utilizare, in cazul in care acesta exista, este interzisa. Utilizatorul raspunde pentru orice daune intelectuale produse PSC, Continutului, sau oricarui tert/ partener, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Cererile de utilizare a continutului PSC pot fi trimise la adresa de email: contact[at]prostemcell.ro

De asemenea, sunteti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, adaugarea de imagini, video, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in PSC, transmiteti PSC un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul PSC, pe toata durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

UTILIZAREA CONTINUTULUI PSC

Site-ul poate fi accesat in mod gratuit de catre orice persoana adulta care este interesata de informatiile, proiectele, subiectele si noutatile pe care le ofera PSC, asa cum acestea sunt identificate in cadrul sectiunilor prezente in cadrul site-ului. Totodata, prin intermediul PSC, vor putea fi efectuate donatii in scopul sprijinirii proiectelor organizate de ASOCIATIA PRO STEM CELL.

Materialele prezentate pe acest site au scop informativ si nu se pot substitui unui consult medical sau interpretarii date de un medic in context clinic si paraclinic. Echipa PSC depune eforturi pentru ca informatiile prezentate sa fie corecte, actualizate si în concordanta cu standardele internationale. Autorii articolelor de pe site nu sunt cadre medicale. Informatia prezentata pe acest site este strict complementara si nu poate inlocui relatia medic-pacient. Siteul este adresat persoanelor cu varsta peste 18 ani.

PSC pune la dispozitia utilizatorilor posibilitatea de a-si exprima opinia sau experienta sa in legatura cu articolele existente pe site. Acestea sunt publicate dupa aprobarea prealabila a administratorului. PSC isi rezerva dreptul de a nu publica comentarii care contin limbaje obscene, continut ilegal, continut jignitor care afecteaza anumite persoane, continut care incalca dreptul la proprietate intelectuala, sau care contin virusi, adrese web si mailuri, texte care promoveaza diverse afaceri piramidale sau campanii publicitare sau alte forme de spam.

Atunci cand utilizatorul ofera informatii medicale in comentariul sau care nu sunt rezultatul experientei personale, este rugat sa afiseze si link-uri catre sursa opiniilor sale. Informatiile din comentariile utilizatorilor trebuie sa fie adevarate, corecte si actuale, conform cunostintelor personale.

INREGISTRARE, PAROLE SI RESPONSABILITATI

Daca creezi un cont la unul dintre serviciile noastre, iti trimitem un e-mail de confirmare prin care sa iti oferim detaliile noului tau cont. Te sfatuim sa pastrezi acest e-mail de confirmare, mai ales ca acesta contine si informatii care iti pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea serviciilor noastre.

La inregistrarea contului, nu puteti folosi un nume de utilizator sau adresa de email care apartine sau care este deja utilizata de catre o alta persoana, care pot fi interpretate ca apartinand unei alte persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale unei persoane, care este ofensator sau imoral. Nu sunt acceptate conturi multiple. In situatia in care constatam ca aceeasi persoana, se conecteaza cu mai multe conturi de utilizator, ne rezervam dreptul de a sterge toate conturile suplimentare primului cont inregistrat.

Aveti responsabilitatea de a mentine confidentialitatea parolei pe care o veti utiliza pentru a accesa PSC. Este interzis sa transferati parola sau numele de utilizator, sau sa imprumutati sau transferati in alt mod utilizarea sau accesul dumneavoastra la PSC, unei terte parti. Sunteti responsabil pentru toate interactiunile cu PSC care apar in legatura cu numele dumneavoastra de utilizator.

Aveti obligatia de a ne anunta imediat in cazul in care sesizati orice utilizare neautorizata a parolei sau a numelui de utilizator sau de orice alta incalcare a securitatii legate de contul dumneavoastra. Delogati-va de pe Site (daca este cazul), la sfarsitul fiecarei sesiuni.

Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi sau daune care rezulta din nerespectarea de catre dumneavoastra a oricaror dintre obligatiile de mai sus.

PLATFORMELELE DE COMUNICARE PE SITE

PSC va pune la dispozitie Forumul de discutie, Comunitatea cat si alte platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori PSC. In ideea in care PSC nu poate filtra mesajele postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare PSC (forum, comunitate, galerie foto, mesaje private, liste de discutii, etc.), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi PSC pentru paguba sau costuri care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Prin publicarea unui mesaj al dvs. pe una din platformele PSC sau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in PSC, sunteti de acord sa cedati PSC dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

Exonerare de raspundere
Desi in fiecare moment se fac eforturi pentru asigurarea calitatii si corectitudinii informatiilor publicate in site, PSC nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau si nu poate fi tinut raspunzator, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, prin utilizarea site-ului PSC, acordul dvs. de exonerare de raspundere fiind considerat implicit.

CONFIDENTIALITATE

Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a PSC, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site sunt prelucrate conform prevederilor legale in vigoare in Romania. Site-ul foloseste o legatura sigura pentru transmiterea datelor (de tip https) ceea ce asigura ca datele nu pot ajunge la terti.

Toate datele de pe PSC sunt stocate si procesate pe servere situate in Uniunea Europeana, ce cad sub legile europene de protectie a datelor. Nici o informatie oferita pe acest site nu paraseste teritoriul Uniunii Europene. PSC se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

Informatia pe care o furnizati despre dumneavoastra catre PSC va fi folosita doar in concordanta cu termenii din Politica de Confidentialitate a PSC.

DONATII ONLINE

Donatiile primite prin intermediul PSC se fac in sistem de plata on-line cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati EUPLATESC.RO. Platile sunt securizate, conform protocoalelor internationale de securitate si confidentialitate a datelor. Procesarea datelor de card se face pe o pagina securizata a procesatorului de plati. Termenii si conditiile utilizarii sistemului respectiv de procesare a platilor se regasesc pe respectivul site www.euplatesc.ro. ASOCIATIA PRO STEM CELL nu isi asuma responsabilitatea pentru tranzactiile efectuate prin procesatorul de plata www.euplatesc.ro.

FOLOSIREA CARDULUI DE DEBIT SAU CREDIT FARA PERMISIUNE

Cand o donatie este facuta prin PSC, aceasta genereaza o tranzactie pe cardul dumneavoastra care este finala si nedisputabila, in afara situatiei in care este demonstrata folosirea fara acord a unui card de debit sau credit de catre o alta persoana decat posesorul de drept. In acest caz, in care a fost folosita fara autorizare cardul dumneavoastra de credit sau debit, ori daca acesta a fost furat sau pierdut, trebuie sa notificati banca dumneavoastra emitenta si sa urmati procedura acesteia pentru aceasta situatie.

PSC nu solicita utilizatorilor sai, prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/ telefonic/ SMS etc.), informatii referitoare la date confidentiale, conturi/ carduri bancare sau parole personale etc.
Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

PSC nu va fi tinut raspunzator in situatia in care un utilizator ar fi/ este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/ ca reprezinta interesele ASOCIATIEI PRO STEM CELL.
Utilizatorul va informa ASOCIATIA PRO STEM CELL asupra unor asemenea tentative de frauda, folosind datele de contact disponibile pe Site.

PUBLICITATE SI CONTINUT GENERAT DE TERTI

Siteul nostru poate gazdui reclame sponsorizate de la Google Adsense, al caror continut este stabilit de advertiser. Continutul editorial nu este supus influentelor advertiserilor. Reclamele gazduite pe site (imagini si text) sunt marcate cu eticheta "Anunturi Google" (Google Ads).

Parti ale continutului inclus in PSC pot sa fie furnizate de terte persoane cu care ASOCIATIA PRO STEM CELL are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului PSC pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. PSC nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, PSC nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

FORTA MAJORA

Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Nu putem fi facuti responsabili, direct sau indirect, din cauze care nu depind de vointa PSC. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic utilizat pentru functionarea Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

MODIFICARI ADUSE SITE-ULUI

PSC isi rezerva dreptul de schimba caracteristicile tehnice, de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, PSC isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

PSC nu este raspunzatoar pentru prejudiciile generate de conexiunea de internet, in utilizarea sau afisarea continutului PSC declinandu-si de asemenea raspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server.

LEGISLATIE APLICABILA SI REGLEMENTARI

Orice plangere sau litigiu determinate sau legate de utilizarea/functionarea PSC, a continutului sau, a materialelor prezentate vor fi guvernate de asemenea de legislatia romana in vigoare si supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente de pe teritoriul Romaniei, in cazul in care rezolvarea acestora nu este posibila pe cale amiabila.

ACTUALIZAREA TERMENILOR PREZENTULUI ACORD

Va recomandam sa accesati periodic aceasta sectiune intrucat in masura in care vom modifica prezentul acord, vom publica o noua versiune actualizata pe aceasta pagina web, informare care o va inlocui pe prezenta.

Daca nu ati gasit raspuns intrebarilor dumneavoastra in acest document sau daca aveti orice alte nelamuriri cu privire la datele dumneavoastra personale si/sau modul in care le prelucram, va rugam sa ne contactati.