Avem nevoie de sprijinul vostru pentru Andreea CristinaMicuta noastra poveste incepe pe 10 decembrie 2009 la ora 12:45. Dupa o operatie de cezariana usoara am vazut-o prima oara. Era asa de mica si avea o gurita mare. A plans de la inceput. Toate bune si frumoase timp de doua zile. Cand m-au lasat sa o vad, asistenta mi-a spus sa ma duc la doamna doctor neonatolog, un etaj mai jos, ca vrea sa vorbeasca cu mine.

M-am dus tremurand si aceasta, pe ocolite mi-a spus ca ea banuieste ca fetita are ceva la inimioara si ca e suspecta de sindromul Down. Am iesit plangand, nu imi venea sa cred ca copilasul pe care ni l-am dorit atat de mult e bolnavior. Eram socata. Am plans aproape tot timpul pana la externare. Ne-au externat si ne-au dat un bilet sa mergem la I.O.M.C. sa-i facem testul genetic. Dupa o luna am facut testul si ne-a confirmat ca are acest sindrom. Doamna de acolo ne-a spus ca ar fi bine ca pentru linistea noastra sa-i facem o ecografie la inimioara si din nou soc. Are si un DSA de 8 mm. Am mai stat doua luni si am mai fost, pentru a fi siguri, la dr. Alin Nicolescu, un alt cardiolog, care ne-a linistit putin, spunand ca da, are DSA de 8 mm, dar cu tratament poate evolua bine. Iar daca va fi cazul de operatie, poate la un an si jumatate. Pana atunci sa venim periodic la control si ne-a dat tratament cu Furosemid si Spironolactona.

Ne mai linistisem putin, dar peste doua saptamani micuta noastra a facut febra. Am plecat cu ea la spital, dar pe drum a inceput sa faca convulsii. Dupa doua zile au reusit sa-i stabilizeze temperatura si nu mai facea convulsii, dar a intrat in coma de gradul I in care a stat cinci zile. Au urmat zile si nopti de groaza in care medicii nu-i dadeau nicio sansa. Iar o doamna doctor, daca se poate numi asa, mi-a spus intr-o zi, cu o calmitate de nedescris si foarte rece: "pune mana fetito si fa altul sanatos, ca nu merita sa te chinui cu asta. Roaga-te la Dumnezeu sa-ti dea altul sanatos, ca nu merita sa te chinui cu un copil cu Down, care nu o sa fie niciodata un copil normal. Sa te rogi sa faca Dumnezeu ce e mai bine." Am ramas socata de ce mi-a spus, dar mai ales de felul in care mi-a spus-o. Avea sigur ceva cu copiii cu sindromul Down.

Au urmat 3 ani de tratamente, complicatii si diverse boli. Toate acestea se gasesc pe blogul Andreei. Vizitati-l din sursa!

Terapia cu oxigen hiperbaric

Increzatori am programat-o pe Cristina pentru terapia cu oxigen hiperbaric, pe data de 13 mai. Acum incepem goana dupa strangerea banilor necesari acestei terapii, 6000 Lei - 15 sedinte si 1500 Lei cazarea plus cheltuielile sederii in Constanta pe perioada terapiei.

Va rugam din suflet daca puteti sa ne ajutati sa strangem aceste sume si sa-i dam micutei sansa la copilarie.

CONT DONATII BANCARE

  • Titular cont IOSIF VASILE DUMITRU
  • RO47BTRL03001201G86096XX - LEI
  • RO22BTRL03004201G86096XX - EURO
  • Deschise la BANCA TRANSILVANIA
  • SUCURSALA 1030 PLOIESTI, AGENTIA VALENII DE MUNTE
  • SWIFT/BIC : BTRLRO22PHA

CONT PayPal:

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Telefon:0720016066 / 0726169905.

Sursa: andreea-cristinapuiutulnostru.blogspot.ro

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Prin accesarea acestui site, ești de acord cu faptul că folosim cookies .