veronica-horinceanuVeronica Horinceanu are aproape 9 ani, este din Sighisoara si a fost de curand diagnosticata cu Anemie Aplastica Severa. Tatal fetitei, Maricel Horinceanu, spune ca pana in luna octombrie 2013, Vero avea o copilarie linistita. Atunci a observat ca fetita era tot mai obosita, se invinetea repede si devenea palida. Imediat au mers la analize si primul rezultat i-a bulversat total.

La spitalul din Targu Mures s-au internat la sectia de Hematologie-Oncologie, iar Veronica a primit diagnosticul de "Anemie Aplastica Severa". Din momentul acela, a inceput lupta pentru supravietuire.

Anemia Aplastica este o boala a maduvei osoase, care cauzeaza deficienta celulelor din sange (celule albe, rosi si trombocite). Numarul scazut de leucocite o face vulnerabila la infectii, iar numarul mic de trombocite creste riscul de hemoragie.

Tratamentul Anemniei Aplastice cu efect curativ este transplantul medular (transplant de celule stem).

Medicul curant de la Tg. Mures a emis scrisoarea medicala, cu recomandarea transplantului medular, aceasta fiind solutia prin care Vero va putea trece de cumplita boala.

veronica-anemie-aplastica-severa-medical1 veronica-anemie-aplastica-severa-medical2

Maricel: Va rugam sa ne ajutati ca fetita noastra sa traiasca!

Pentru cei care vor sa ne ajute, alaturam conturile deschise la Banca Comerciala Romana, sucursala Sighisoara, str. 1 Mai, nr. 12, jud. Mures:

Titular cont: HORINCEANU MARICEL

  • RON - RO12RNCB0191015746950002
  • EURO - RO82RNCB0191015746950003 - SWIFT: RNCB RO BU
  • USD - RO55RNCB0191015746950004 - SWIFT: RNCB RO BU

Telefon: 0724.444.146 ; 0741.140.002
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe pagina de Facebook.

Orice suma de bani este foarte importanta pentru noi.
Cu speranta ca ne veti ajuta, va multumim!

Update (05.09.2014): Fetita din Sighisoara diagnosticata initial cu anemie plastica acuta este in prezent internata la Budapesta si face chimioterapie, iar peste cateva zile ea va fi supusa unui transplant de celule stem.

horinceanu-veronica

Veronica Horinceanu are in continuare nevoie de ajutorul nostru, al tuturor!

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Prin accesarea acestui site, ești de acord cu faptul că folosim cookies .