Pentru Dragos ParlogDragos Petrisor Parlog s-a nascut pe 23 martie 1980. Pana acum 6 ani a fost sanatos tun. A facut polo de performanta la Clubul Rapid. Apoi i s-a facut rau. Era in toamna anului 2006. Diagnostic: tumora cerebrala. Astrocitom protoplasmatic gradul II. A fost operat la spitalul Bagdasar Arseni. Dragos a trebuit sa renunte la sport, i-a fost interzis efortul fizic.

Inainte de a implini 29 de ani, pe 19 martie 2009, a primit o alta veste urata: tumora a recidivat. Tumora se dezvolta agresiv, iar acum este cat o cana. Medicii l-au asigurat ca tumora este benigna, dar i-au spus ca ritmul de crestere este foarte mare si  ca operatia trebuie realizata de urgenta. Dragos isi doreste sa traiasca si lupta pentru viata lui. In 2009 fost acceptat la INI Hanovra, pentru operatie, pe 17 iunie. Dr. Samii i-a garantat extirparea tumorii in totalitate. Din pacate acest lucru nu s-a intamplat.

Recent, el s-a intors de la un control facut la clinica Anadol din Turcia cu vesti proaste: tumora s-a marit foarte mult si trebuie operat de urgenta. Costul operatiei este de 21.000 euro: bani pe care familia nu ii mai are, cheltuind deja multi bani cu tratamentul lui Dragos, plus cheltuielile foarte mari cu tratamentul mamei lor care este si ea grav bolnava. Dragos poate fi salvat cu ajutorul vostru! Putem strange impreuna aceasta suma!

Multumim tuturor ce se implica in acest proiect!

UPDATE:
Pe 08.02.2013 Dragos a plecat printre ingeri... Dumnezeu sa-l odihneasca!

Conturile in care se pot dona bani sunt la ING Bank – Sucursala Baneasa, Bucuresti, respectiv:

  • CONT LEI: RO 60 INGB 0000999902845714
  • CONT EURO: RO 54 INGB 0000999902845725
  • Titular: Alina Floristeanu
  • Adresa e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mircea Badea povesteste viata dramatica a sportivului Dragos Parlog

Pagina Facebook: Pentru Dragos

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Prin accesarea acestui site, ești de acord cu faptul că folosim cookies .