ioana-mariaIoana Maria s-a nascut pe 15 iulie 2008 fara antebratul si mana dreapta. Mai precis, conform Scrisorii Medicale din data de 15/07/2008, "Agenezia jumatatii distale antebrat si mana dreapta".

Prima intalnire a mamicii cu fetita: "Copilul asta are o problema... Nu are o mana". Acestea au fost cuvintele medicilor, adresate taios, ca o sentinta irevocabila, la doar doua ore dupa nastere, unor parintii socati care nici macar nu intelegeau prea bine ce se intampla. Intre timp, medicii din Australia au sugerat ca proteza bionica ar fi cea mai potrivita pentru fetita. Pretul protezei si tratamentul aferent depasesc posibilitatile financiare ale parintilor.

Dati o mana de ajutor!

Teledon valabil in reteaua Romtelecom

  • 0900 900 545 pentru 5 euro
  • 0900 900 547 pentru 10 euro

Doneaza prin pay pal de pe site-ul Ioanei.

"Ajungeti sa cititi aceste randuri cu nadejdea in Dumnezeu ca macar un copil si familia lui sa nu treaca prin ce trecem noi acum. Ceea ce dorim, este sa aratam ca gravitatea maxima sta in neglijenta, in nepasare, in autosuficienta si in ultima instanta in lipsa profesionalismului din randurile personalului medical" - sustin parintii fetitei. Mai mult, cei doi au facut si cateva recomandari, izvorate dintr-o experienta nefericita.

Iata-le:

  • Alegeti-va cu mare grija medicul.
  • Informati-va despre trecutul lui profesional.
  • Verificati amanuntit procedurile medicale.
  • Cereti sa vi se explice pas cu pas tot ceea ce se intampla. Daca nu intelegeti insistati pana cand va lamuriti.
  • La incheierea fiecarei proceduri, dupa achitarea sumei care vi se solicita, cereti eliberarea chitantei aferente platii.
  • Nu acceptati efectuarea niciunui act medical fara eliberarea unui document semnat si parafat de catre medicul care l-a efectuat.

"In aceasta situatie am fost de acord cu decizia medicilor din Australia. Acestia ne-au sugerat ca doi ani sa nu efectuam nici o interventie asupra mainii fetitei. Dupa acesti ani, odata cu inovatiile sau inventiile din medicina, sa alegem ceea ce este mai putin traumatizant pentru ea. In acest moment, proteza bionica ar fi cea mai potrivita" - povestesc, pe blog, parintii Ioanei.

helpioana 220x250

Pretul acestei proteze, aplicarea, tratamentul de dupa aplicare si consilierea pentru integrarea in societate a Ioanei, in bune conditii sunt niste lucruri care efectiv ne depasesc financiar. Aici, interventia fiecaruia dintre Dumneavoastra ne poate ajuta sa ii oferim Ioanei un viitor altfel. Orice donatie, oricat de mica, este un pas spre mai bine pentru Ioana.

Sa va ajute Dumnezeu!

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Prin accesarea acestui site, ești de acord cu faptul că folosim cookies .